Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek kartų per naktį valgo?

mum 3 sav. einam miegoti apie 23 h. keliames 1, 4 ir 7. man tai visai nesunku, paima papuli, patraukia, ant kito sonelio ir vel miega ax.gif
Atsakyti
Jei mama maitina vien savo pieneliu,tai normalu.Kitaip ir buti negali.Kai jau pradesi duoti kieto maistelio viskas pasikeis.
O va mano beveik 5 menesiuku sunelis valgo misinukus ir darzoviu kosyte,kruopu kosyte.Ir jau seniai nebesikelia naktimis,ismiega visa naktele,atsikelia apie6-7 val ryte nuejes miegoti 10 val vakare.Misinuka pradejau duoti nuo 2 men.Del mano ligos buvau priversta nutraukti maitinima... ax.gif
Atsakyti
mano 3men.mazyle dazniausiai ismiega iki 6 ryto...paskutini karta pamaitinti stengiuosi kuo veliau, kokia 11, tada vaikelis ismiega visa nakti thumbup.gif
Atsakyti
Maniske (6 men.), aciu D., jau gal menesi naktimis valgyti nesikelia thumbup.gif (tpfu-tpfu-tpfu) Paskutini karta pries miegeli pavalgo apie 9-a, o tada jau tik paryciais apie 5 - puse 6 (kai pati keliuosi)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bavtav: 24 liepos 2010 - 14:53
mano sunelis tai pirma menesi keldavos nakty valgyt, o jau nuo antro menesio visa nakty ismiega thumbup.gif dabar jam trys menesiai tai pavalgo apie 22val atsikelia 8-9val ryte thumbup.gif
Atsakyti
Mano sunelis pirma menesi 2 kartus keldavosi valgiti. O dabar jau eina megoti kaz kur 21 val. kelesi 3 arba 4 val ir jau iki ryto mega, kaz kur iki 6 val. 4u.gif
Atsakyti
4u.gif mano pirma panele nuo 4men pradejo praleidinet viena maitinima nakti, pavalgydavo 24 ir iki 6 miegodavo, o mazoji tai nuo 2men pavalgo apie 21-22 ir ismiega iki 6! nors ir mano pieneli valgo.
Atsakyti
kai buvom dar 6 men keldavomes 1 kart ax.gif
Atsakyti
manasis tai nuo kokiu 2-3men nebesikelia nakti thumbup.gif db jam 5menesiai su puse, tai uzmiega 22-23val ir keliasi 6.30-8.00 thumbup.gif
Atsakyti
Puses metu paprastai keldavosi pora kartu MP paskanaut smile.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zalizaislai: 30 liepos 2010 - 15:03
Kiek aš atsimenu, vyresnėlis tokio amžiaus išmiegodavo nepabudęs apie 6 val., paskui patraukdavo pienuko ir toliau miegodavo apie 2 valandas. Na, o jaunėlis 6 mėnesių keldavosi kas 1-2 val.
Atsakyti
mano mazasis 5 men sunus, ismiega visa nakti, maitinu pati, atsikelia apie 6 val, pamaitinu, ant kito soniuko ir dar pamiegam
Atsakyti