mum 3 sav. einam miegoti apie 23 h. keliames 1, 4 ir 7. man tai visai nesunku, paima papuli, patraukia, ant kito sonelio ir vel miega
Jei mama maitina vien savo pieneliu,tai normalu.Kitaip ir buti negali.Kai jau pradesi duoti kieto maistelio viskas pasikeis.
O va mano beveik 5 menesiuku sunelis valgo misinukus ir darzoviu kosyte,kruopu kosyte.Ir jau seniai nebesikelia naktimis,ismiega visa naktele,atsikelia apie6-7 val ryte nuejes miegoti 10 val vakare.Misinuka pradejau duoti nuo 2 men.Del mano ligos buvau priversta nutraukti maitinima...
O va mano beveik 5 menesiuku sunelis valgo misinukus ir darzoviu kosyte,kruopu kosyte.Ir jau seniai nebesikelia naktimis,ismiega visa naktele,atsikelia apie6-7 val ryte nuejes miegoti 10 val vakare.Misinuka pradejau duoti nuo 2 men.Del mano ligos buvau priversta nutraukti maitinima...
Maniske (6 men.), aciu D., jau gal menesi naktimis valgyti nesikelia (tpfu-tpfu-tpfu) Paskutini karta pries miegeli pavalgo apie 9-a, o tada jau tik paryciais apie 5 - puse 6 (kai pati keliuosi)
mano sunelis tai pirma menesi keldavos nakty valgyt, o jau nuo antro menesio visa nakty ismiega dabar jam trys menesiai tai pavalgo apie 22val atsikelia 8-9val ryte
Mano sunelis pirma menesi 2 kartus keldavosi valgiti. O dabar jau eina megoti kaz kur 21 val. kelesi 3 arba 4 val ir jau iki ryto mega, kaz kur iki 6 val.
mano pirma panele nuo 4men pradejo praleidinet viena maitinima nakti, pavalgydavo 24 ir iki 6 miegodavo, o mazoji tai nuo 2men pavalgo apie 21-22 ir ismiega iki 6! nors ir mano pieneli valgo.
kai buvom dar 6 men keldavomes 1 kart
manasis tai nuo kokiu 2-3men nebesikelia nakti db jam 5menesiai su puse, tai uzmiega 22-23val ir keliasi 6.30-8.00
Puses metu paprastai keldavosi pora kartu MP paskanaut .
Kiek aš atsimenu, vyresnėlis tokio amžiaus išmiegodavo nepabudęs apie 6 val., paskui patraukdavo pienuko ir toliau miegodavo apie 2 valandas. Na, o jaunėlis 6 mėnesių keldavosi kas 1-2 val.
mano mazasis 5 men sunus, ismiega visa nakti, maitinu pati, atsikelia apie 6 val, pamaitinu, ant kito soniuko ir dar pamiegam