musu mazylei jau beveik 6 men. keliasi nakty tik karta valgyt apie 5-6 val. tik va su uzmigimu vakare didele beda anksciau 23.00 ne nebamdyt jos ii lovyte ikelti
Valgo nakti kas dvi valandas, retai buna, kad atsikeltu po 3 val. Nebent diena maziau miegam pokaicio, tai tada nakti reciau valgom... Diena irgi daznai valgom - kas 1.5-2 val., bet po nedaug... Bandziau ilginti laika, bet niekaip neiseina, nes tada buna dideli zyzimai kol negauna valgyti...
Mano mazoji yra 6.5menesio, valgome misinukus nuo 3men.naktimis nebevalgo jau nuo 2.5menesio, o iki 2.5menesio valge naktim tik 1 ar 2 kartus
mes dar valgom is dvieju kartu perejom y 1
mes nuo mazens valgem tik karta per nakti,buvo keletas kartu,kai valge dukart
Mano mažytė valgo nakti kas dvi valandas, retai buna, kad atsikeltu po 3 val. Bandžaiu vakare sočiau pavalgidynti(t.y. daviau košytes, kur yra nakčiai su melisa ir po to dar nemažai MP išgerė), bet tas pats..............21.00/21.30 užmiega, iki 1val. miega gerai o po 1val. kas 1,5/2val.
nakti valge kol buvo naujagime, daugiau naktim neduodavau bet jei nakti pabunda, tai duoda arbata, kadangi neima tutes viskai siaip netgi girdejau, kad vaiko skrandziui nera gerai valgyti nakti...nakti skrandukas irgi turi ilsetis
mano mergaiciuke valgo 2-3 kartus per nakti. Daznausiai keliasi 3 ir 6 val. Kartais atsikelia dar ir 1 val. O miegoti einam apie 20 - 20.30 val.
nuo kokiu 2.5 menesiu valgydavo 2 kartus, taciau pries kokias tris savaites pradejo kelti 3-4 kartus valgo tik MP. galvoju, gal pienuko pradeda trukti, bet bet kokio kito maistoi grieztai atsisako o viena savaite is viso kele kas 1val-1.5 val, bet cia matyt dantukai niezejo...
Mano lėlytė tai kaip laikrodis 2:30 keliasi valgyti, o vėliau dar tarp 5 - 6 valgo
mes jau nuo 1 menesio miegam iki 5 ir valgyt nenori
mes kartais valgom apie 1