Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek kartų per naktį valgo?

Uzmiega 21 val.,pavalgo 3val. ir kelias 7 ryto 4u.gif
Atsakyti
Miegam visą naktį nuo 22 iki 7. Prisitaikė mažoji prie tėvelių rėžimo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo umbra: 29 balandžio 2010 - 12:17
uzmiega 21 val. atsikelia apie 7 val. nakti valgo viena karta tarp 2 ir 5 valandos kaip kokia diena.
Atsakyti
Valgom nakti du kartus - apie vidurnakti, o tada darkart apie 3-4val.
Atsakyti
baltai pavydžiu mamoms, kurių vaikai išmiega visą naktį. Mano mažius naktį valgo kas 2-3val. Gal kad pati maitinu. jam jau 11mėn.greit
Atsakyti
mano maziui jau greit puse metu tai jis visa nakti ismiega biggrin.gif uzmiega kazkur apie 9val.,o keliasi apie 7 ryte smile.gif ir taip miega jau kazkur nuo 4 menesiu cool.gif
Atsakyti
Musiskis jau visa nakti ismiega kazkur menuo. Uzmiega kaip kada 21 ar 22 val, o keliasi kaip tetuko zadintuvas i darba suskamba - 6 val. biggrin.gif Naktim nebevalgom, kaip zindziau pati iki 2 men. ir tai nakti tik 2 kartus keldavosi thumbup.gif . na manau cia dar i takoja ir, kad misinuku maitinu. Vat pavalgom kokia 18 ar 19 val. ir paskui dar bandau pasiulyti 21 val., bet kartais miegelis buna didesnis uz nora valgyti, taui vat ir ismiega pusiau alkanas ax.gif . Galvoju, kad jam uztenka jei jis taip saldziai ir ramiai miega, net migdom kitam kambaryje.
Atsakyti
Mano bernužėlis nuo 3 mėn naktim nebevalgo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jurguze @ 2010 05 03, 20:42)

Tai labai pasisekė Jums su bernužėliu biggrin.gif
Atsakyti
musu abi mazyles nuo 6 men nebevalge naktimis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jurguze @ 2010 05 03, 21:42)

Oho koks saunuolis jusu bernuželis thumbup.gif .Na ,o maniski valgo 2 kart per nakti jam 6 men ryt.Bet irgi saunuolis!!! 4u.gif Neslepsiu , jog tikrai labai pavydžiu mamytems,kuriu vaikuciai ismiega visa nakti,bet as jau pripratau ir nera labai didele kancia keltis...Viska daro ta didele meile smile.gif
Atsakyti
Mums 5 men - anksciau keldavosi du kartus, o dabar... tenka ir kokius 5 sad.gif einam miegoti apie 21 val. o tada apie 1, 3, 5, 7 - na kas 2-3 val... nezinau ar isaugsim, ar dantukai kalti, ar mano pienas. misinuko niekaip neisiulau. siaip mazius zvalus, svorio priauga, tad taikausi ir as prie jo ritmo smile.gif
Atsakyti