Uzmiega 21 val.,pavalgo 3val. ir kelias 7 ryto
Miegam visą naktį nuo 22 iki 7. Prisitaikė mažoji prie tėvelių rėžimo
uzmiega 21 val. atsikelia apie 7 val. nakti valgo viena karta tarp 2 ir 5 valandos kaip kokia diena.
Valgom nakti du kartus - apie vidurnakti, o tada darkart apie 3-4val.
baltai pavydžiu mamoms, kurių vaikai išmiega visą naktį. Mano mažius naktį valgo kas 2-3val. Gal kad pati maitinu. jam jau 11mėn.greit
Musiskis jau visa nakti ismiega kazkur menuo. Uzmiega kaip kada 21 ar 22 val, o keliasi kaip tetuko zadintuvas i darba suskamba - 6 val. Naktim nebevalgom, kaip zindziau pati iki 2 men. ir tai nakti tik 2 kartus keldavosi . na manau cia dar i takoja ir, kad misinuku maitinu. Vat pavalgom kokia 18 ar 19 val. ir paskui dar bandau pasiulyti 21 val., bet kartais miegelis buna didesnis uz nora valgyti, taui vat ir ismiega pusiau alkanas . Galvoju, kad jam uztenka jei jis taip saldziai ir ramiai miega, net migdom kitam kambaryje.
Mano bernužėlis nuo 3 mėn naktim nebevalgo
QUOTE(jurguze @ 2010 05 03, 20:42)
Tai labai pasisekė Jums su bernužėliu
musu abi mazyles nuo 6 men nebevalge naktimis
QUOTE(jurguze @ 2010 05 03, 21:42)
Oho koks saunuolis jusu bernuželis .Na ,o maniski valgo 2 kart per nakti jam 6 men ryt.Bet irgi saunuolis!!! Neslepsiu , jog tikrai labai pavydžiu mamytems,kuriu vaikuciai ismiega visa nakti,bet as jau pripratau ir nera labai didele kancia keltis...Viska daro ta didele meile
Mums 5 men - anksciau keldavosi du kartus, o dabar... tenka ir kokius 5 einam miegoti apie 21 val. o tada apie 1, 3, 5, 7 - na kas 2-3 val... nezinau ar isaugsim, ar dantukai kalti, ar mano pienas. misinuko niekaip neisiulau. siaip mazius zvalus, svorio priauga, tad taikausi ir as prie jo ritmo