uzmiega apie 11, tada apie kokia 4 atsikelia, prasosi valgyt. tada persikeliu i savo lova ir miegam kartu iki kokiu 8, nes vel pradeda noreti valgyt.... na dabar kai pradejo dygti dantukai darosi sunkoka, nes saukia beveik puse nakties ir miega tik su manim
Maniskei jau 7 menesiukai, keliasi 1-3 kartus valgyti nakti. Uzmiega apie 22val. Buvo laikas kai ismiegodavo visa nakti. O is tikruju tai kiek teko girdeti, kad kol pati maitini vaikas visada naktim keliasi ir kuo maziau duodi diena, tuo daugiau atsiima nakti
QUOTE(Mistery @ 2010 04 24, 22:31)
Maniskei jau 7 menesiukai, keliasi 1-3 kartus valgyti nakti. Uzmiega apie 22val. Buvo laikas kai ismiegodavo visa nakti. O is tikruju tai kiek teko girdeti, kad kol pati maitini vaikas visada naktim keliasi ir kuo maziau duodi diena, tuo daugiau atsiima nakti
Va va o as maniau cia maniskis toks. Jau 6 men. ant nosies, keliasi 2-3 kartus nakti. Irgi uzmiega apie 22. Pradejau damaitineti koses, tai maziau MP gauna diena, bet jau nakti tai tikrai atsiima su kaupu. Dazniau prabunda ir ilgiau nepaleidzia papulio. Jau baisoka darosi, kaip reiks atpratinti irgi girdejau kad sunkiai jie veliau atpranta nuo tokio naktinio "baro" paslaugu
Mums jau 10 men. ant nosies, o naktim nuo pat gimimo keliasi valgyti 2-3 kartus (buna visaip, ir po 7 ). Nebuvo nei vienos nakties kad visa ismiegotu nepabudusi, ilgiausiai ismiegojo 6 valandas nepabudusi kelis kartus. Kadangi pati maitinu, tai turbut kol neatpratinsiu nuo savo pieno tol nakti ramiai neismiegosiu.. O jau pavargau nuo tokiu nemigu ne tas zodis...
As irgi bijau pagalvoti kaip reiks atpratinti naktimis keltis...
QUOTE(medi @ 2010 04 25, 21:43)
Mums jau 10 men. ant nosies, o naktim nuo pat gimimo keliasi valgyti 2-3 kartus (buna visaip, ir po 7 ). Nebuvo nei vienos nakties kad visa ismiegotu nepabudusi
Maniškiui jau metai ir mėnuo greit, ir iki šiol jis naktim keliasi pienuko pamaukt
Aš taip pat svajoju, kada galėsiu bent naktelę pamiegoti, nesikėlusi jo maitinti
Jau ima atrodyti, kad apskritai tokios nesulauksiu
QUOTE(Kalafijora @ 2010 04 25, 22:51)
Aš taip pat svajoju, kada galėsiu bent naktelę pamiegoti, nesikėlusi jo maitinti
As kiekviena vakara guluosi su mintim - o gal siandien bus ta didzioji naktis, kai mazoji nesikels deja, niekaip ta naktis neateina
Koks pazystamas jausmas ...
Kazi,kada maziukai jau ismiega visanakt
PASKUTINI KARTA 22 VAL, PO TO TIK 6 VAL RYTO
Pavalgo ir užmiega apie 22 val, paskui pabunda apie 3 val nakties, ištriubina buteliuką ir toliau parpia sekanti kartą keliasi 6-7 val
mano maziukui 4 men beveik bet po gimimo kokios 2 savaites valge kas 3 h, o dabar nesikelia, miega ir leidzia man pamiegot
Mano saulytė nuo 3mėn. pavalgo 23val. ir keliasi tik 7val.