Maniškiui 7mėn, tai viena kartą tikrai valgo, o gali ir du
iki 5 men mums uztekdavo pavalgyti 21 val o paskui tik 5-6 ryte tada vel iki kokios 10 val miegam. Bet dabat kazkas pasidare, kad ir nakti keliam kas 3 val ir dar alkanesne nei dienos metu, suvalgo daugiau
Mums 5 men. maziukas uzmiega 20val., tai nakti dar tris kartus keliames pavalgyti.
pirmasis sunus iki metuku keldavosi kas 3val valgyti mp,o antrasis nuo 2men ismiega visa nakti,valgo tik ryte.bet maitinu misinuku.
QUOTE(liniukass @ 2010 03 18, 11:09)
Mums 5 men. maziukas uzmiega 20val., tai nakti dar tris kartus keliames pavalgyti.
mums yra 6 men, mes taip pat umiegame 20 val., o nakti taip pat keiames tris kartus ir godziai valgom (maitinu MP)...
mano mazyliui beveik 4 men. migdau 23.00 o keliasi 7.00 ismiega visa nakti be problemu, retas atvejas kada nubunda pavalgyt. maitinu MP.
as biski einu is proto jau, taip dziaugiausi taip dziaugiausi, kad mergaite ismiega visa gakti po 7 -8 valandas be atsikelimo ir taip du menesius tesesi, o dabar (mergaitei 5,5men) pradejo keltis po 2 -3 kartus per nakti pavalgyti mp. nesuprantu kame esme, jau ir kosytes kerta, lyg ir neturetu buti isalkus, kas jai cia nutiko. ir nemiegam kartu, ji salia lovyteje miega.
kokios tokiu atsikelimu priezastys????
QUOTE(Agniete77 @ 2010 04 03, 13:50)
as biski einu is proto jau, taip dziaugiausi taip dziaugiausi, kad mergaite ismiega visa gakti po 7 -8 valandas be atsikelimo ir taip du menesius tesesi, o dabar (mergaitei 5,5men) pradejo keltis po 2 -3 kartus per nakti pavalgyti mp. nesuprantu kame esme, jau ir kosytes kerta, lyg ir neturetu buti isalkus, kas jai cia nutiko. ir nemiegam kartu, ji salia lovyteje miega.
Mano ramiai miegojo kazkur iki 7 men poto prasidejo, vos ne kas valanda, prabunda , verkia. tai netycia apsivercia ant pilvuko, prabunda rekia
Manau miegos musu ramiai, kai jau nebevalgys naktimis.
Laukiu dantuku, nes jau virsuj matosi biskiuka, tuoj jau prasikals...gal del to verkia
maniskiui 7 men, keliasi daznai, valgo nuo 2- 5kartu per nakti
valgė 2 kartus
mes keliames nakti 2 kartus, pavalgom ir vel sau ramiai miegam o siaip valgom kas 3 val, mano maziuke kaip laikrodukas, 3 val. praeina ir akytes stacios, reikalauja pienuko