Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek kartų per naktį valgo?

Jau net nebepamenu doh.gif , bet turbut nuo 4 menesio visai nevalgo nakti, o pries tai valgydavo viena karta, apie 6-7 ryto ir vel miegodavo iki 11. O dabar miega nuo 22 iki 8-9, o pusryciauja apie 07.30.
Atsakyti
Mums tik 2 menesia, mes valgoma 2 kartus per nakti, bet tai mums dar neproblema. Problema - labai mazai miega per diena, pasidaro irzlus ir neramus, bet nors vakare pats atsijunge, nereikia nei supti, nei soskes duoti
Atsakyti
QUOTE(Busiukas @ 2010 03 04, 23:27)
Kol maitinau mp iki 7men naktimis maitinau kiek ji norejo.Dabar kai pradejom gerti misinuka,naktimis geriam arbata,taip bandom po truputi atprast nuo naktinio valgymo.

g.gif g.gif ir as vis pasvarstau ar MP nepakeisti misiniu - nes keliasi mazylis ypatingai daznai, esu neissimiegojus ir pavargus wink.gif
manau nakti reiketu atpratini maitinti - mums jau 9 men. literatura teigia, kad nuo 6 men. kudikelis gali drasiai ismiegoti nemaitinamas, juolab, kad mamos pienas jau nebe toks maistingas - taigi, galbut pats laikas msineliui g.gif
Atsakyti
QUOTE(Edit_a @ 2010 03 10, 23:47)
g.gif  g.gif ir as vis pasvarstau ar MP nepakeisti misiniu - nes keliasi mazylis ypatingai daznai, esu neissimiegojus ir pavargus wink.gif
manau nakti reiketu atpratini maitinti - mums jau 9  men.  literatura teigia, kad nuo 6 men. kudikelis gali drasiai ismiegoti nemaitinamas, juolab, kad mamos pienas jau nebe toks maistingas - taigi, galbut pats laikas msineliui  g.gif

Siulyciau, ne misinuka, o geriau grudu kosele su siek tiek vaisiu vakare. Pilvukas bus sotesnis. Ir galbut pavyks issimiegoti. Nors greiciausiai cia ne alkis beda, kaip irgi literatura raso smile.gif

sekmes 4u.gif
Atsakyti
Mano karalaitis jau menuo kaip valgo: 21 val - grudine kose, 3val - MP, 7 val - MP. Daznai buna, kad ir 12 val MP pavalgo.
Is tikro as sokineju pagal jo dudele, kada nori, tada ir valgo tongue.gif
Atsakyti
Mano mergytei 9 men. Iki 5 mėn viskas buvo gerai, miegojo lovytėj nuo 21 iki 6 val, nevalgydavo naktim, nuo 5 mėn prasidėjo reikalavimai valgyti ir aš maniau, kad mažai pieno gal, gal nemaistingas, norėjau mišinukais pradėti maitinti. Galų gale atsikraustė pas mane į lovą ir taip valgydavo ir valgydavo, jau net laiką nustojau žiūrėti, kas kiek valandų valgo, pervargau žiauriai visą naktį ant šono gulėdama. Dabar pradėjom eiti į mankšteles, nes nieko kliackas nenori daryti, tik svorį augina mirksiukas.gif ir pirma ką liepė padaryti- iškraustyti iš lovos, nepatikėjau, kad tai įmanoma. Nenori vaikas naktim valgyti, o su mamyte miegoti nori ir užuodžia, kad mamytė kambary yra...
Taigi liepė eiti į kt. kambary miegoti, palikti su tėtčiu vaiką, jei verkes supti arba arbatėlę duoti. Ir pio savaitės pastangų miegam atskirai, 3,00 atsigeriam arbatos.
Atsakyti
mes nei karto nekeliam blush2.gif
paskutinis valgymas buna apie 22-23val. ryte keliames 7-8val. smile.gif
Atsakyti
m,ano 7 men dukrye vis dar valgo, koki pora kart, maitinu pati 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(maxim1016 @ 2010 03 02, 15:55)
pilnai  drinks_cheers.gif pas mus tas pats,kartais kokia 1d i savaite bunam neramus tai buna,kad keliasi po n kartu,ar is vis "kabo"ant papuko  smile.gif  ax.gif

smile.gif
Atsakyti
Mano maziuke tai jau koki men nebevalgo naktimis ir arbateliu negeria. Paskutinis valgymas buna apie 21 val, tada pusryciai tarp 7- 8 smile.gif maitinu misinuku.
Atsakyti
Mums jau 7 su virs, vis dar valgom nakti... 9 val misinukas, 1 ir 5 val po 150 misinuko, bandziau vandeni, arbata , muistosi, duodasi, kol gauna valgyt g.gif
gal reik pakankint kokia savaite ir praeis tas noras valgyt g.gif
Atsakyti
Mums 6 men tai kaip uzplaukia tai ir buna smile.gif
Buna keliasi 5-6 val o kita karta ir 3 h. nors pasitaiko kad visai nesikelia.
Jei maniskei tutuko pakanka, nes taip buna tai ir krutines nesiulau smile.gif
Atsakyti