Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek kartų per naktį valgo?

Mano 2, o kartais 3 kart keliasi.Bandziau karta neduoti kruties,tai kur tau,koks skandalas buvo doh.gif As vis laukiu kada ateis tas laikas,kai jis ismiegos visa nakti rolleyes.gif
Atsakyti
Mano dukryte mazdaug nuo 2men. naktimis jau nebevalgo. Dabar jai bus 6men. Pavalgom apie 21-22val. ir miegoti. Ismiega iki 8-9 val. Buna kartais naktimis atsikelia, bet as ja pasupuoju ir toliau miega..smile.gif
Atsakyti
Maniškiui beveik 7mėn., o jau nuo sausio (buvo slogytė) keliasi 2-3-4 kartus. Anksčiau tai kaip laikrodukas 3h. ir apie 6-7, o vat ėmė ir išsiderino... Net nusiraminau paskaičius, kad ne man vienai taip. O dantukų lyg ir nesimato dar... blink.gif Maitinu MP ir nesiruošiu jokių mišinukų duoti. Beje, maniškis miega savo lovytėj ir suprask jį.... unsure.gif Sunku, būna pykstu naktimis, bet juk tai praeis doh.gif
Papildyta:
Maniškiui beveik 7mėn., o jau nuo sausio (buvo slogytė) keliasi 2-3-4 kartus. Anksčiau tai kaip laikrodukas 3h. ir apie 6-7, o vat ėmė ir išsiderino... Net nusiraminau paskaičius, kad ne man vienai taip. O dantukų lyg ir nesimato dar... blink.gif Maitinu MP ir nesiruošiu jokių mišinukų duoti. Beje, maniškis miega savo lovytėj ir suprask jį.... unsure.gif Sunku, būna pykstu naktimis, bet juk tai praeis doh.gif
Papildyta:
Oj... netyčia taip... blush2.gif
Atsakyti
Mano mergaite po dantuko isdygimo irgi siek tiek issiderino, anksciau uzmigdavo apie 21val. pabusdavo 1val, o veliau apie 7ryto, busdavo 9. Dabar uzmiega apie 23val. nebunda nakti iki 5, keliasi kaip laikrodukas 9ryto.
Atsakyti
maniskiui beveik trys menesiukai ir keliasi nakti valgyti jis jau nuo pat gimimo tris-keturis kartus. Labai retai uztenka dvieju kartu. smile.gif
Atsakyti
po atrode nesibaigianciu naktiniu kanciu ir nesuskaiciuojamu kartu nubudimu, kai jau galvojau, kad mano vaikas niekad nemiegos normaliai naktimis viskas eme ir pasikeite. bet taip staiga. mazdaug 9men tiesiog viena nakti eme ir ne karto nenubudo ir nuo tos nakteles mes nebevalgome naktimis, o ismiegame nuo 20.30 iki 8ryto kartais iki 9
Atsakyti
QUOTE(Fatimaallaa @ 2010 02 23, 23:55)
po atrode nesibaigianciu naktiniu kanciu ir nesuskaiciuojamu kartu nubudimu, kai jau galvojau, kad mano vaikas niekad nemiegos normaliai naktimis viskas eme ir pasikeite. bet taip staiga. mazdaug 9men tiesiog viena nakti eme ir ne karto nenubudo ir nuo tos nakteles mes nebevalgome naktimis, o ismiegame nuo 20.30 iki 8ryto kartais iki 9

Netikejau, kad taip buna. Na gal ir pas mus tokia diena ateis...........
Atsakyti
QUOTE(Luttuke @ 2010 02 23, 22:05)
Netikejau, kad taip buna. Na gal ir pas mus tokia diena ateis...........

as pati netikejau pirmomis dienomis, nes 8 men manoji keldavosi maziausiai 4 kartus per nakti. o dabar ir kompa isijungus galiu sedet tam paciam kambary, o ji miega net nekrusteli ir uzmiega daug greiciau. nebereikia tiek supimu. tiesiog manau isaugama yra is viso to.
Atsakyti
Sveiki, mano lelyte jau nuo 3 menesiu ne karto nesikelia nakti, uzmiega 10 val keliasi 9val:) Ir taiis kart valgyti nepraso:)
Atsakyti
QUOTE(pumpuška @ 2010 02 23, 12:58)
Mano dukryte mazdaug nuo 2men. naktimis jau nebevalgo. Dabar jai bus 6men. Pavalgom apie 21-22val. ir miegoti. Ismiega iki 8-9 val. Buna kartais naktimis atsikelia, bet as ja pasupuoju ir toliau miega..smile.gif

Ir pas mus tas pats thumbup.gif Bet maitinu misinuku 4u.gif
Atsakyti
Mano 6 mėn. jau nebesikėlė nai karto smile.gif Paskutinį kartą kelėsi 4 mėn kai dar krūtimi maitinau smile.gif Tai vat - nuo 4 mėn maitinama krūtini išmiega visą naktį 4u.gif
Atsakyti
Nuo 3 savaiciu ismiega visa nakti,svoris auga puikiai thumbup.gif Sekmes mamytems wub.gif
Atsakyti