Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek kartų per naktį valgo?

QUOTE(Pušūnė @ 2010 02 04, 10:53)
maniskiui tik 1 men. pamaitinu 24 val. ir keliasi 4.30 arba 3.00 nakties dar valgyt, o paskui tik 6.00

mes irgi taip pat, tik paskui keliames ne 6, o apie puse 8:)
man toks kelimasis labai priimtinas, nes paciai tada uztenka miego, o ir maziukui, jei taip gerai, tai ir puiku:)
Atsakyti
mano jau kopie 4men, keliasi du kartus galima sakyt, pries kokia savaite tai viena, aisku buna dienu kai ir visa nakteria ismiega. dar uzmiega po 21v su keliom min. kelesi po 2v poto apie penkta dar uzsnusta KARTAIS iki kokiu 7v,
bet pastebjau budavo mazius ismiega visa nakty as dar labiau noriu miego ryte, o kai kelesi kelis kart buna kad kas dvi valandas keliasi ir geriau issimiegu, nesuprantu as cia ir saves biggrin.gif
pokolkas raminuosi kad dar neprasideda dantukai, tada vel reiks turbut pasikankyti ir maziuka myluoti wub.gif
Atsakyti
kol pūtė pilvuka mažytei kai per nakti keldavosi 3-4 kartus, o dabar kokia 23 paskutinis maitinimas buna, tai miega iki 6 ryto, paskui pavalgius toliau miega iki 9-9:30 val. smile.gif
Atsakyti
mano mazytei 6men., o nakty valgo kokius 2 kartus 4u.gif

Papildyta:
tiesa maitinu krutimi smile.gif
Atsakyti
Mano mažiukas naktį nebevalgo jau nuo 2 mėn., gal ir noretų, bet svorio užtektinai priauga. Tai, kai nubunda naktį, arbatėlės atsigeria ir toliau miega. O jau pusryčius valgo apie 6 val., kartais 5, dar rečiau buna, kad ir iki kokių 7 val. iškenčia smile.gif
Atsakyti
Mano 4 mėn. jau nebevalgo naktimis. Miega ramiausiai 12 val. ax.gif
Atsakyti
Nu mums jau 3 menesiukai, nuo antro men tai uzmiegam daznaiusiai 12 o keliames apie 6, pavalgom ir dar iki 8 pamiegam. Kazkaip ir miega daug , bet mamytei is ryto labai sunkiai atsibust tenka lotuliukas.gif kuo daugiau miegu tuo labiau n orisi smile.gif
Atsakyti
mano maziukas nuo 2 men ismiega visa nakti,is pradziu keldavosi 7 h,bet paskui vis veliau,dabar ismiega nuo 22.30 iki 10 ryto saunuolis thumbup.gif
Atsakyti
1m 8 men. Keliasi nuo 3 iki 8 -10 kartu. Ne visi kartai valgymui, bet trys tai tikrai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wikky2010 @ 2010 02 17, 22:13)
mano maziukas nuo 2 men ismiega visa nakti,is pradziu keldavosi 7 h,bet paskui vis veliau,dabar ismiega nuo 22.30 iki 10 ryto saunuolis thumbup.gif

Va tai saunuolis, nu mamytei pasiseke thumbup.gif clap_1.gif
Atsakyti
mano sunytis taip pat nuo 2,5 men. miega visa nakti.Paskutini karta valgo apie 19 val. , po to ryte apie 7 keliames...
Atsakyti
QUOTE(Elėja @ 2010 02 20, 22:56)
mano sunytis taip pat nuo 2,5 men. miega visa nakti.Paskutini karta valgo apie 19 val. , po to ryte apie 7 keliames...

skaitau ir net nesitiki, kad taip gali buti...
Atsakyti