Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek kartų per naktį valgo?

Mums uz keliu dienu bus 6 men, jau ismiegam nesikele nuo 23 val. iki 7-8 val. ryto.
Atsakyti
Maniske iki 8 men naktimis valgydavo kas tris valandas, t y 5 kartus, o dabar jau greitai bus 11 men, tai pavalgo 24 val ir daugiau neduodu, kai prabunda arbatytes atsigeria ir vel uzmiega biggrin.gif
Atsakyti
Mano sūneliui 2,5 mėn jau nuo 1,5 mėn pradėjo nakti tik viena kart valgyt thumbup.gif miegot einam 22 val, keliasi 3 val, o paskui 6 val. o diena kažkur kas dvi valandas valgom ax.gif būtu neblogai kad nakti ilgiau miegotu, nes jei nueinam ir 24 val miegot visvien 3 nakties keliasi valgyt ax.gif
Atsakyti
Mano sunus,kuriam db truputi virs 6menesiu keliasi nakti 2kartus:3-3.30val ir 6-6.30 karta duodu arbatos,karta pieno.Piena nutraukineju,nes nebeima kruties,bet daug nenutraukiu.Duociau misinuko,gal geriau miegotu,bet esme,kad nevalgo jis jokio misinio.
Atsakyti
Dukrytei beveik 6 men. Miegoti einame apie 22val, geriausiu atveju ismiega iki 3 val, bet cia labai retai, daznai nubunda apie 1.30, 2.00 pavalgyti, o tada iki 5 - 6 ryto ismiega, vel valgo, ir dar 3 val miega. Tiksliau miegodavo, nes db kai prasidejo dantukai, 2 naktys isvis is ritmo pabege. uzmigimui 2 val reikia verysad.gif
Atsakyti
Mums 6men. su puse. Neurologas sako, kad tokio amziaus kudikis jau turetu ismiegoti 7 valandas. Mes uzmiegam 10 vakare, bet po to keliames 2val, tada 5val., 7val. ir galiausiai nubundame 9 ryte. Kiekviena karta maitinu MP. Gydytojas sako, kad tai vaiko kaprizas ir nakti maitinti nereikia, nes paskui isvis nebeatpratinsi. Is pradziu labai pergyvenau. Bet jei vaikutis tik nori. Juk nemaitinsiu iki mokyklos.
Atsakyti
QUOTE(mudu.abudu @ 2010 01 19, 20:18)
Mums 6men. su puse. Neurologas sako, kad tokio amziaus kudikis jau turetu ismiegoti 7 valandas. Mes uzmiegam 10 vakare, bet po to keliames 2val, tada 5val., 7val. ir galiausiai nubundame 9 ryte. Kiekviena karta maitinu MP. Gydytojas sako, kad tai vaiko kaprizas ir nakti maitinti nereikia, nes paskui isvis nebeatpratinsi. Is pradziu labai pergyvenau. Bet jei vaikutis tik nori. Juk nemaitinsiu iki mokyklos.

Teoriskai sneketi paprasdta. Turi ismiegoti.... Mano vaikas dar ne karto 7 val nera iamiegojes. Keleta kartu yra buve, kad apie 6 val. O siaip paprastai nepramiega ilgiau 2-3 val. be atsikelimo.
Atsakyti
Mano mazoji kazkur nuo 2,5 men jau nebesikelia nakti. Maitinu tik MP. Uzmiega apie 12 vakare ir ismiega iki 7-8 val ryto. O nuvaziavus pas tevus i kaima, kur oras grynesnis, ir 9 val per nakti neatsibudusi ismiega 4u.gif Dziaugiuosi, kad ir as issimiegot galiu ax.gif
Tiesa, diena valgo kas 2-3 val.
Atsakyti
QUOTE(Giedresa @ 2008 08 07, 00:46)
Tai, kad pradejus misinuka vaikas reciau kelsis nakti mums nepasitvirtino. Maitinau MP beveik puse metu, naktimis keldavomes kas dvi valandas. Kai MP baigesi, pradejau duoti misinuka ir galvojau, na, dabar tai baigesi tas daznas maitinimas nakti. O gi nieko panasaus, toliau sekmingai keliames kas dvi tris valandas... Bandziau duoti koses pries pat miega - neveikia. Galvojau, gal ji keliasi tik paciulpti, tai duosiu arbateles - nuo arbateles nurimsta 20 min. ir vel dudos. Bandziau panesioti, gal imigs - tik padedi ir verkia. Reikia pamineti, kad ji man isgeria tik 100 ml (kai jos amziui reikia 230 ml) ir taip iminga, kad niekaip daugiau neikisi. Gal jei gertu daugiau, tai ilgiau miegotu, bet kaip jai isiulyti??? Diena irgi gertu 100 ml, bet su pertraukom, atsirugimais kokius 160 ml imanoma isiulyti. Tiesiog noriu pasakyti, kad su perejimu prie misinuku gali ir tokia situacija buti.

Lygiai ta pati situacija tik maitinau iki 5 men pati, galvojau pasikeis su misisniais, bet nieko panasaus, valgo kas 2.5, 3, 3.5 val. ir atsibudineja kas pusvalandi. Jau ragaujam koseles, bet tik pietums....
nervai pakriko biski nuo to sokinejimo is miego ir paskui visai neuzmigimo ... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(futureta @ 2010 01 20, 17:24)
Lygiai ta pati situacija tik maitinau iki 5 men pati, galvojau pasikeis su misisniais, bet nieko panasaus, valgo kas 2.5, 3, 3.5 val. ir atsibudineja kas pusvalandi. Jau ragaujam koseles, bet tik pietums....
nervai pakriko biski nuo to sokinejimo is miego ir paskui visai neuzmigimo ... unsure.gif

As tai susidariau toki ispudi, kad misinukai ir kosytes issprendzia daznu valgymu beda tik tuo atveju, kai pas mama truksta pienuko, o jei pats vaikas linkes maziau valgyti per karta, tai nieks cia nieko nepakeis...
Atsakyti
Na va paaiskejo mano pupos keliu nemigo naktu ir kelimosi kas valanda nakti priezastis - ogi dantukai thumbup.gif Teisinga buvo kazkurios mamytes teorija mirksiukas.gif Tuomet atvargau, o dabar ramuma, vel keliasi karta per nakti ir ryte miegam iki 10 val. drinks_cheers.gif
Atsakyti
jau nuo 9 men manoji atsisake naktinio MP gerimo. man net palengvejo, nors prabudinet nenustojo. tai dabar pienuko pageriam 20val pries miegeli ir nubude ryte 7 val
Atsakyti