Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek kartų per naktį valgo?

QUOTE(TheSweetest @ 2008 09 02, 12:12)
sveikutes,
as perkeliau ja i jos lovyte jau ir dabar valgo ji 3 val. ir 6val. +- 1 val., o pries tai kai su manim miegojo tai kelesi isvis gerai, apie 4-5 ir paskui 7-8, bet kai perkeliau i lovyte matyt, sustresavo ar kas, bet as vis tiek dziaugiuos, bent tiek, kad reciau keliasi.
O cia kuri mamyte rase, kad problemos nera tik tiek, kad neisimiega mam, tai zinokit su manimi yra  problema, nes as jau pervargau gal ir pradejau lunatikuoti. Pvz. buvo nakti neatsimenu kaip atsidure mazoji pas mane lovoj o tik atsibundu kai ji jau antrakart iesko papulio  blink.gif Ir visai ne tokia valanda, o puse dvieju  g.gif  ir nesuprantu kaip as ja pasiemiau, juk visada i laikrodi pasiziuriu ir neimu as jos anksciau  schmoll.gif  g.gif  blink.gif
va tau ir ne problema  doh.gif  lotuliukas.gif

Man irgi taip buvo smile.gif))))))))) Bet vistiek geriausias jausmas pasaulyje maitinti savo maziuka
Atsakyti
QUOTE(agne8121 @ 2008 10 12, 08:31)
Man irgi taip buvo smile.gif))))))))) Bet vistiek geriausias jausmas pasaulyje maitinti savo maziuka

sveikos manoji jau 5 men. eina, o naktimis 3-4 kartus keliasi pienuko;)))
oj vargas..zinoma su buteliuku lengviau butu... bet norisi mazyles imuniteta sustiprinti...
e
Atsakyti
Mano dukrytė jau nuo 5 mėnesių nustojo naktį keltis,maitinu mišinuku,per paskutinius 2 mėnesius buvo gal kokius 2 ar 3 kartus atsikėlusi smile.gif ,o šiaip pirmą kartą keliasi apie 8 ar 9,nors šiandien net iki 10 val išmiegojo thumbup.gif ,o paskutinį kartą valgo apie 22.30-23.00 smile.gif
Atsakyti
mes valgom per para 4 kart,o tas ketvirtas kartas ir papuola nakti apie 3-4 val. 3 kartai diena,is ju 2 kart valgom kosyte.mergaite pati toki valgymo grafika nusistate,nes kai buvo mazesne,tai valge 7 kart per para wub.gif wub.gif
Atsakyti
o mano suneliui jau 6menesiukai,tai nakti dazniausiai valgom 1 karta,nors buna kad ir 2 kartus.iki siol maniau kad nebeturetu keltis nakti,bet matau kad ne vienintelis kuris nakti isalksta smile.gif pries nakties miega (21-22 val.) valgom misinuka,o nakti keliasi 2-4 val. Diena valgom darzoviu kosytes ir MP.
Taigi visoms sekmes laukiant tos nakties kada maziukai nuspres nebevalgyti, oapie miega juk sakoma,issimiegosim senatvej thumbup.gif
Atsakyti
Per naktį keliasi 2-3 kartus. Aišku, jau pamiršau, kas yra išsimiegoti, pasilepinti lovoje. Bet.. tas susikaupęs veidukas, rankytės, kurios kažką "mezga" valgant, tas kūnelis, kuriam tu esi pati pati svarbiausia ir reikalingiausia, viską atstoja wub.gif
Atsakyti
na kad mes jau senai naktim nevalgom(daba mums beveik 4men)
Atsakyti
Na mano panele jau seniai nesikelia nakti valgyti.Mums jau greit 5 menesiukai.Paskutini kart pavalgom 22-22.30 val.Ir paskui ryte 6-7val.
Atsakyti
Mano dukrytė taip pat atsibunda 2-3 kartus per naktį užkąsti.Maitinu MP tai po virtuvę nereik bėgioti su buteliukais rolleyes.gif bandžiau vakare ir sočiau pamaitint(košyte)vistiek atsibunda savo porcijos mirksiukas.gif Mums beveik 6mėn smile.gif
Atsakyti
na maniskis tai tikras tinginys doh.gif kaip laikrodukas vakare pavalgo 21.30 ir jau kokia 22.00 miega savo lovytej, o ryte tai tik 8.30 prikelia... ir tai dar maivosi kai valgyti duodu lotuliukas.gif ir taip nuo kokiu 3men. pradzioje galvojau kad kazkas ne taip, bandziau keltis anksciau ir maitinti, bet nei uz ka nevalgo anksciau nei jo vidinis laikrodukas nurodo. O diena tai kerta kaip didelis ir svorio priauga gerai thumbup.gif
Atsakyti
paskutinį kartą pavalgo apie vidurnaktį, o tada tik apie 7.30-8 val, bet naktį nubunda atsigerti vandenėlio...
Atsakyti
Mano karalaitis pavalgo 21-23val ir priklausomai nuo to, keliasi valgyt sekanti karta 3-6 val. Ir dar pamiega iki 8-8.30val smile.gif o kartais nuo 23 ir iki 8 val ismiega wub.gif tik retai ax.gif
Atsakyti