Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek kartų per naktį valgo?

Misinukus valgo nuo 5men. Nuo 2.5 men ismiega visa nakti, nuo 22 iki 7-9 ryto. Na...buna kartais kad paryciais atsikelia pavalgyt, bet retai.
Atsakyti
aš turiu dvynukus, jiem 5 mėn šiandien, abu pilnai maitinu pati, o naktį valgyti keliasi jie gan dažnai, berniukas maždaug kas 2 valandas, o mergytė maždaug kas 3 val 4u.gif tai kai du kleckiukai visa naktis gaunasi ištisinis maitinimas blush2.gif nors visai nesiskundžiu, o labai džiaugiuosi, kad galiu savo vaikams suteikti tai, kas geriausia 4u.gif Gi tas naktinis maitinimas nesitęs amžinai smile.gif
Atsakyti
maniskis beveik visa nakti pradejo ismiegot nuo beveik 6 men, visai neseniai, bet buna kartais atsikelia nakti pavalgyt, bet dazniausiai kai atsigula anksti, apie 20 val.
Atsakyti
Mums siek tiek daugiau nei keturi menesiai ir keliames nakti beveik kas 2-3 val. Maitinu pati, miegame vienoje lovoje, tai visiskai nesudetinga taip daznai keltis. Buna, kad net uzmiegu bemaitindama, tai abu uzmiegam apsikabine! Maitinkite pacios kol galite ir busite laimingi bei sveiki! Sekmes visoms naktimis nemiegancioms!
Atsakyti
Sveikos, mes naktimis nebevalgome nuo kokiu 5 men. Kartasi pabusdavo paryciais uzkrimsti, Dabar tai jau ismiegame ilgai, nes jau didele panele smile.gif Bet manau, kad reikia duoti tiek ,kiek nori, aisku, nuovargis, neissimiegojimas. Bet juk tai laikina, nereiks iki 18 maitinti lotuliukas.gif Sekmes visoms 4u.gif
Atsakyti

sveikos,

mums ryt jau 6men., bet sunus keliasi naktimis kas 2val., neretai ir kas valanda .Keisciausia, kad kai buvo visai mazulytis, ismeigodavo daug ilgiau, o va nuo 4men. tarytum kas uzbure vaika. Buvo versija- dantukai- na ka gi, sulaukem, prasikale, o vaikas toliau daznai prabudineja. Paskui seke isvada, kad mazai maisto, todel naktimis atsigriebineja. Jau visa menesi kapoja darzoviene, tyreles, ale pradziugino ramesniu meigu gal tik pora dienu nuo primaitinimo pradzios. Nuo siandien pradedam valgyti ir avizu kosyte vakarienei, bet kazkodel didelio optimizmo del nakties nejauciu ax.gif Negaila man aisku to pienuko zuikiui, bet vistiek kazkaip nenormalu manau nakti sitaip daznai keltis.
Atsakyti
Nuo 4 men atpratinau nuo naktiniu valgymu, tiesiog ikisdavau zinduka ir uzsupdavau, dabar jau 6 men, pabunda nakti, bet tik jei pameta ciulptuka ar mamos reikia, tai paimu ant ranku, panesioju ir miegam toliau.
Atsakyti
maniskiui 6.5 men. nakti kelias kazkur 2 kartus pavalgyti. rolleyes.gif
Atsakyti
Dukrytei 6,5men. tai nakti keliasi kokius 5 kartus, galvoju, kad del dantuku cia taip, nes anksciau, tai tik 2 kartus keldavosi. Na baigia islysti antrasis dantukas, tai matysim ar geriau miegos g.gif
Atsakyti
QUOTE((ieva) @ 2010 01 16, 10:17)
maniskiui 6.5 men. nakti kelias kazkur 2 kartus pavalgyti.  rolleyes.gif

mano taip pat drinks_cheers.gif Buvau sumaniusi atpratinti, kaip kurios mamytes cia rase, bet pamaniau, jog kudikyste tokia trumpa, tai kam kankinti ta leliuka.. nes maitinu savo pienu , tai tikekimes ir jo suvartojimo kiekis didesnis - didesne nauda duos sveikatai smile.gif na cia mano asmenine nuomone..
Pirmoji dukra, kuriai dabar jau 9 metai, naktimis nuo kokiu 3-4 men pati nevalge.. jokiu atpratinimu nereikejo.. zodziu vaikai skirtingi smile.gif
Atsakyti
Tpiu tpiu tpiu neprisikalbėt, bet keliasi 1-2 kartus. Valgo kol kas tik MP, po kelių savaičių bus 6 mėnesiai, tada jau ragausim košes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(benigna @ 2010 01 15, 23:26)
sveikos,
mums ryt jau 6men., bet sunus keliasi naktimis kas 2val., neretai ir kas valanda .Keisciausia, kad kai buvo visai mazulytis, ismeigodavo daug ilgiau, o va nuo 4men. tarytum kas uzbure vaika. Buvo versija- dantukai- na ka gi, sulaukem, prasikale, o vaikas toliau daznai prabudineja. Paskui seke isvada, kad mazai maisto, todel naktimis atsigriebineja. Jau visa menesi kapoja darzoviene, tyreles, ale pradziugino ramesniu meigu gal tik pora dienu nuo primaitinimo pradzios. Nuo siandien pradedam valgyti ir avizu kosyte vakarienei, bet kazkodel didelio optimizmo del nakties nejauciu ax.gif Negaila man aisku to pienuko zuikiui, bet vistiek kazkaip nenormalu manau nakti sitaip daznai keltis.

sia mamyte suprantu kuo puikiausiai.nezinau kodel bet mano dukryte irgi nuo 3.5men pradejo taip neramiai miegoti,daznai keltis.dabar jau 6men ir nakti keliasi kas 2val,kas valanda.jau nebezinau ka ir daryti verysad.gif vis maniau kad dantukai,bet kaip nedygtsa taip nedygtsa.ir kosytes valgom,vis tiek nepadeda...
Atsakyti