Sveikos mamos,
Pasidalinsiu ir as savo patirtimi, nes man net darosi bloga skaitant tokius patarimus kaip "duok mišinuką" ir pan. Taip gali kalbėti tik tinginės ir visiškai neturinčios valios mamos. Aš savo pirmąjį berniuką sėkmngai išmaitinau krūtimi iki 1,3 metų o naktimis jis keldavosi kaip laikrodukas iki 9 mėn kas 2 val: jeigu nueidavo miegot 9-10 val tai keldavosi po 5-6 kartus. Kol pačiai trūko kantrybė ir nusprendžiau baigti su tais naktiniais maitinimais. Paprasčiausiai kai atsikeldavo naktį ir norėdavo pagerti MP, duodavau soskytę. Beveik nemiegojau savaitę, bet pagaliau baigėsi naktiniai maitinimai ir paskui tik džiaugiausi kad galiu išsimiegoti. Nors galiu pasakyti kad jis ir iki šiol atsikelia naktimis ir atkulniuoja pas mus į lovą, nesvarbu kad jam jau greit 3 metukai...
Mano mažoji taip pat keliasi naktimis ir valgo MP po 2-3 kartus, bet čia nieko baisaus, aš manau. Tikiuosi kad ji pati vieną naktį leis man pamiegoti ir nuspręs daugiau nevalgyti, bet manau kad taip gali ir neatsitikti... Vat problema yra ta, kad ji nei soskės nei buteliuko nepripažįsta, bet manau ką nors sugalvosim....
Mamos, turėkit kantrybės ir pačios nuspręskit kas jums ir jūsų vaikams geriausia - ar pasikankinti kelias naktis ir nutraukti naktinį maitinimą ar toliau keltis naktimis ir maitinti savo mažiukus. Tas laikas taip greitai bėga ir tik džiaukitės savo angelėliais...