Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek kartų per naktį valgo?

QUOTE(Miolanda @ 2010 01 11, 20:28)
As pasidziaugiau, kad triju men. maniske keldavosi naktimis tik po viena karta, o dabar, kai vies 4 men. yra, tai keliasi po du-tris kartus ir nesuprantu del ko - ar susivirskina pienas greiciau (maitinu pati), ar nedavalgo, nors svoris auga gerai...Labai laukiu, kada  sis periodas baigsis  doh.gif

man tas pats - 2-3 mėn keldavos 1 kartą, dabar (4,5 mėn)kartu miegam tai atrodo 5-6 - prieš rytą ištisai valgo ir vakare žindžia kol užmiega..pažįstamos vaikas 1,5 mėn jau ismiegodavo visą naktį verysad.gif
Atsakyti
Na man su abiem vaikuciais buvo ta pati beda as pradejau misineliu maitinti ir bedos baigesi bet manau butu sauniausia kad dar atrastum jegu jeigu imanoma ir neduotum misinuko ir pabandytum dar maitinti savo pienuku gal isivaziuosite arba pasitark su gydytoja smile.gif sekmes
Atsakyti
QUOTE(Irm@ananka @ 2010 01 11, 21:01)
Na man su abiem vaikuciais buvo ta pati beda as pradejau misineliu maitinti ir bedos baigesi bet manau butu sauniausia kad dar atrastum jegu jeigu imanoma ir neduotum misinuko ir pabandytum dar maitinti savo pienuku gal isivaziuosite arba pasitark su gydytoja smile.gif sekmes

nu ne as dar gal pakentesiu iki 6-7 mėn, po to nakčiai galvoju arbatėlės ar vandens is puoduko, nenoriu nei prie soskes pratint, kad paskui manes nenugraužtų, nei prie misinuko..dar aisku beda kadd man greit pienas užsikuria po tokių naktų, užsiguzuoja krūtinė.. doh.gif
Atsakyti
Aha, as irgi nesiruosiu duot misinuku vien tam, kad vaikas geriau ir ilgiau nakti miegotu. Be to, ne uz kalnu ir kosytes bus rolleyes.gif
Atsakyti
Mano vaikui dantuku dygimas prasidejo nuo 4 men su kazkiek (as taip isivaizduoju, kad naktiniai nramumai del busimu dantu). Aisku cia tik teorija smile.gif

Ir, kaip taisykle, praktiskai kiekvienas atsikelimas baigiasi valgymu. Bet tai tikrai nereiskia, kad mazylis keliasi valgyti. Pries prasikeliant danciui, tai tu kelimusi buna tiek, kad nebesuskaiciuoju... 6? 7? Ech, gal sianakt tu niam niam bus maziau.
Atsakyti
Valgome daznai, buna, kad iki sesiu kartu. Manau, taip yra daugumai, kurios maitina MP
Atsakyti
Mes irgi keliames daug kartu, nuo triju iki n smile.gif Su pirmu vaiku buvo taip pat, kelemes iki tol, kol nutraukiau MP visiškai, t.y. pusantru metų rolleyes.gif
Atsakyti
Iki 2men tai mazdaug po 2 kartus keldavosi,o dabar vis dazneja-nuo 3kartu ir daugiau.Nors sako,kad naktinis pienukas riebiausias,idomu ko jie taip daznai keliasi? g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Praejusia nakti specialiai paskaiciavau. Vaikas uzmigo apie 20:30, pirma karta niamnino po 3 val, dar 3 kartus kas 2 val, o po to jau pasiliko pas mane, nes lovytej nebebuvo gerai ir nebezinau kiek kartu valge iki ryto.
Atsakyti
Sveikos mamos,
Pasidalinsiu ir as savo patirtimi, nes man net darosi bloga skaitant tokius patarimus kaip "duok mišinuką" ir pan. Taip gali kalbėti tik tinginės ir visiškai neturinčios valios mamos. Aš savo pirmąjį berniuką sėkmngai išmaitinau krūtimi iki 1,3 metų o naktimis jis keldavosi kaip laikrodukas iki 9 mėn kas 2 val: jeigu nueidavo miegot 9-10 val tai keldavosi po 5-6 kartus. Kol pačiai trūko kantrybė ir nusprendžiau baigti su tais naktiniais maitinimais. Paprasčiausiai kai atsikeldavo naktį ir norėdavo pagerti MP, duodavau soskytę. Beveik nemiegojau savaitę, bet pagaliau baigėsi naktiniai maitinimai ir paskui tik džiaugiausi kad galiu išsimiegoti. Nors galiu pasakyti kad jis ir iki šiol atsikelia naktimis ir atkulniuoja pas mus į lovą, nesvarbu kad jam jau greit 3 metukai...
Mano mažoji taip pat keliasi naktimis ir valgo MP po 2-3 kartus, bet čia nieko baisaus, aš manau. Tikiuosi kad ji pati vieną naktį leis man pamiegoti ir nuspręs daugiau nevalgyti, bet manau kad taip gali ir neatsitikti... Vat problema yra ta, kad ji nei soskės nei buteliuko nepripažįsta, bet manau ką nors sugalvosim....
Mamos, turėkit kantrybės ir pačios nuspręskit kas jums ir jūsų vaikams geriausia - ar pasikankinti kelias naktis ir nutraukti naktinį maitinimą ar toliau keltis naktimis ir maitinti savo mažiukus. Tas laikas taip greitai bėga ir tik džiaukitės savo angelėliais...
Atsakyti
nuo 5men is vis nesikelia naktim valgyt,o taip keldavosi viena karta.

giluxe,

as nesu nei tingine ir valios man uztenka verysad.gif  tiesiog savo pienuko neturejau jau po dvieju savaiciu,o kas daugiau beliko?mazylei valgyt juk reikejo...misinukas atejo i pagalba.buciau buvus laiminga jei buciau galejus maitint pati savo pienuku tas dvi savaites ir maitinau tiek kiek ji noredavo o noredavo daug beveik visa diena ir nakti budavo isikibus i kruti.ir as uz tai kad mamytes pienukas pats geriausias maistas kudikeliui.taciau visokiu situaciju pasitaiko...
[/quote]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sandra_I: 12 sausio 2010 - 15:55
Mes dar maziukai, eina mums 4 menuo... tai nakty ivairiai keliames...jeigu bunam jautresni (po skiepuko) tai keliames nakty kas 2 val... o siaip 1 nakties uzmiegam,tada keliames 5-6 ryte ir poto vel kas dvi valandas valgom bigsmile.gif Kolkas jauciuosi issimiegojusi, viskas man gerai wub.gif
Atsakyti