Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek kartų per naktį valgo?

QUOTE(almute80 @ 2009 12 22, 13:38)
Maziukei jau 7menuo eina,bet nuo gimimo keliasi daznai.bandizau siulyt misinuko nakciai-buteliuko nei is tolo neima smile.gif o koses kad ir prikerta,vis tiek keliasi.maniau,gal pienas liesas,nes ir sunus keldavosi daznai,bet dabar galvoju,kad biski apzoriuke jinai-nes 6men vaikas jau 9kg sveria  lotuliukas.gif  kazkaip jau ir pripratau.pavydziu mamom,kur uzmiega ir prabunda tik kokia 8-9  thumbup.gif

Mano irgi sveria 9kg 6 men. ir tai normalu. Siūlau pabandyti primaitint daugiau vaikučius. Nes mano irgi blaškėsi naktim kol neįvedžiau keturiu maitinimų dieną. vakare duodu apie septinta košę, einam miegot apie dešimtą. Keliasi pavalgyt apie ketvirtą.Ir dar kelis kartus per naktį pradeda blaškytis tai įkišu soskę ir vėl užmiega. Buteliuko irgi neima
Atsakyti
Mano kudikiui jau 6 men, bet dar kas dvi val. Naktim valgom mamos pienuka! Ir tikrai aš pries misinukus, nes čia tikrai ne liesas pienas kaltas, tiesiog vaikas pasirenka tokį rašoma sau!
Atsakyti
Linksmu svenciu!!!
Atsakyti
Maniskis tai nuo 3 menesiu miega visa nakti anksciau nuo 8 iki 8 miegodavo, db nuo 9 iki 9 smile.gif taip kad man pasiseke 4u.gif ax.gif (tfu tfu tfu) smile.gif

LINKSMU SVENCIU!!! smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Simute90: 25 gruodžio 2009 - 23:29
maniske nuo 4 meneisu visa nakty ismiega thumbup.gif ,bet tai cia kas maitina su misinukais manau visoms buna..Linksmu svenciu mamukai.. 4u.gif
Atsakyti
Mano 6 men. mergaiciuke jau po truputi ima valgyti koses ir tai iskart atsiliepe miegui. Dabar keliasi tik po du kartus per nakti thumbup.gif , nors kol nevalgem kosiu keldavosi kas pora valandu doh.gif
Atsakyti
2 kart keliasi ,kartais vietoj pieno ikisu arbatos kartais tinka kartais ne,tada piena darau jam...laukiu kada nesikels visai...kazi ar tap bus lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
nuo 2men.sunelis ismiegodavo visa nakti, t.y. nuo 23 iki 6val.ryto ir nebevalge naktimis. Kartais zyzdavo, bet duodavau atsigerti arbatos rolleyes.gif naktimis valge tik kol maitinau pati, o kai perejom prie misinuko, tai pasibaige naktiniai valgymai 4u.gif
Atsakyti
Nakti nemaitinu nuo 3ju menesiu. Atpratinau labai lengvai, tiesiog ikisdavau ciulptuka ir uzsupdavau.
Atsakyti
Manajai 6 mėn ir 10 dienu. Naktį valgyt nesikelia. Būna kartais, kad naktį sublūsta ir prabunda(kokį kartą per savaitę), bet panašu, kad ne dėl maisto, nes duoti buteliuką, tai raivosi ir nelabai noriai ima
Atsakyti
Aš maitinu mišinuku, bet mažius keliasi nakty tris kartus, tikiuosi kad jau kai pradės rimtesnes košytes valgyt nesikels tiek kartų g.gif
Atsakyti
As pasidziaugiau, kad triju men. maniske keldavosi naktimis tik po viena karta, o dabar, kai vies 4 men. yra, tai keliasi po du-tris kartus ir nesuprantu del ko - ar susivirskina pienas greiciau (maitinu pati), ar nedavalgo, nors svoris auga gerai...Labai laukiu, kada sis periodas baigsis doh.gif
Atsakyti