mes esame jau beveik pusantro menesiuko ir valgo MP ir keliames kaip kada,kartais 4 kartus o kartais net vieno karto pakanka kad butu taip dazniau...
nors manoji ir keliasi gana daznai nakti, bet kruties papraso daugiausiai du kartus,
QUOTE(Fatimaallaa @ 2009 12 11, 11:10)
nors manoji ir keliasi gana daznai nakti, bet kruties papraso daugiausiai du kartus,
Mums menuo su biski ir valgom du kartus nakti - 2ra ir 5ta. Laukiu kada ishmiegosim visa naktele, bet ziuriu ir 7 men vis dar valgo po 2 kartus nakti. O tai kada reikia tuos naktinius valgymus nutraukt?
mes valgom misinuka o pas mus keliasi 2 kartus.ir isvalgo beveik visada viska.ir nesvarbu kada eina miegoti ar 8 ar 22val vis tiek keliasi 2 kartus.kol kas atpratinti nezadu man svarbu kad kazkiek pamiega poto. nes diena labai mazai miega ir po maziau valgo.jau kai atsibos ir kai matysiu kad valgo tik is iprocio tada ir bandysiu kazka keisti.
mano mergina nebevalgo, pavalgo 22 val. vakare ir tada 9 val. ryte
AS tai saviske jau atpratindineju pamazu... be papulio tai apsieinam jau, bet vat vandenuko silto vistiek turi bent pora kartu gurkstelt
QUOTE(lincia_pincia @ 2009 12 15, 21:49)
AS tai saviske jau atpratindineju pamazu... be papulio tai apsieinam jau, bet vat vandenuko silto vistiek turi bent pora kartu gurkstelt
o tu vandenuka visalaika duodavai ar neseniai kada pradejai?
mes tai nieko, isskyrus MP negeriam.
mums du men. bet jau miegam neprabusdamos 8val. uztat diena valgom daznai mazdaug kas 2val. kai taip pradejom valgyt diena tai ir nakti neprabunda as galvoju gal jinai per diena prisivalgo
QUOTE(TheSweetest @ 2008 08 04, 22:13)
Zinokit nebezinau ka ir daryti mano mazoji per nakti valgo kokius 5-6 kartus tai tikrai, as net nebeskaiciuoju. Kadangi mes kartu miegam vienoj lovoj, nes neturim tevelio ir mums kartu smagiau, tai sunkumu dideliu nera, bet ji jau didele palyginus, tai manau turetu miegoti bet 4-5 val.tarp valgymu nakti, bet ji max. 3 val.ismiega ir vel praso. As nelaba issimiegu taip. Vakar nakti klykinomes, nes noriu palikti nakciai tik du maitinimus, bet siandien nzn. kaip gausis man per sunku klausyti jos isterisko klykimo, kuris tesiasi puse val., o paskui dar puse val. dusavimo ir kukciojimo, man per sunku, asaros paciai kaupiasi. Ka siulot mamos? Reikia pagalbos!
gal ji ne kiek valgyti nori, o kiek ciulpti. Ar tiutes nebandei duoti? Mane tai tik tiute ir isgelbejo nuo nakties nemigos. Jei isgirsti niurnant, tiute i burna ir toliau miega. Aisku, negerai prie tiutes priprasti, bet manau, geriau nei vaikscioti isvargusiai. dar pienuko prades mazeti
maniskis nuo kokiu 2,5men-7men ismiegodavo visa nakty neatsikeldamas, uzmigdavo 21 ir iki 8 ryto , bet dabar atsikelia po 1 karta pavalgyti
maniske pradejo nakti tik 1 karta valgyti nuo 2,5 men iki 4 men, dabar beveik 5men o nakti valgom 2 kartus, prabunda ir is karto pradeda verkti... gal sakau pienuko jai neuztenka?
Mano mažiui 5,5 mėn. Iki 3 mėn. keldavosi tris kartus valgyti. Aš jau buvau pripratusi ir man kažkaip buvo l.gerai. Bet nuo 3 mėn. išsivadavom iš pilvo dieglių ir prasidėjo iki šiol besitęsiantis košmariukas - visą naktį vaikas spardosi, rankomis muistosi, daužo ir drasko sau veiduką. Iš pradžių maniau, kad jis naktį negali nusiorinti ir čia dėl to taip. Vis bandydavau duoti (.), kad nusiramintų, bet tas suveikdavo pusvalandžiui, max. - valandai Bet po to pamačiau, kad čia ne valgymo esmė, pradėjau nakčiai vystyti į dekutį. Būna geresnių naktų, kai išmiega nuo 23 ar 24 iki 4-5 ryto, bet dažniausiai keliuosi maitinti kas 2-3 val., o šokinėju pasižiūrėt, ko jis muistosi dar dažniau...