Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek kartų per naktį valgo?

mano maziukas nakti valgo 1 kart ax.gif
Atsakyti
mes irgi valgom kas 2-3 val. nakti, nors jau esam 7 menesiu ax.gif
Atsakyti
Maniskei 7 men. Tai valgo nakti koki 1-2 kartus, bet prie papuko reikia pabuti, kad nusiramintu ir vel uzmigtu dar kokius 2-3, tai viso 4-5 gaunasi...uf...
o pamenu gerus laikus, kai nuo 3 iki 5 men, ji ne karto nakti nesikeldavo-miegodavo nuo 22val iki kokiu 6-7 be kokio prabudimo.
O as maniau, kad taip ir bus visada...naivuole smile.gif
Atsakyti
Mano panele pastaruoju metu net nzn kiek kartu per nakti keliasi...Mums 5 men. Valgom MP, diena viena karta gauna darzoviu kosytes. Vakare pavalgo apie 20.30 val ir apie 22.30-23.00 jau vel keliasi valgyt. ir taip visa nakti kas 2 val., kartais ir kas valanda... Ir taip tesiasi jau kokia savaite. Jau kartais girdziu, kad zurzena, bet nepajegiu keltis, tai vyras keliasi, pasupa, tai dar kokia valandele nusnusta mano turtas. Nors diena didelio miego stygiaus nejauciu, nes ryte tevelis priziuri mazaja, kol as iki kokios 9 val. miegu, bet nakti tai visaip buna, kartais atrodo, kad vaikstau kaip lunatikuodama, beveik uzsnustu maitindama.... O kai buvo mazesne, 2-3 men, tai per nakti keldavosi 2-3 kartus. Rojus tada buvo thumbup.gif . O diena miega kokius 3 kartus, 2 kartus po pusvalandi ir ilgojo pietu miego, tada ismiega apie 2,5-3 val. Laukiu tos nakties kai nebereiks keltis nakti, nors maitinti paciai man laai patinka, jauciu tokia ramye ir palaima, tai maziuke prisiglaudus godziai valgo wub.gif
Atsakyti
Mums 7 mėn. ir mes valgom dažniausiai 2 kartus: 2val. ir 4-5 val. Aišku, būna ir stebuklų, kad išmiegam iki 6 ryto, bet labai retai rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo anastzen: 08 gruodžio 2009 - 15:54
mums 5 su puse men. ir jau nuo 2 menesiu mes nevalgome naktimis smile.gif
aisku, reiktu pabrezt, kad maitinau krutimi tik iki 2 men. , bet kai pasibaige MP naktimis duodavau arbatytes ir taip pripratinau vaika nevalgyt naktim. dabar ismiegam nuo 22val.iki pirmo maitinimo 6 ryto.
Atsakyti
nu va pas mus jau irgi musu sunytis keliasi nakti tik viena karta pavalgyti biggrin.gif kazkur apie 3 nakties +-pusvalandis.
Atsakyti
Mum jau 7men., valgo nakti 1-2 kartus, o 6men.valgydavo 2kart, bet daznai budavo ir 3 kartai, ech...laukiu, kada gi ismiegos visa naktele ax.gif
Atsakyti
geriausiu atveju 1k valgom,o siaip vis dar 2 kartus doh.gif ,nors kiek pasiklausineju mamyciu,buna ir daugiau tokio amziaus doh.gif
Atsakyti
Mums jau 5 men bet mes jau nakti nebevalgom nuo 4 men kai uzmiegam 22 val ir beatsikeliame 7 ryto pavalgom ir vel miegam teisingiua pati duodu valgyt o kitaip nzn kiek miegotu yra ismiegojas ir iki 9 smile.gif tai vargelio neturiu smile.gif
Atsakyti
sunelis vis dar valgo 2 kartus
Atsakyti
QUOTE(valeriZ @ 2009 12 08, 14:12)
Mano panele pastaruoju metu net nzn kiek kartu per nakti keliasi...Mums 5 men. Valgom MP, diena viena karta gauna darzoviu kosytes. Vakare pavalgo apie 20.30 val ir apie 22.30-23.00 jau vel keliasi valgyt. ir taip visa nakti kas 2 val., kartais ir kas valanda... Ir taip tesiasi jau kokia savaite. Jau kartais girdziu, kad zurzena, bet nepajegiu keltis, tai vyras keliasi, pasupa, tai dar kokia valandele nusnusta mano turtas. Nors diena didelio miego stygiaus nejauciu, nes ryte tevelis priziuri mazaja, kol as iki kokios 9 val. miegu, bet nakti tai visaip buna, kartais atrodo, kad vaikstau kaip lunatikuodama, beveik uzsnustu maitindama.... O kai buvo mazesne, 2-3 men, tai per nakti keldavosi 2-3 kartus. Rojus tada buvo  thumbup.gif . O diena miega kokius 3 kartus, 2 kartus po pusvalandi ir ilgojo pietu miego, tada ismiega apie 2,5-3 val. Laukiu tos nakties kai nebereiks keltis nakti, nors maitinti paciai man laai patinka, jauciu tokia ramye ir palaima, tai maziuke prisiglaudus godziai valgo  wub.gif

Pas mus situacija labai panasi su kelimusi ir naktiniu valgymu. Jei pasiseka, ryte pmiegam kartu. Ir taip nuo kokiu 3 men (anksciau ismiegodavo nuo 23 iki 3, po to dar kokia 5 keldavosi ir tada jau ryte). Gerai, kad jau galima primaitinti kose, o tai ir pieno gali imti trukti su tokia poilsio stoka. Sveris pasidare arti 50 kg (nepamenu, kad tiek kada butu buve)...
Atsakyti