Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek kartų per naktį valgo?

Manoji valgi ir nuo pat pirmų dienų nepramiegodavo nei vieno maitinimo thumbup.gif 6 mėn. irgi, kas 3 val. keldavosi papuko bent trumpam wub.gif
Atsakyti
Laba
Mano mažė jau mėnuo, kai visą naktį išmiega, einam miegoti visada iki puses 10 vakaro ir keliasi ankščiausiai 7, kartais 8 arba išmiega iki 9.
Bet kai dygo apatiniai du perliukai, valgydavo praktiškai kas val. Gal daugiau jai norėdavosi prisiglausti nei valgyt, turbūt labai skaudėjo kol formavosi dantukai...
Dbr mėgaujames ilgom naktim iki kitų perliukų... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(brasskyte @ 2009 12 02, 17:18)
Laba
Mano mažė jau mėnuo, kai visą naktį išmiega, einam miegoti visada iki puses 10 vakaro ir keliasi ankščiausiai 7, kartais 8 arba išmiega iki 9.
Bet kai dygo apatiniai du perliukai, valgydavo praktiškai kas val. Gal daugiau jai norėdavosi prisiglausti nei valgyt, turbūt labai skaudėjo kol formavosi dantukai...

Kaip jums gerai... ax.gif Mano mazoji tai nuo gimimo kelias kas dvi-tris valandas ir valgo. Tik viena karta yra ismiegojusi sesias valandas. doh.gif Laukiu nesulaukiu kad ismiegos nepabudus visa nakti rolleyes.gif
Atsakyti
Mums 5 men, tai keliames valgyt 3 kartus. O buna naktu, kad koki 1 kart, bet as tada vistiek atsibundu tuos 3 kartus ax.gif
Papildyta:
Ramios lopsines:

http://www.lopsiniur...LopsiniuRadijas
Atsakyti
mums dar tik savaitėlė, keliamės valgyt 2 kartus naktį, o ryte išmiega iki 9-10 val. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(brasskyte @ 2009 12 02, 15:18)
Laba

drinks_cheers.gif tik pas mus perliukai dar snargliukais lidimi doh.gif
Atsakyti
Mums beveik 10 men ir 2sav..bet naktim kelias daznai,nes nuo 8 men.pasipyle dantukai kaip zirniukai...jau 5 yra.. biggrin.gif buna ir po 3-4 val ismiega,o paskui kas val.. blink.gif verkia,ir kisu papiuka,apsiramina.pasikaso dantenas ir toliau miega.. doh.gif
Atsakyti
O mes per nakti valgom 2-3 kartus, o rytais miegam kartais iki 7, o kartais iki 10 ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasiukas16: 04 gruodžio 2009 - 19:22
QUOTE(brasskyte @ 2009 12 02, 16:18)
Laba

Mano maziukui itariu, kad taip pat dygsta dantukai. Jau jam greit 6men.bus, paskutini menesi pastebejau paburkusias dantenas, labai irzlus pasidare, o nakti taip pat daznai keliasi, bet ne pavalgyti, o prie kruties prisiglausti..matyt, apsiramina, toliau miega..Tad lauksim ir mes dantuku, gal miegosim visa naktele..Taip jau to noretusi ax.gif
Atsakyti
Na paskaiciau cia visa foruma ir as sakau pasidalinsiu patirtimi,nava mano leliukas valgydavo kas 3val.sekunde i sekunde ir ryta ir naktim iki 3men.o jau kazkur nuo 3men.mazdaug diena valgo kas 2 su puse valandu,kas tris valndas.o jei kieme miega tai buna po 4-5-6val.ismiega ir valgyt nesikelia,tik isvesk i kiema ir ramu 3val tai tikrai o kartais ir daugiau,tai va o naktim mes valgom tik du kartus kartais net karta,maitinu pati,mergyte miega lovyteje,atsikeliu pamaitinu ir vel paguldau.Na o db mes sloguojam sergam tai valgo dazniau tiek nakti tiek diena,bet turbut del to kad skysciu daug reikia.
Ir papildomo maisto mano mergyte nelabai nori valgyt,tai mes cia per 5gyd.ejom tikrinom viska ir as visu klausinejau kaip del primaitinimo tai viena pediatre pasake kad galima vaika iki 8men,tik savo pienu maitinti ir kito maisto neduoti,jei tik vaikiukui uztenka pienelio.

O stai musu pusbrolis nuo pat gimimo kas 2val.valgo tiek nakti tiek diena ir irgi savo pienu maitina ji,tai sake labai jau isvargsta naktim nes tenka ir kas pusantros val.maitint,nu bet maitina ir gyvena su tuom,nenori misinuku,ir as manau kad del vaiko galima aukotis ir maitint kiek tik jis nori,svarbu kad savo pieno butu,juk tai pats vertingiausias vaikelio maistas ir apsauga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(miix @ 2009 12 02, 16:34)
Kaip jums gerai... ax.gif Mano mazoji tai nuo gimimo kelias kas dvi-tris valandas ir valgo. Tik viena karta yra ismiegojusi sesias valandas. doh.gif  Laukiu nesulaukiu kad  ismiegos nepabudus visa nakti rolleyes.gif

unsure.gif unsure.gif unsure.gif
O mes ir sesiu valandu dar nebuvom ismiegoje verysad.gif
Atsakyti
mano sunelis nakti valgo kas 2val. iR taip turbut bus tol, kol maitinsiu..Nors dabar 6men.
Atsakyti