Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek kartų per naktį valgo?

QUOTE(Fatimaallaa @ 2009 11 01, 01:22)
as ir nesakau kad reiktu palikti vaika klykti, nes ir manoji tuomet nemiegotu is viso, bet manau, jei pasuptum tikrai neklyktu, o bet visada galima grizti prie senu yprociu  mirksiukas.gif

Kad zinok ji pas mane labai sunkus vaikas.. jeigu ji pradeda niurzgeti ir nepaimi jos tada, kai jai norisi ji gali labai ramiai sureaguot, bet gali ir taaaaaip rekt pradet kad ojojoj... ir zinok tu jos reakcija doh.gif todel tie eksperimentai man tokie baisus... nes jeigu jau pradeda klykt tai sustabdyt ja labai sunku doh.gif

bet siaip progresas yra - maziuke dabar valgo 2-3 k per nakti thumbup.gif
Atsakyti
mazylis uzmiega apie 21 val, ir keliasi apie 6, retkarciais atbunda kokia 4, tai paduodu arbateles truputi atsigert ir vel uzmiega smile.gif
Atsakyti
QUOTE(irmabaro @ 2009 11 01, 08:54)
mazylis uzmiega apie 21 val, ir keliasi apie 6, retkarciais atbunda kokia 4, tai paduodu arbateles truputi atsigert ir vel uzmiega smile.gif

net nezinau ar jusu vaikutis turi dantuku ar ne. bet jeigu turi jums tikrai nesiulyciau duoti arbateles gerti nakti, nes del sito gali atsirasti buteliuko kariesas. jau geriau tada MP ar bent jau vandenuka
Atsakyti
aciu uz patarima thumbup.gif
kolkas dantuku dar neturim smile.gif , bet patarimu pasinaudosim
Atsakyti
QUOTE(irmabaro @ 2009 11 01, 11:33)

mano mazule nakti valgo 2 kartus.vakar uzsibaige pienelismatyt nepakako naktiniu maitinimu,kag jis gamintusi.siandien gerem misinuka.dantuku dar neturim,kai isdigs nezinau ka reiks daryt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(irmabaro @ 2009 11 01, 09:33)

na tai dar drasiai galite gerti mirksiukas.gif bet kai prasikala yra patariama neduoti nakti gerti saldziu gerimu is buteliuko (misinuko, arbateles, sulciu), jeigu nenorite tureti pajuodusius dantukus. kad MP sukeltu buteliuko kariesa nenustatyta dar, nors irgi gali buti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Fatimaallaa @ 2009 10 25, 10:30)
tas tai tiesa. pamenu kai lankiausi pas mama tai visad palikdavau vaika jos kambary, tai visa nakti ismiegodavo ne karto neatsikelus. tikri stebuklai  biggrin.gif

tikriausia tavo mazyli masina mamytes kvapas-pieneli uzuodzia 4u.gif
Atsakyti
mano leliukas tai eina 9val miegoti ,atsikelia 1 2val nakties buna kartais uztenka tik tiutes ,o kartais tik gurksnelis arbatelles ir toliau miega,o paskui atsibunda 4val tai duodu pienuko tik 90ml ir tada miega iki ryto smile.gif
Atsakyti
Pas mus ta pati situacija buvo unsure.gif mano mergyte miegoti eina 21val tai as apie 19val jai duodu kosytes ir misinuko(savo pieno) . Ir mergyte keliasi nakti tik viena karta valgyti thumbup.gif man tai didziulis palengvejimas,nes galiu ramiau issimiegoti,o ir mergyte nesiblasko alkana smile.gif
Atsakyti
Mano mazoji kartais keliasi nakti, tai duodu savo pienelio ir vel uzmiega.
Atsakyti
mums beveik 6 men, uzmiegm 22 val ir keliames 8 ryto, pavalgom ir miegam iki 10 - 11 val. ax.gif
Atsakyti
mano berniukas naktim valgo 1 karta,o ir tai kartais pamirsta atsikelt smile.gif
Atsakyti