Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek kartų per naktį valgo?

Na mano maziuke dbr 4,5 men, bet problemu su miegeliu nuo pat pradziu neturejom smile.gif, gal iki 2 men kelesi dazniau nakti kol valge MP, bet nuo 3 men pradejom duot misinuka ir ismiegodavo beveik visa nakti, atsikeldavo tik apie 6val. pavalgydavo ir miegodavo iki kokiu 9 val thumbup.gif . Nuo 4 men. pradejo keltis 4val. valgyt ir apie 8 val. uzmiega vakare apie 22 val.
Bet kaip paskaiciau kaip cia mamytes vargsta, tai siaubas doh.gif
Atsakyti
Uzjauciu visas mamas, kuriu vaikai keliasi kas 1 -2 val. Pora sav. mano vaikutis taip buvo susigalvojes. Nu... doh.gif ryte jausdavaisi kaip zombis..

O dabar vel sugrizom i savo normalu ritma. Miegoti einam 11 - 12. KEliames pirma karta 4-5 (kartais 3), po to apie 7. (Jei atsikelia 3, tai tada dar 5-6, o po to jau pries 8). Su tokiu rezimu puikiausiai gyventi galima thumbup.gif

Mazyliui 4,5 men. Valgo MP
Atsakyti
na taip ji gime neisnesiota todel gal... bet va dabar kartais duodu kad nusiramintu parymoti aisku ten nieko nera bet jai ramiau:)))) bet tik tiek dziaugiuosi kad auga viskas gera ir nakti miega gerai smile.gif
Atsakyti
Aš taip pat labai užjaučiu visas mamytes, kurioms tenka keltis per naktį net kelis kartus. Mano panelė nustojo keltis vos tik gavo prieš miegą pirmos košės, nuo 2 mėn. pati nemaitinau. Nuo mišinukų matyt nesijautė soti, todėl keldavosi kas 2-3 val. Pradėjau duoti košes, pradėjo miegoti. Išmiega nuo 10 iki 13 val. tai pailsiu ir aš ir vyras ax.gif
Atsakyti
Aš taip pat labai užjaučiu visas mamytes, kurioms tenka keltis per naktį net kelis kartus. Mano panelė nustojo keltis vos tik gavo prieš miegą pirmos košės, nuo 2 mėn. pati nemaitinau. Nuo mišinukų matyt nesijautė soti, todėl keldavosi kas 2-3 val. Pradėjau duoti košes, pradėjo miegoti. Išmiega nuo 10 iki 13 val. tai pailsiu ir aš ir vyras

O tai kokia tu kose duodi? kad nakti nesikelia valgyt ir kada maitini ?
Atsakyti
musu fronte nieko naujo doh.gif maze keliasi po 8 ir daugiau kartu, arbata jos niekaip neuzkisi, uzsupt irgi neuzsupsi.. praradau kantrybe ir manua, akd bandysiu duot misinuko, gal nakti jai mano pienas per liesas doh.gif nes jau tikru zombiu patapau doh.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif
del kelimosi nakti, tai pirma men. tai kas 3 val. kelesi valgyti kaip laikrodziai, 2 men.sumazejo valgymu nakti, budavo tik 2-1 kartus,o dbr mums jau 3,5 men., bet kazkas atsitiko ir stai visa savaite visa nakti mano merginos kabo ant (.), tai is vieno sono verciuosi ant kito, kad pamaitinciau, tai viena tai kita...labai pavargstu, nes ismiegu tik 2-3 val....o atsikelia po tokiu valgymu jos 6 ir joms dzin, kad as neismiegojusi... lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikos mamytes, as jus lb uzjauciu, as galvojau kad mano mazyte yra vienas vargas, nes nebeimanoma jos padet ant lovos, iskart pradeda rekt, reikia ranku.... verysad.gif bet kaip paskaitau kaip mamytes vargsta naktele, tai suprantu kad mano dienos vargas dar ne toks didelis, kaip kitu mamyciu nakteles... nes mano maziuke uzmiega vakare apie 20.30 ir atsikelem 7 ryto, pavalgom misinelioir toliau miegam iki puses 9... todel lb jus uzjauciu kad nakteles praeina neramiai verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(viktorija1 @ 2009 10 23, 15:20)
na taip ji gime neisnesiota todel gal... bet va dabar kartais duodu kad nusiramintu parymoti aisku ten nieko nera bet jai ramiau:)))) bet tik tiek dziaugiuosi kad auga viskas gera ir nakti miega gerai smile.gif

tai manau ir sauniausia, kad gime tokia maziuke, o jau dabar leidzia mamai pailseti naktimis mirksiukas.gif

QUOTE(Devilscat @ 2009 10 23, 20:36)
sveikos smile.gif
del kelimosi nakti, tai pirma men. tai kas 3 val. kelesi valgyti kaip laikrodziai, 2  men.sumazejo valgymu nakti, budavo tik 2-1 kartus,o dbr mums jau 3,5 men., bet kazkas atsitiko ir stai visa savaite visa nakti mano merginos kabo ant (.), tai is vieno sono verciuosi ant kito, kad pamaitinciau, tai viena tai kita...labai pavargstu, nes ismiegu tik 2-3 val....o atsikelia po tokiu valgymu jos 6 ir joms dzin, kad as neismiegojusi... lotuliukas.gif

ojei uzuojauta mamytei. isivaizduoju kaip sunku. cia su vienu pavargsti nezmoniskai, o cia du apramink ir nuramink. linkiu jums stiprybes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Devilscat @ 2009 10 23, 23:36)
sveikos smile.gif
del kelimosi nakti, tai pirma men. tai kas 3 val. kelesi valgyti kaip laikrodziai, 2  men.sumazejo valgymu nakti, budavo tik 2-1 kartus,o dbr mums jau 3,5 men., bet kazkas atsitiko ir stai visa savaite visa nakti mano merginos kabo ant (.), tai is vieno sono verciuosi ant kito, kad pamaitinciau, tai viena tai kita...labai pavargstu, nes ismiegu tik 2-3 val....o atsikelia po tokiu valgymu jos 6 ir joms dzin, kad as neismiegojusi... lotuliukas.gif

medali tokiai mamytei 4u.gif as nuo vienos jau is proto baigiu iseiti, o cia su dviem vajavotis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Luttuke @ 2009 10 23, 14:05)
O dabar vel sugrizom i savo normalu ritma. Miegoti einam 11 - 12. KEliames pirma karta 4-5 (kartais 3), po to apie 7. (Jei atsikelia 3, tai tada dar 5-6, o po to jau pries 8). Su tokiu rezimu puikiausiai gyventi galima thumbup.gif

Mazyliui 4,5 men. Valgo MP

Pas mus labai panasus ritmas buvo gal iki keturiu menesiu. Po to pradejo keltis tik 2 kartus per nakti iki pat 8 menesiu, kai pradejau pratinti keltis tik 1 karta valgyti MP, o dabar jau savaite kaip nakti nebeisikeliu pas save i lova maitinti, jeigu zyzia paglostau, soskyte idedu ir siaip ne taip toliau miega. As cia taip darau, nes planuoju tik iki metu maitinti MP tai noriu palaipsniui atpratinti, kad nebutu vaikui soko. Miegoti eina apie 22-22:30h, o keliasi 9h, taigi ismiega apie 10 valandu... ax.gif

QUOTE(EimaV @ 2009 10 23, 18:11)
Aš taip pat labai užjaučiu visas mamytes, kurioms tenka keltis per naktį net kelis kartus. Mano panelė nustojo keltis vos tik gavo prieš miegą pirmos košės, nuo 2 mėn. pati nemaitinau. Nuo mišinukų matyt nesijautė soti, todėl keldavosi kas 2-3 val. Pradėjau duoti košes, pradėjo miegoti. Išmiega nuo 10 iki 13 val. tai pailsiu ir aš ir vyras ax.gif

Bet ar gerai pries miega duoti kose g.gif Juk skrandukas miegants nevirskina, kose juk ne pienas... Gal tai lengvas budas, kad vaikas nesikeltu, bet as kai pati pries nakti nieko nevalgau, tai ir vaikui neduociau ax.gif O siaip man atrodo, kad kudikiai daznai keliasi valgyti ne todel kad jie alkani, o del to, kad nori atsidurti prie motinos krutines, pajusti siluma, saugumo jausma, dar kazkiek prisideda ir iprotis smile.gif
Atsakyti
kiekvienai vis skirtingai.. bet mamytes pakentekim tokia musu dalia.. aisku tik belieka guostis:) ir viena kita raminti.. bet ateis laikas kaip miegosit visa nakti ir ryte atbegs i lovele ir jus prizadins:)))
Atsakyti