Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek kartų per naktį valgo?

QUOTE(Candy candy @ 2009 10 21, 13:56)
na mums jua greit 6 men, bet maniske kaip pradejo nuo 4 men keltis n kartu ir ant (.)(.) kaboti, taip iki siol ir miegam abidvi apsikabine... Zodziu, sunku suskaiciuoti tuos kartus, kartais 3-4, kartais 6 ir t..t

mums 8 menesiai bet vat tokie dalykai nutinka ir gana daznai. aisku buna ramiu nakteliu kai mazoji ismiega visa nakti ar tik karta atsikelia pagert MP. bet buna nuo ranku nenulipa, kartais mes taip ir miegam abi - as ant nugaros, ji man ant krutines blink.gif o kai dantukai kalasi tai dar baisiau buna doh.gif na nieko tikekimes greitai tai praeis, nes ji tai sunkeja ir man jau ne taip patogu doh.gif
Atsakyti
Dabar mums 3 mėnesiai, maitinu MP ir dažniausiai keliamės 3 kartus: 2, 4 ir 7 val. Bet būna naktų, labai retai, kai keliasi ir kas valandą doh.gif . Bet matosi, kad jam kažką skauda-tai pilvuką pučia, tai dėl alerginių išbėrimų neramus. O be priežasties tai labai tvarkingai keliasi. Ko linkėčiau visoms mamytėms. 4u.gif
Atsakyti
ax.gif ziuriu mamytes kankinates su naktiniais miegeliais verysad.gif mes irgi vargstam, kai pradejo mazdaug nuo 4 men. nemiegot tai ir dabar vis kankinames, keliasi ko 6-8 kartus per nakti, vos tik perkeli i lovyte po 15 min. vel asaros, o jei pasilieki savo lovoj tai vartosi, kuiciasi, verkslena, skauda maziukui kazka verysad.gif po 2 pirmuju dantuku isdygimo lygtai buvo aprimes, bet tada susirgo ir pasidare visai tragedija, man kas vakara pagalvojus kad arteja nakties miegas, asaros pradeda byret, nes jau pervargau doh.gif , kalbejau su gydytoja, ji sake kad laukti dantuku, bet kiek laiko??? doh.gif sakiau bandysiu vakare veliau mikdyt, apie kokia 12 val. gal tada ismiegos, bus labiau pavarges g.gif
Atsakyti
Mums 10men.bet kelemės 6-7k. doh.gif kartais ir neatsimenu kada iš lovytės pasiėmiau,pabundu,o jis šalia.Žiauriai pavargau,bet nieko cia nepadarysi,su pirmu iki triju metu vargau,vis naktį arbatelės prašydavo išgerdavo visą litrą,tikriausiai teks ir su šituo pavargti , verysad.gif
Atsakyti
mes valgoe visa para kas tris, nu daugiausia keturias valandas, svajoju kada vaikutis ismiegos visa nakti ne karto neatsikeles
cia viena mamyte rase, kad 2.5 men. vaikutis ismiega visa nakti, o kaip diena ydomu ar daug tas vaikutis miega? gal turite kokiu patarimu, kaip kuo ilgiau pamiegoti nakti????? g.gif
Atsakyti
Mano mazajai jau 10 men, bet vis dar miega su manimi vienoje lovoje ir naktimis nepaleizia maytes (.)(.) Kelaisi naktim 5-6 kartus. Kelis kartus bandem nakti guldyti jos lovele, bet paliovos verke, net pradejo kukcioti, ir nesikente vel pasieme atgal pas save blush2.gif
Tai dabar bandome migdyti diemomis lovyteje, bet nelabai ir kas gaunasi verysad.gif , verkia ir verkia
o is bonkute - negeria schmoll.gif
Patarkit ka daryti ir kaip atpratinti
Atsakyti
pirma men maitinau ir keliausi kas 1.5 val , nuo 2 menesio pradejom mazdaug kas 3 val, vargau iki 7 men ir 12 dienu smile.gif nes pirmos tokios ramios nakties po gimdymo neimanoma pamirsti smile.gif 4u.gif mum 7 ir 25dienos ir keliames net 1 karta nakti clap.gif pabandziau guldyt miegucio kuo veliau, iskart sunku labai sekesi bet po trupuciuka nugalejom laika nuo 8 vakaro iki puses 11 kartais net 11 einam liulio o atsikeliam apie puse 5 4u.gif clap.gif , ir visados duodu pries miega dar pienuko, nors ir neseniai valge nors trupuciuka, tada sotesnis geriau miega 4u.gif 4u.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes.. paskaiciau kaip jus keletes... man tai du kartus atsikele 2 ir puse 6 vlgyt.. o migdau 9 val .. mums jau 4men kazkodel atrodo kad man mergaite auksine kad tik tiek keliase:))) o kiek kartu per diena maitinat kosytem? ir kiek suvalgo ar yra kokia norma:))) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(viktorija1 @ 2009 10 22, 21:37)
Sveikos mamytes.. paskaiciau kaip jus keletes... man tai du kartus atsikele 2 ir puse 6 vlgyt.. o migdau 9 val .. mums jau 4men kazkodel atrodo kad man mergaite auksine kad tik tiek keliase:))) o kiek kartu per diena maitinat kosytem? ir kiek suvalgo ar yra kokia norma:))) 4u.gif

as pradejau vaikuciui savo duoti kosytes tik nuo 6 men. ir galima sakyti pirmus beveik 2 men, nebuvo jokio rodiklio kiek ji suvalgo. nes buna diena kai gerai valgo, buna, kad visai nieko neikisi. iki metu vaikas tik mokosi valgyti kieta maista, nes vis tiek pagrinde geria daug MP.
Atsakyti
na taip sutinku mp yra geriausia bet mes jau valgom nuo 2.5 misinukus nes ji gime 2kg 8men tai nepajiegdavo istraukti ir isvis nebeliko:(mes nuo 3.5 pradejom bulve valgyt daba duodu jau su morkyte:)))
Atsakyti
QUOTE(viktorija1 @ 2009 10 23, 07:58)
na taip sutinku mp yra geriausia bet mes jau valgom nuo 2.5 misinukus nes ji gime 2kg 8men tai nepajiegdavo istraukti ir isvis nebeliko:(mes nuo 3.5 pradejom bulve valgyt daba duodu jau su morkyte:)))

o kodel jus manot kad nepajege traukti, nes gime maza? manoji gime dar mazesne nei jusu (2.700 nesvere) ir nieko as ja iki siol maitinu MP. gal jusu mazyte gimem neisnesiota ar labai silpnute, tai gal tuomet, nes svori kaltint kad negalejo traukti negalima.
Atsakyti
QUOTE(Fatimaallaa @ 2009 10 23, 10:09)
o kodel jus manot kad nepajege traukti, nes gime maza? manoji gime dar mazesne nei jusu (2.700 nesvere) ir nieko as ja iki siol maitinu MP. gal jusu mazyte gimem neisnesiota ar labai silpnute, tai gal tuomet, nes svori kaltint kad negalejo traukti negalima.

Tu teisi, bet kaip as supratau Viktorijos1 zinute, tai mergyte gime 2kilogramu, kai buvo 8 nestumo menuo. Ko gero tai ir itakojo nemokejima istraukt pienuko 4u.gif

O atsakant i tema - tai mums siuo metu beveik 3 men ir valgom (tiksliau valgydavom biggrin.gif ) MP apie 11val, apie 2val, apie 5, ir 6.30. Niu tik va kelios dienos kaip mazius nusprende kas 1,5-2val valgyti. Idomu ar ilgam grafika pakeite g.gif biggrin.gif ?
Atsakyti