Nu čia ir dvikova vyko .... catyte, nu ir arši moteriškė esi, kovotoja... Čia kaip kažkuris politikas sakė "yra dvi nuomonės, viena mano, kita neteisinga"
O jei atsakant į temą, tai mano didysis visą naktį pradėjo išmiegoti nuo 3 mėn. Tai 6mėn. jau tikrai nesikeldavo valgyti. O mažoji gal nuo pusės mėnesio miegodavo nuo 24val iki 6 ryto, o dabar būdama 3 mėn. maždaug nuo 22val. iki 7val. Taigi, tikriausiai (tikiuosi) 6 mėn. nesikels abu valgyti...
6 men ir dabar dar valgom 2 kartus
QUOTE(ausriukas_ka @ 2009 09 24, 14:09)
Nu čia ir dvikova vyko .... catyte, nu ir arši moteriškė esi, kovotoja... Čia kaip kažkuris politikas sakė "yra dvi nuomonės, viena mano, kita neteisinga"
O jei atsakant į temą, tai mano didysis visą naktį pradėjo išmiegoti nuo 3 mėn. Tai 6mėn. jau tikrai nesikeldavo valgyti. O mažoji gal nuo pusės mėnesio miegodavo nuo 24val iki 6 ryto, o dabar būdama 3 mėn. maždaug nuo 22val. iki 7val. Taigi, tikriausiai (tikiuosi) 6 mėn. nesikels abu valgyti...
Na tai jums tikrai smagu, o maniškis miega labai neramiai ir valgo ištisą naktį
Kaip šaunu kai vaikučiai nevalgo jau naktį ar tik kokį kartelį maniškė 6mėn. tai keliasi n kartų, tiksliai net nežinau, atrodo naktį viskas automatiškai vyksta kartais net nevalgyt nori, o tik pačiulp papulį, ir nebandyk soskes pakišt, netinka
mano suneliui greit bus penki men. miegam kartu ir jis pas mane nakti daznai keliasi. maitinu pati, tai nelabai trugdo tai. duodi kruti, o pati uzmiegi. tikriausiai daznai keliasi del to, kad normaliai nepavalgo (uzmiega bevalgydamas). isalksta ir vel keliasi.
QUOTE(Akvilexxx @ 2009 09 26, 13:24)
Kaip šaunu kai vaikučiai nevalgo jau naktį ar tik kokį kartelį maniškė 6mėn. tai keliasi n kartų, tiksliai net nežinau, atrodo naktį viskas automatiškai vyksta kartais net nevalgyt nori, o tik pačiulp papulį, ir nebandyk soskes pakišt, netinka
vat pas mus lygiai tas pats
tai labai tikiuos, kad isaugsim
QUOTE(egle lukas @ 2009 09 27, 16:55)
mano suneliui greit bus penki men. miegam kartu ir jis pas mane nakti daznai keliasi. maitinu pati, tai nelabai trugdo tai. duodi kruti, o pati uzmiegi. tikriausiai daznai keliasi del to, kad normaliai nepavalgo (uzmiega bevalgydamas). isalksta ir vel keliasi.
Maniškis irgi dažnai keliasi, nors jam greit 9 mėn., manau jam paprasčiausiai prireikia mamos ir saugumo.
QUOTE(Dangutek @ 2009 09 28, 08:51)
Maniškis irgi dažnai keliasi, nors jam greit 9 mėn., manau jam paprasčiausiai prireikia mamos ir saugumo.
sutinku. manoji kai kada irgi keliasi daznai, bet dazniausiai tai buna kai ji neiminga stipriai arba blogai jauciasi. vat del dantuku augimo pastarosiomis naktimis keliames vos ne kas puse valandos ir tik paryciui numingam porai valandeliu. tai as jau kaip zombis
mes keliames du kartus
QUOTE(jurgytia @ 2009 09 25, 17:49)
Na tai jums tikrai smagu, o maniškis miega labai neramiai ir valgo ištisą naktį
QUOTE(Akvilexxx @ 2009 09 26, 12:24)
QUOTE(egle lukas @ 2009 09 27, 15:55)
Tai vat Jūsų leliai maitinami MP, o manieji mišininiai, kol maitinau pati, tai irgi naktimis valgymo maratonas būdavo... Tai jūsų leliukai ir Jūs pačios vistiek turbūt esat laimingesni, nors ir naktim nevisada gerai išsimiegoję...
Mano dukrai 7 mėn. Valgo tik vieną kartą naktį.
Mums 3 mėnesiukai, jau kelias savaitėles išmiegam visa nakti (nuo 22-23 iki 6-7) deja dėl to labai sumažėjo MP iš pradžių užtekdavo primaitinti mišinuku einant miegoti, o dabar jau po pietu jaučias labai alkana ir baisiai rėkia, net arbata nebepadeda, kol galiausiai netenku kantrybės ir duodu mišinuko. Deja MP ir toliau mažėja Geriau jau naktį valgytų ir pienelio užtektu...