Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek kartų per naktį valgo?

QUOTE(Dolores @ 2009 06 11, 08:18)
Mano pirmagimė lygiai nuo 3 mėn. nustojo naktimis valgyti ir išmiegodavo nuo 23 val. iki 6 val. Matinau ją mišinuku.

Mums dar nera 3 men, bet jau seniai naktimis nevalgo. Jei kada pabunda nakti, apverciu ant kito sono ir vel miega. Gal todel, kad valgo misinuka. Bijau, kad pradejus dygti dantukams, visi miegai issiderins...
Atsakyti
QUOTE(SuperMeska @ 2009 06 11, 10:04)
Mums dar nera 3 men, bet jau seniai naktimis nevalgo. Jei kada pabunda nakti, apverciu ant kito sono ir vel miega. Gal todel, kad valgo misinuka. Bijau, kad pradejus dygti dantukams, visi miegai issiderins...

Ir mum tas pats, nostojo naktim valgyti laaabai seniai, gal kokiu 2 menesiu, jei ne anksciau... As duodavau is buteliuko nutraukta piena visada, gal todel ismiegodavo, kad visada budavo soti, as matydavau tiksliai kiek suvalgo. Anksciau guldavos kokia 12 - 01 nakties, ir keldavos 11 ryto, o dabar 20 val gulas ir kelias 8 ryto.
Atsakyti
o maniske du kartus,kazkaip kitaip neiseina,nors bandem
Atsakyti
QUOTE(vetruze @ 2009 06 11, 12:37)
o maniske du kartus,kazkaip kitaip neiseina,nors bandem

o kaip jus bandete? g.gif 4u.gif
Atsakyti
nuo 23-24val iki 6-7 val miega thumbup.gif
Atsakyti
sveikos
mano kleckas nuo 3 men nebesikelia naktim.valgo tik mp smile.gif ir ismiega nuo 22val iki 6-7val.bet vakare mazdaug nuo 17 iki 22val 3kartus pavakarieniauja lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Maniskei 6 men, bet naktimis valgom 2-3 kartus MP. Bandziau duoti ir misinuko pries nakti, maniau kad ilgiau miegos, bet kur tau schmoll.gif Kartais to nepavadinciau valgymu, o tik atsigerimu, bet manau, kad viskas susitvarkys, nes jau ir kosytes pradejom skanauti smile.gif
Atsakyti
Mano mazelis nuo menesio laiko kazkur miega visa nakti maitinu 5 val ryte pirma karta aisku buna kad subludija bet retai, o va vyresnelis budavo valgydavo daznai kas valanda kas dvi
Atsakyti
QUOTE(Lauritus @ 2009 06 12, 09:59)
Maniskei 6 men, bet naktimis valgom 2-3 kartus MP. Bandziau duoti ir misinuko pries nakti, maniau kad ilgiau miegos, bet kur tau schmoll.gif  Kartais to nepavadinciau valgymu, o tik atsigerimu, bet manau, kad viskas susitvarkys, nes jau ir kosytes pradejom skanauti smile.gif

As tai galvoju is kur pas mamas tiek jegu, kai naktimis reikia keltis po kelis kartus maitinti...
Atsakyti
QUOTE(SuperMeska @ 2009 06 12, 11:57)
As tai galvoju is kur pas mamas tiek jegu, kai naktimis reikia keltis po kelis kartus maitinti...

Kai ipranti, tai naturaliai jau prabundi. Buna keista, jei mazoji tik viena karta keliasi valgyti, tada galvoji, kad jau kazkas negerai lotuliukas.gif
Atsakyti
Mes turim ta pacia problema doh.gif jau man kartais kyla mintys blogos,kad gal duot misinuka nakciai g.gif ,nes tikrai tas daznas kelimasis vargina doh.gif
Atsakyti
Mano mazylis tai nakti valgydavo po 5-6 MP. Bet as net nejausdavau nes jau pirmam maitinimui ji i lova isikeldavau ir miegam abu skaniai jis pradeda zirst, as jam krutine ir toliau abu miegam smile.gif jokiu problemu. Tik dabar jau paskutines pora naktu valgo pora kartu nakti tai net keista, nes pradejom jau po biski kosytes valgyti per pietus. O sako kad kuo daugiau nakti valgo tuo daugiau pienukas gaminasi, tai as nepergyvenu ir miegam valgydami smile.gif
Atsakyti