Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek kartų per naktį valgo?

mano miegoti eina 22-23 h, ir keliames 8h +- 1h tiksliau jis seniau buna atsikeles, bet kai jau nori valgyti pradeda triuksmauti. geria misinuka.
mano drauge 6-8 kartus per nakti keldavosi 2 metus prie vaiko, kol maitino krutimi ir tikrai vaikas ne del alkio keldavosi atsigert mp
Atsakyti
nors mums ir 5 emn bet keliasi dazniausiai du kartus, taciau bandau palikti tik viena valgyma nakti tai pirma karta gauna tik vandenuko, tai dar numiega bent 2-3h.aisku buna visko kartaisatsikelia ir dazniau, o kartais atsikelia tik 5-6 h.tai tada buna rojus. bigsmile.gif
Atsakyti
smile.gif
Atsakyti
valge 1 karta ir dabar valgo doh.gif
Atsakyti
Mano maziukas nakti keldavosi ir valgydavo kas 2 val. doh.gif (kai pati maitinau), kas 3 val. kai misinuka pradejau duoti, dabar nuo 5,5 men pradejau mazinti maitinimu skaiciu nakti, tai 6 men nakti valgo viena karta, visus kitus kartus jeigu pabunda pasupu ir uzmigdau... tikrai pradejo reciau keltis.. smile.gif
Atsakyti
nakti tik 2 kelimaisi buna valgymui, bet per para valgom apie 12 kartu doh.gif
Atsakyti
user posted image

mano vis dar mazyte neropineja, po tuputi sedineja, bet uz tai gerai pavalgo tongue.gif kadangi miegame kartu, nes tetuko siuo metu neturim, tai ir nakti kazkaip patogu, kad nereikia keltis ir eiti kazkur maitinti, nes kazkaip yra uzejes noras jai pavalgyti nakti mirksiukas.gif
Atsakyti
Musu sunelis jau nuo 1 men. nesikialia naktim nueinam miegot taip apie 22 val.ir keliames 6-7 val.ryte kad ir pati maitinu bet kazkaip ismiegam bet jau kaip atsikeliam jau bunam gerokai isalke biggrin.gif Bet diena uztat mazai temiegam bet daug valgom bigsmile.gif
Atsakyti
Kol maitinau MP (iki 6,5men) tai keldavosi n kartu doh.gif Kas 1-2val. O dabar kai nutraukiau MP keliasi 1-2kartus smile.gif
Atsakyti
Laba diena mamytės, noriu padovanoti Aptamil pieniškų košių: kviečių-ryžių ir ryžių-sorų kūdikėliams nuo 6mėn. Jei kam nors tiktų rašykit man į AŽ.
Atsakyti
na mes dar keliames 4-5 kartus pienuko valgyt, dieno jo isvis neima tai nakty sakau atsiima doh.gif
Atsakyti
4u.gif Mes tai keliames vieną arba du kartus per naktį, priklauso nuo to, kada mažiukė valgė vakare. Kiek žinau tie naktiniai maitinimai labai naudingi kūdikėliui, nes motinos pienas naktį turi daugiau vertingų savybių nei dieną. Sėkmės ir kantrybės visoms maitinančioms, mūsų kūdikėliai taip greitai užaugs, kad po to tik ilgėsimės to artumo, kurį patiriame maitindamos krūtimi. thumbup.gif
Atsakyti