Įkraunama...
Įkraunama...

Ar laikotės šunų vedžiojimo taisyklių?

QUOTE(Mil@na @ 2009 07 04, 14:23)
Liko tik du klausimai- nuo kokio amžiaus šuo laikomas suaugusiu ir ar VA stambi ar vidutinė veislė??

Geri klausimai biggrin.gif Reikėtų pačių taisyklių sudarytojų pasiklaust (geriausiai, žinoma, raštu) - įdomu, koks būtų jų atsakymas rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Borzika: 04 liepos 2009 - 13:28
[quote=Borzika,2009 07 04, 14:57]
O kur yra čipuotas - LT ar kitoj valstybėj?
Lietuvoje pirkau čipuotą jau

Papildyta:
Dar vienas klausimas ar reikia turėti dokumentą įrodantį šuns gyvenamą vietą ar mano? Šiaip aš registruota ne ten kur gyvenu ir kur gyvena šuo.
Atsakyti
[quote=archeologe,2009 07 05, 14:48]
[quote=Borzika,2009 07 04, 14:57]
O kur yra čipuotas - LT ar kitoj valstybėj?
Lietuvoje pirkau čipuotą jau

Papildyta:
Dar vienas klausimas ar reikia turėti dokumentą įrodantį šuns gyvenamą vietą ar mano? Šiaip aš registruota ne ten kur gyvenu ir kur gyvena šuo.
[/quote]
Reikia registruoti ten, kur dabar gyvenat 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Morepink @ 2009 07 05, 16:05)
Reikia registruoti ten, kur dabar gyvenat 4u.gif

Aš tą suprantu kad reikia registruot kur gyvenu, bet aš ten pati nesu registruota, esu registruota pas tėvus, o gyvenu kitur tai kaip čia gausis g.gif Ar reiks ir pačiai persiregistruot?
Atsakyti
o kazin galima pastu pazyma pristaty apie suns sterilizavima? nes neeina jiems prisiskambin, i laiskus neatsako g.gif
Atsakyti
Ne, reik ne tik pristatyti pažymą, bet ir parašyti prašymą. Reikia vykti pačiam pas juos.
Atsakyti
QUOTE(archeologe @ 2009 07 06, 17:51)
Aš tą suprantu kad reikia registruot kur gyvenu, bet aš ten pati nesu registruota, esu registruota pas tėvus, o gyvenu kitur tai kaip čia gausis g.gif  Ar reiks ir pačiai persiregistruot?

Pasakai, kur gyveni ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(tati @ 2009 07 07, 11:44)
Pasakai, kur gyveni ir tiek.

aišku nu reiks bandyt rytoj žigiuot registruot žiurėsim kaip čia bus, nors parašų neturiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(archeologe @ 2009 07 07, 20:58)
aišku nu reiks bandyt rytoj žigiuot registruot žiurėsim kaip čia bus, nors parašų neturiu doh.gif

Parašykit kaip sekės be parašiukų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(archeologe @ 2009 07 07, 20:58)
reiks bandyt rytoj žygiuot registruot

Ar buvot jau nužygiavę, ar dar ne? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Borzika @ 2009 07 11, 13:20)
Ar buvot jau nužygiavę, ar dar ne? smile.gif

aha buvau, tik neturėjau laiko parašyt. Tai vat viskas tvarkoje užsiregistravom, registruoja tas pat veterinaras, kur kažkas buvo minėjęs Paryžiaus Komūnos g. Aš iš karto pasakiau kad neturiu parašų, bet jis problemų nekėlė priregistravo ir viskas. Beje tas veterinaras ir registruoja gyvūnų registracijos centrui Klaipėdoje.
smile.gif
Atsakyti
labutis, norejau paklausti....kaimyne parase skunda kad neve mes vedziojam savo suni VA jam db 8men be pavadzio. nors visada vedam tik su pavadziu bet be antsniuko( vaikstom i dresuros mokykla ir dresuotoja sake kad nedeti antsnukio), suo uzregistruotas. ketvisrtadieni turim eiti pas igaliotine ar galim tiketis baudos?
Atsakyti