Įkraunama...
Įkraunama...

Ar laikotės šunų vedžiojimo taisyklių?

QUOTE(megeja @ 2009 07 03, 23:13)
Klaipėdoje ne tik mikročipuoja, bet ir registruoja

Netiksliai išreiškiau mintį - šunį užregistruos ne tik Europetnet duomenų bazejė, bet ir VšĮ "Gyvūnų registravimo centras", bet nereikės jokių kaimynų parašų.
Atsakyti
Ir be kaimynu parasu uzregistruos tame registru centre.
Atsakyti
QUOTE(megeja @ 2009 07 04, 00:30)
Netiksliai išreiškiau mintį - šunį užregistruos ne tik Europetnet duomenų bazejė, bet ir VšĮ "Gyvūnų registravimo centras", bet nereikės jokių kaimynų parašų.

Šito būti negali, į savo duomenų bazę registruoja tik patys GRC. Nebent jis po to perduoda duomenis, bet tada taisyklės tos pačios.
Atsakyti
QUOTE(karinna @ 2009 07 04, 10:49)
Šito būti negali, į savo duomenų bazę registruoja tik patys GRC. Nebent jis po to perduoda duomenis

Perduoda. Aš prieš metus laiko registravau savąją: be jokių problemų, tvarkingai - turiu visus kvitus, VMI moku mokesčius už šunį, šuo buvo sučipuotas.
Atsakyti
o jūs man dabar paaiškinkit ką duoda tas registravimas? g.gif aš gyvenu mažam miestely, net negirdėjau, kad tokia tarnyba yra blink.gif norėčiau susimokėti mokesčius už šunį, bet pati nesu niekur registruota, gyvenamoji veita dažnai keičiasi, tai kur man šunį registruoti? g.gif dabar kraustausi į naują butą, kaimynų nepažįstu galiu garantuoti, kad neikas tikrai nepasirašys doh.gif
Atsakyti
Tada ir taisyklių jis privalo laikytis tų pačių, kaip ir GRC.
Atsakyti
QUOTE(megeja @ 2009 07 04, 00:13)
Klaipėdoje ne tik mikročipuoja, bet ir registruoja šunis veterinaras Jonas Turskis. Eikite pas jį, tada nereikės jokių kaimynų parašų. Mikročipas nieko nekainuos, jūsų šuo bus užregistruotas Europetnet duomenų bazėje, mokėsite tik už Europasą.

Ženklinimo įmonės pavadinimas: J. Turskio vet. klinika
Vardas/Pavardė: Jonas Turskis
Adresas: P. Komunos 4
Telefonai: Mob. tel. 8 681 42005 darbo tel. 8 46 411921

Kad mano šuo yra čipuotas ir turi Europasą, tai man nebereik registruot į gyvūnų registracijos centrą? Nelabai aš besuprantu. blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(tati @ 2009 07 04, 11:39)
Ir be kaimynu parasu uzregistruos tame registru centre.

Reiks tada bandyt eit be parašų. Arba p[as tą veterinarijos gydytoją keliaut reikės jei jis užregistruos ir gyvūnų centre.
Papildyta:
QUOTE(archeologe @ 2009 07 04, 14:35)
Kad mano šuo yra čipuotas ir turi Europasą, tai man nebereik registruot į gyvūnų registracijos centrą? Nelabai aš besuprantu. blush2.gif
Papildyta:
Reiks tada bandyt eit be parašų. Arba p[as tą veterinarijos gydytoją keliaut reikės jei jis užregistruos ir gyvūnų centre.

Dabar pasižiūrėjau kad P. Komūnos 4 Klaipėdoje yra ir gyvūnų registravimo centras
Atsakyti
QUOTE(archeologe @ 2009 07 04, 13:37)
Kad mano šuo yra čipuotas ir turi Europasą, tai man nebereik registruot į gyvūnų registracijos centrą?

O kur yra čipuotas - LT ar kitoj valstybėj?

Reiks tada bandyt eit be parašų. Arba pas tą veterinarijos gydytoją keliaut reikės jei jis užregistruos ir gyvūnų centre.

Net jei vet'as ir užregistruotų, o patikrinimo metu jūs neturėtumėt kaimynų sutikimų, greičiausiai tektų mokėti baudą:
http://www.registrac...identifikavimas
http://www.registrac...ine-informacija
Papildyta:
QUOTE(Rose Prick @ 2009 07 04, 12:31)
tai kur man šunį registruoti?  g.gif

Ten, kur yra/bus jūsų nuolatinė gyvenamoji vieta.

QUOTE(Rose Prick @ 2009 07 04, 12:31)
dabar kraustausi į naują butą, kaimynų nepažįstu galiu garantuoti, kad neikas tikrai nepasirašys  doh.gif

Kiekviename mieste ar rajone Taisyklės šiek tiek skiriasi.
Atsakyti
Labai įdomu..Aš gyvenu Šiaulių rajone,kažin,ar man Šiaulių miesto ar Šiaulių rajono taisyklės?? ir kur tokių ieškoti?? Ko pasiklausti?? Gal kas žinot?? Jei ne-teks ko gero į savivaldybę pasiskambinti..
na va - radau,kad
82. Individualių namų savininkai, laikantys šunis ir kates, savanoriškai registruoja juos seniūnijose pagal gyvenamąją vietą
tai suprasčiau,kad jei nori registruoji,o jei nenori-nereikia?? g.gif
Dar viena citata:
Viešosiose vietose visi šunys turi būti vedžiojami su pavadėliu, o suaugę stambiosios veislės ir agresyvūs šunys su antsnukiu. Šunys neturi kelti grėsmės praeiviams, esant pašalinių žmonių, pavadėlis turi būti sutrumpintas iki 1 m.
Klausimas-nuo kokio amžiaus šuo laikomas suaugusiu?? Ar vokiečių aviganis laikomas stambia veisle?? ar tik vidutine??
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mil@na: 04 liepos 2009 - 13:18
QUOTE(Mil@na @ 2009 07 04, 14:02)
Aš gyvenu Šiaulių rajone,kažin,ar man Šiaulių miesto ar Šiaulių rajono taisyklės?

Rajono.
kur tokių ieškoti?

Gyvūnų laikymo ir auginimo Šiaulių rajone taisyklės

tai suprasčiau,kad jei nori registruoji,o jei nenori-nereikia?? g.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Borzika: 04 liepos 2009 - 13:26
Dabar pasižiūrėjau kad P. Komūnos 4 Klaipėdoje yra ir gyvūnų registravimo centras

Aš ir nežinojau blush2.gif Atsiprašau, jei ką suklaidinau.
Atsakyti
Gal ir gerai,kad įlindau į tą temą-pasikausčiau šiek tiek įstatymuose smile.gif .Liko tik du klausimai- nuo kokio amžiaus šuo laikomas suaugusiu ir ar VA stambi ar vidutinė veislė??
Atsakyti