Įkraunama...
Įkraunama...

Ar laikotės šunų vedžiojimo taisyklių?

QUOTE(žostautė @ 2008 08 25, 14:02)
Palaukit palaukit, tai pagal naują redakciją laikydama šunį, įsigaliojus naujoms taisyklėms, turėsiu eit pas kaimynus sutikimų raštiškų rinktis? ohmy.gif Išprotėjimas totalinis, vėl galės kokie nori alkoholikai reketuot šunų augintojus.
Ar aš kažko nesupratau?

mano mieste nuo kovo 21 d. irgi ši nesąmonė įsigaliojo blink.gif
bet dar nebuvau rinktis parašiukų cool.gif
Atsakyti
Ai, ką jie padarys? Iškraustys mane kartu su šuniu, jeigu šuo jau registruotas?
Paprastai parašų nesurinksiu, virš manęs alkoholikai, kurie tik už dėžę degtinės pasirašytų, o už sienos, kitoje laiptinėje, dvi seserys senmergės, kurioms visi šunys trugdo, dar kitoje laiptinėje ribojasi senukas kažkoks, šitas gal ir apsirašytų. Tik su artimiausiais kaimynais bendraujam daug, jie be problemų sutiks. Tai dar gerai, kad 1 aukštas ir besiribojančių butų tik 4.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo karinna: 25 rugpjūčio 2008 - 19:00
QUOTE(karinna @ 2008 08 25, 19:59)
Ai, ką jie padarys? Iškraustys mane kartu su šuniu, jeigu šuo jau registruotas?
Paprastai parašų nesurinksiu, virš manęs alkoholikai, kurie tik už dėžę degtinės pasirašytų, o už sienos, kitoje laiptinėje, dvi seserys senmergės, kurioms visi šunys trugdo, dar kitoje laiptinėje ribojasi senukas kažkoks, šitas gal ir apsirašytų. Tik su artimiausiais kaimynais bendraujam daug, jie be problemų sutiks. Tai dar gerai, kad 1 aukštas ir besiribojančių butų tik 4.

Tai kad gal kuris aukštas bebūtų, vistiek reiktų tik keturių parašų - po vieną iš viršaus ir apačios ir savo aukšte iš šonų g.gif Viršuj ir apačios su šoniniais butais nesiriboja gi mano butas. Vienaip ar kitaip, kol kas nesiruošiu ir aš rinkti tų parašų.
Prie to pačio parašysiu apie tai, kaip iš mūsų reikalaujama, bet neįmanoma laikytis taisyklių doh.gif Buvom meiste, savaitgalį, šuo apsi... tokiam skverely su suoliukais, senamiesty. Ten dar tas stendas su raginimu susirinkti stovi biggrin.gif Susirinkau viską ir dairausi kur dėt doh.gif Gerą ratą po senamiestį su kvepiančiu maišiuku pavaikščiojau, kol įlindus į vieną kiemą konteinerį radau doh.gif Elementariai šiukšlinių net skvere prie suoliukų nėra blink.gif O tuo pat metu kakojo ir vienos moters šuo, tai ji paliko viską ir nuėjo į savo senamiesčio namučius, netrukdo žmonėms matyt, kaip po jų langais jų šuo šikalioja unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(karinna @ 2008 08 25, 19:59)
virš manęs alkoholikai, kurie tik už dėžę degtinės pasirašytų

... kiekvieną mėnesį po vieną... ax.gif
Atsakyti
Pas mus butas 3 kambarių, su dviem balkonais, tad ribotųsi su 5 butais. Iš laiptinės pusės su vienu, o iš kitos laiptinės sienomis ribojasi du butai. Toks jau išplanavimas.
Atsakyti
Iškilo toks klausimas:
QUOTE(Morepink @ 2009 07 01, 16:13)
kokio maždaug amžiaus šuo jau turėtų būti vedžiojamas su antsnukiu?

Gyvūnų auginimo ir laikymo taisyklėse amžius, nuo kurio privalu vedžioti šunį su antsnukiu, nenurodytas.

QUOTE(Morepink @ 2009 07 01, 16:13)
Mūsų vilkiukas dar tik poros mėn amžiaus, bet šiandien vedžiojant svetima tetulytė užklausė ar nelaikas pasirūpinti antsnukiu unsure.gif
Atsakyti
aš visada stengiuosi šunį vedžioti kuo toliau nuo žmonių, nuo vaikų, kiemų ir aikštelių, kai turiu galimybę vedu į mišką. bet kaip tyčia visada atsiranda kokia bobulytė kuri pusė valandos morlizuoja, negelbėja nei maišiukai niekas(gi susirenku kakius), pastoviai aiškina kad myža kur papuola ir joms po langais smirdi(iki artimiausio namo 15m).
o kaip man savo keturių mėnesių pypliui paaiškinti, kad reikia paėjėti dar 15minučių, ar blogiausiu atveju dešimt žingsnių? js ir taip vargšas kenčia kol apsiaunu ir pavadėlį uždedu, o dar laiptais nunešt reikia...
tai vos tik žolę pamato ir tupia, ar didelio ar mažo. taip ir kariauju su tom bobutėm doh.gif na užaugs šuo kada nors, gal pakentės kol ramią vietą prieisim, bet dabar tai man jos rimta nervus gadina doh.gif o pas mus visam mieste nėra nei vienos vedžiojimo aikštelės cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Rose Prick @ 2009 07 03, 19:37)
kaip tyčia visada atsiranda kokia bobulytė kuri pusė valandos moralizuoja

Deja, nieko paguodžiančio nepasakysiu ax.gif
Visur yra tokio tipo "bobulyčių" unsure.gif
Pvz., man netgi liepdavo 2 kalaičių sysių susirinkt doh.gif
Atsakyti
Nesilaikau...! doh.gif Jau tokiu absurdu prigalvojo... doh.gif
Atsakyti
sveiki,
aš susidūriau su tokia problema dėl šuniuko registravimo. Gyvenu Klaipėdoje noriu registruoti šunį, kreipiausi į gyvūnų registravimo centrą man parašė, kad reikia kaimynų parašų. Pagal atsiųstą pavyzdį supratau, kad reikalinga daugumos aikštelės parašų. Mano aukšte yra mano ir dar 2 kaimynų butai, tai kiek suprantu man reikia gauti tų 2? Bet prieš tai žinutėse buvo kalbėta, kad reikia gauti viršutinių apatinių ir iš šonų kaimynų. Tai kaip čia yra? Na ir dar vienas dalykas, kadangi manau šansai parašus surinkt minimalūs tai gyvūnų registravimo tarnyba kiek suprantu neregistruos, bet jei ateis patikrint baudą mokėt turėsiu aš? Tai ir nelabai suprantu viską noriu padaryt tvarkingai, pagal įstatymus, bet, kad jie tokie durni. Mano apsisprendimą turėt ar neturėt šunį įtakoja kaimynai, kurie man iš viso nepažįstami doh.gif Gerai, kad dar nereikia klausti ar vaikų galiu turėti.....
Atsakyti
QUOTE(archeologe @ 2009 07 03, 21:46)
Pagal atsiųstą pavyzdį supratau, kad reikalinga daugumos aikštelės parašų. Mano aukšte yra mano ir dar 2 kaimynų butai, tai kiek suprantu man reikia gauti tų 2? Bet prieš tai žinutėse buvo kalbėta, kad reikia gauti viršutinių apatinių ir iš šonų kaimynų. Tai kaip čia yra?

Buvo kalbėta apie Vilnių. Kito miesto taisyklės gali būti kitokios.
Atsakyti
QUOTE(archeologe @ 2009 07 03, 22:46)
sveiki,
aš susidūriau su tokia problema dėl šuniuko registravimo. Gyvenu Klaipėdoje noriu registruoti šunį

Klaipėdoje ne tik mikročipuoja, bet ir registruoja šunis veterinaras Jonas Turskis. Eikite pas jį, tada nereikės jokių kaimynų parašų. Mikročipas nieko nekainuos, jūsų šuo bus užregistruotas Europetnet duomenų bazėje, mokėsite tik už Europasą.

Ženklinimo įmonės pavadinimas: J. Turskio vet. klinika
Vardas/Pavardė: Jonas Turskis
Adresas: P. Komunos 4
Telefonai: Mob. tel. 8 681 42005 darbo tel. 8 46 411921
Atsakyti