QUOTE(karinna @ 2008 08 25, 19:59)
Ai, ką jie padarys? Iškraustys mane kartu su šuniu, jeigu šuo jau registruotas?
Paprastai parašų nesurinksiu, virš manęs alkoholikai, kurie tik už dėžę degtinės pasirašytų, o už sienos, kitoje laiptinėje, dvi seserys senmergės, kurioms visi šunys trugdo, dar kitoje laiptinėje ribojasi senukas kažkoks, šitas gal ir apsirašytų. Tik su artimiausiais kaimynais bendraujam daug, jie be problemų sutiks. Tai dar gerai, kad 1 aukštas ir besiribojančių butų tik 4.
Tai kad gal kuris aukštas bebūtų, vistiek reiktų tik keturių parašų - po vieną iš viršaus ir apačios ir savo aukšte iš šonų
Viršuj ir apačios su šoniniais butais nesiriboja gi mano butas. Vienaip ar kitaip, kol kas nesiruošiu ir aš rinkti tų parašų.
Prie to pačio parašysiu apie tai, kaip iš mūsų reikalaujama, bet neįmanoma laikytis taisyklių
Buvom meiste, savaitgalį, šuo apsi... tokiam skverely su suoliukais, senamiesty. Ten dar tas stendas su raginimu susirinkti stovi
Susirinkau viską ir dairausi kur dėt
Gerą ratą po senamiestį su kvepiančiu maišiuku pavaikščiojau, kol įlindus į vieną kiemą konteinerį radau
Elementariai šiukšlinių net skvere prie suoliukų nėra
O tuo pat metu kakojo ir vienos moters šuo, tai ji paliko viską ir nuėjo į savo senamiesčio namučius, netrukdo žmonėms matyt, kaip po jų langais jų šuo šikalioja