Įkraunama...
Įkraunama...

Ar laikotės šunų vedžiojimo taisyklių?

QUOTE(Rida_R @ 2008 08 05, 00:28)
O aš gerai žinau, kad šunininkai yra blogis... Dabar bus kalti, kad Alekna medalio nelaimės  doh.gif Oi gausim velnių per viskas temas, nors ar mes realiai kalti, niekas nepasidomės  unsure.gif

lotuliukas.gif

Va va ... paskaičius lryte straipsniuką, kaip piktinosi gerb. p. Alekna, kila tokia asociacija, kad šiemet jis nepačios geriausios formos išvyksta į olimpiadą, o dėl šunų parodos atšaukta treniruotė tėra tik apsidraudimas iš anksto, kodėl jis nelaimėjo medalio biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Svet_lana @ 2008 08 05, 01:02)
lotuliukas.gif

Va va  ... paskaičius lryte straipsniuką, kaip piktinosi gerb. p. Alekna, kila tokia asociacija, kad šiemet jis nepačios geriausios formos išvyksta į olimpiadą, o dėl  šunų parodos atšaukta treniruotė tėra tik apsidraudimas iš anksto, kodėl jis nelaimėjo medalio  biggrin.gif

Bet man kažkaip rodosi, kad ne kiek jis pats piktinosi, kiek mūsiškiai žurnalistai daro burbulą... O visi likimo nuskriausti žmogeliai puola komentuoti tuos straipsnius hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Mayami @ 2008 08 05, 00:32)
Kaip jūs iš kelių paprasčiausių temos autorės klausimų supratot jos poziciją?  biggrin.gif  doh.gif Dėl forumo taisyklių... tegul dirba moderatoriai, jie bent jau savo darbą atlieka mandagiai.

o moderatoriai kas? neturintys ką veikt kvaileliai ar ką? einu užvesiu temą "Man šiandien ryte gražiausias šuo yra Valų korgis pembrukas, o jums? o koks buvo vakar?" lotuliukas.gif jei netiks, gi ištrins moderatorė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva D. @ 2008 08 05, 00:24)
lotuliukas.gif ar tamstelei dar nei viena vieta nesusiklijavo nuo saldumo?

Rida, nu ir ko tu čia dabar aiškiniesi? Jau N+1 kartų paaiškinom, išaiškinom, pasisakėm. Bet gi ne, vis kas nors kokį eilinį spaudos burbulą paskaito ir ateina paauklėt. Taikdaryste ir aiškinimais jiems neįtiksi.
Gal gana? Tos senos temos niekur nedingo, tegul susiranda ir skaito. Matai gi, visada pradeda nuo pirmo punkto, tik čia matyt tie šunininkai tokios garbės nenusipelnė.

Labas rytelis smile.gif
Vistik nesimiegojo... Mažiau reikia kurstyti nesantaiką.
O dėl saldumo - nepuldinėju žmonių be reikalo,kaip nekurie tai biggrin.gif
Ir šunis myliu labai. Bet ko aš čia dabar tą "cukraus pudrą" tamstai po kojom barstau... juk saldžiai nemėgstat,ar ne smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Irėja @ 2008 08 05, 09:20)
o moderatoriai kas? neturintys ką veikt kvaileliai ar ką? einu užvesiu temą "Man šiandien ryte gražiausias šuo yra Valų korgis pembrukas, o jums? o koks buvo vakar?"  lotuliukas.gif jei netiks, gi ištrins moderatorė  biggrin.gif

Pala, o tai kas jie yra ir ką jie turi daryt? blink.gif biggrin.gif
Dėl temos apie korgį, koks pokštas lotuliukas.gif ,keistas, nesupratau biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mayami: 05 rugpjūčio 2008 - 08:55
QUOTE(Mayami @ 2008 08 05, 09:54)
Pala, o tai kas jie yra ir ką jie turi daryt? blink.gif  biggrin.gif

o ko dėl tu nesisiūlai į moderatorės pareigas? manai labai malonu už dyką visą dieną sėdėti, akis varvinti, kiekvieną temą peržiūrėti ar ten keiksmais nesimėto, ar koks naujokas neprikūrė nereikalingų temų, juk modas gali nežinoti ar tokia tema jau yra, jam teks per paiešką eiti ieškoti... o dar turi ne po vieną skyrelį moderuoti... kažkaip nelabai ir žavintis toks darbas... tai reiktų kažkaip pirmiausia nuo savęs neapsunkinti kitų žmonių forume ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mayami @ 2008 08 05, 09:54)
Dėl temos apie korgį, koks pokštas lotuliukas.gif  ,keistas, nesupratau  biggrin.gif  lotuliukas.gif

čia iš savęs juokiatės?
yra forume temos:
"šunų ekskrementai, ar renkate?"
"ar mokate už gyvūną mokesčius?"
"agresyvūs šunys be pavadėlių"
ir .... pagaliau yra tema "šunofobai" lotuliukas.gif
keturios temos, kuriose buvo galima ramiai/aršiai diskutuoti užgniaužus tą didžiulį norą susikurti SAVO temą doh.gif
paskui naujokėlė verks, kad senbuvės jos nepriima, užgaulioja ir pan. plem, negi sunku truputį paskaityt prieš pradedant rašyti. nors, įtariu, čia ne tas atvejis, o eilinis noras "pavažiuot ant šunininkų" biggrin.gif kakai kakai kakai. antsnukiai antsunkiai antsnukiai. bla bla bla.

Papildyta:
QUOTE(galinike @ 2008 08 04, 21:56)
1. Kur jūs vedžiojate savo augintinius? 2. Gal šuniukas kelia koją  tiesiog prie smėliadėžės,kur žaidžia vaikai? 3. Ar pasitaiko konfliktų su aplinkiniais dėl ne vietojo vedžiojamo šuns?

1. kur noriu, ten vedžioju.
2. kur šuniukas užsinori, ten kelia kojytę.
3. taip, pasitaiko.

dabar laukiu virtinės klaidingų prielaidų ir absurdiškų išvadų, kokia aš bloga "šunininkė" lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irėja: 05 rugpjūčio 2008 - 09:24
QUOTE(Irėja @ 2008 08 05, 09:27)
1. kur noriu, ten vedžioju.
2. kur šuniukas užsinori, ten kelia kojytę.
3. taip, pasitaiko.

thumbup.gif
O aš pridursiu, kad mano šunys dar ir valgo tą, ką susimedžioja. Kadangi gyvena mieste, tai žinoma, medžioja žmones. Nepasigavo praeivio - sėdi alkani. Bet jie jau įgudę, gerai maitinasi, ir pigiai atseina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva D. @ 2008 08 05, 11:47)
thumbup.gif
O aš pridursiu, kad mano šunys dar ir valgo tą, ką susimedžioja. Kadangi gyvena mieste, tai žinoma, medžioja žmones. Nepasigavo praeivio - sėdi alkani. Bet jie jau įgudę, gerai maitinasi, ir pigiai atseina biggrin.gif

Jaja, gyvenu pirmam aukšte tai sužinojau, kad bobutės bijo pro langus eit, kad jų VILKAS neužpultų. Taip ir noris pasakyt, kad ne tokios, tamstelės, jau ir sultingos, kad manoji su visais stiklais šoktų lauk kaip koks komisaras Reksas ir pultu tamystas pjaut.

Jei rimtai tai šunį vedžioju ant trumpo pavadėlio, paleidžiu tik "nuošaliose, žmonių mažai lankomose vietose", kakus visada susirenku, prie vaikų aikštelių nevedu, bijantiems mažiams gražiai pasiūlau prieit ir paglostyt šuniuką, mokesčius moku, auginu ne daugiau nei 2 šunis daugiabučio bute. O va antsnukio nededu. Taip, pažeidžiu VIENĄ savivaldybės nustatytų taisyklių punktą. Tačiau tomis pačiomis taisyklėmis savivaldybė įsipareigoja įrengti šunų vedžiojimo aikšteles (nei kvapo tokios Rasose), jas apšviesti ( lotuliukas.gif ), dezinfekuoti ( lotuliukas.gif ), informacinius stendus nurodančius kur yra artimiausios šunų vedžiojimo aikštelės (turim tik priminimus, kad reikia kakus susirinkt doh.gif ) ir t.t....

Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2008 08 05, 11:16)
o ko dėl tu nesisiūlai į moderatorės pareigas? manai labai malonu už dyką visą dieną sėdėti, akis varvinti, kiekvieną temą peržiūrėti ar ten keiksmais nesimėto, ar koks naujokas neprikūrė nereikalingų temų, juk modas gali nežinoti ar tokia tema jau yra, jam teks per paiešką eiti ieškoti... o dar turi ne po vieną skyrelį moderuoti... kažkaip nelabai ir žavintis toks darbas... tai reiktų kažkaip pirmiausia nuo savęs neapsunkinti kitų žmonių forume ax.gif

O kodėl turėčiau siūlytis? blink.gif Manau, kad būtent toks jo darbas, niekas prievarta neverčia moderatorium būt rolleyes.gif Sutinku, kad reikia nuo savęs pradėti smile.gif

QUOTE(Irėja @ 2008 08 05, 11:27)
čia iš savęs juokiatės?

Ne iš savęs, manau ir taip aišku mirksiukas.gif
Dėl tvarkos forume, gerai, pažeidė taisykles autorė, tai jei jau norit padėti moderatoriams, tai ir padėkit, bet tonu žemiau smile.gif Nes tos interpretacijos po tų kelių klausimų... doh.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Mayami @ 2008 08 05, 14:25)
O kodėl turėčiau siūlytis? blink.gif Manau, kad būtent toks jo darbas, niekas prievarta neverčia moderatorium būt rolleyes.gif

taigi, pripažįsti, kad darbas sunkus smile.gif taip, neverčia, bet ar labai daug norinčių ir tinkamų žmonių yra? bet kokio durniaus modu nepaskirsi schmoll.gif žinau viename forume tikrai durną modą, kuris toje pozicijoje turbūt per pažintį sėdi, tai šakės... arba groji jo dūdelę arba mini iš ten, nes vistiek išmes...
jei tiek norinčių būtų, tai nemoderuotų 3 forumų vienas žmogus... tai reikėtų ir gerbti tą atliekamą darbą... todėl ir pikta ant tokių temų, tikrai pikta...
Atsakyti
O Jūs pagalvokit kokia bobulių reakcija būna, kai pro jas pražygiuoja "nemaitintas" šuo blink.gif Tada jau tenka prie jų prieiti ir paklausti- ar žino kas čia per veislė (ir ar išvis žino, kad čia šuo, o ne kupranugaris); ar mane stebi prikaišiojusios blakių ir kamerų mano bute, kad žino, jog nešeriu šuns; ar žino šuns paskirtį (na žinoma, kad žino- šikti bobulėms po langais smile.gif ) ir pan...
O kas liečia taisykles- šuns ekskrementus renku, bet ne visada (nuošaliose, žolėm apaugusose vietelėse apsimetu, kad nieko nemačiau blush2.gif ), šunį paleidžiu nuo pavadėlio, nors neturėčiau to daryti, kadangi mano šuo gali nuskuost kur nors toli toli biggrin.gif vakar nupirkau 6m pavadį, tai galėsiu būti rami, nes žinosiu, kad mano šuo būdamas ant pavadėlio normaliai išsilakstys, antsnukio neturiu, turiu tik stoperį, kadangi spec. kurtui antsnukio LT nė kvapo. Jį dedu tik kai važiuoju viešuoju transportu... mirksiukas.gif Lyg ir viską išsakiau 4u.gif
Atsakyti