Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Sraunius @ 2008 08 07, 11:15)
vėl gi iš praktinės pusės, ar mikrobangė nėra per aukštai? Įkaitintą padažą/sriubą didelė tikimybė užsiversti ant savęs. Ir kaip kriauklė taip arti krašto.  g.gif

mikrobange zinoma patogiau zemiau, bet tik partogiau, sitaip naudotis tikrai galima, turiu tokiams aukstyje mikrobange, nieko nesu ispyles. o cia yra daromas kompromisas tarp grozio ir patogumo, patogumas nukentejo nedaug, bet atrodo zymiai graziau. be to nepasitares su seimininke nenorejau daryti koordinaliu pokyciu.
o del kriaukles, ji cia gali but kokiu 10 cm nuo krasto, o kriaukle visada buna prie galines sienos krasto ir nieks del to nesiskundzia. svarbu, kad siena netrukdytu kazka plauti.
Atsakyti
QUOTE(ABocius @ 2008 08 07, 10:57)
gal ir nepatiks toks stilius, palikes visas komunikacijas ten pat pabandziau sumes. tvarkingiau, nezinau tik ar uzteks is praktines puses, nepasinaudosi, tai nepasinaudosi, gal kiti pasinaudos:

user posted image

nežinau kaip kitiems bet man didžiausia disharmonija šiame ir panašiuose projektuose - mažesnė gartraukio spintelė.

pas mane buvo gan panašus projektas, spinteles darėme visur vienodas, o įmontuojamas gartraukis buvo prasikišęs apačioje - ir tai žymiai mažiau krito į akis, nei nevienodo aukščio spintelė ir neišlygiuotos rankenėlės rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ABocius @ 2008 08 07, 10:11)
kojeles pareguliuot neiseina?

Važiuosiu žiūrėt dienos šviesoj tų kojelių, bet jos man tokios "mizernos" pasirodė, kad per 5 cm, manau, niekaip neišsikels doh.gif Apsižiūrėsiu ir vėl lįsiu į eterį lotuliukas.gif
Atsakyti
Abociaus projektukas (super 1-asis), tik kur pradanginot konteineriuką (na nežinau kaip jis ten tiksliai vadinasi, senajame projekte buvo viryklės kairėje, nes virtuvėje ne tik grožis svarbus, bet ir praktiškumas
Atsakyti
klausimas:
kai orkaite montuojama virs indaploves, tai: ar virs indaploves turi eiti stalvirsis ar tiesiogta pati plokste? ar yra kokie specialus fyntai, ar daromos nisos technikai ir tiek?
Atsakyti
QUOTE(ABocius @ 2008 08 07, 09:58)
sorry, bet mano kuklia nuomone projektelis padarytas bet kaip.
nieko nematau protingiau, kaip siulyt visikai pakeist konsepcija. visiskai perdaryt projekta.
tuoj pabandysiu sumest kazka.

įkišiu ir aš savo trigrąšį. projektas tikrai bile koks. spintelės viršutinės tikrai turėtų būti vientisos ir geriausia kuo arčiau lubų. čia jau aš iš savo patirties kalbu. nes po to ant tų spintelių pristatai ar prikiši visko ko reikia ir nelabai ir tada jau neestetiškai atrodo jau nekalbant apie dulkių valymą. be to ir pasidėjimo daugiau būtų, jei kuo arčiau lubų.
antra, spintelė po kriaukle kaip suprantu atsidaro į save? ką tu ten planuoji - indaplovę ar šiukšlių dėžę statyti? jei indaplovė, tai po kriaukle ji ir netilps (neturėtų). tokiu atveju netilps ten ir dar kokia kita spintelė. o šiukšliaką daryti atidaromą iš viršaus yra per didelė prabanga, nes visa erdvė po kriaukle nėra išnaudojama. ir dar - jei kriauklė prakiurs ar skaitliukų rodmenis pažiūrėti reikės, kaip įlysi? po kriaukle spintelė turi būti atidaroma į kurią nors pusę. dar - kokią fukciją atliks siauroji spintelė prie iškritikuotosios? žodžiu - projekte ir funkcionalume nėra širdies ir ateityje pati keiksies.
Atsakyti
QUOTE(axa @ 2008 08 07, 11:37)
nežinau kaip kitiems bet man didžiausia disharmonija šiame ir panašiuose projektuose - mažesnė gartraukio spintelė.

pas mane buvo gan panašus projektas, spinteles darėme visur vienodas, o įmontuojamas gartraukis buvo prasikišęs apačioje - ir tai žymiai mažiau krito į akis, nei nevienodo aukščio spintelė ir neišlygiuotos rankenėlės  rolleyes.gif

taip jus teisi, cias as is jums jau matytos virtuves per 15 min perdariau, tai tikrai nedariau kruopsciai, tik turejau tiksla parodyt kad galima ir kazkaip kitaip.
na kad gartraukis isikises, man nelabai ideja su isikisusiu imontuojamu gartraukiu, cia daryciau spintele virs gartraukio tiesiog be rankeneles
Papildyta:
QUOTE(laisve76 @ 2008 08 07, 11:43)
Abociaus projektukas (super 1-asis),  tik kur pradanginot konteineriuką (na nežinau kaip jis ten tiksliai vadinasi, senajame projekte buvo viryklės kairėje, nes virtuvėje ne tik grožis svarbus, bet ir praktiškumas

na tas konteineriukas (cargo krepsys) labai daug praktines naudos neduoda, o vaizda sudarko siuo atveju kapitaliai. juk sialia spinteleje bus stalciai, tai kodel gi ju nepanauidojus vietoj to konteinelio?
Atsakyti
dar aš - o kaip ventiliuojasi įmontuotos mikrobangės? juk negalima uždengti jų viršutinės dalies? dėl įmontuojamo šaldytuvo - viskas gerai. bet pati neseniai buvau susidūrus su problema - šaldytuvas ruošėsi sugesti ir su vyru buvom lengvam šoke mąstydami kaip reikės naują atitaikyti, tai dabar jau to nedaryčiau. kai pirkau pirmąją virtuvę irgi nelabai žinojau ko noriu, užtat dabar matau daug sprendimo klaidų (mano virtuvės išdėstymas panašus kaip Nerry)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smarki: 07 rugpjūčio 2008 - 11:03
QUOTE(šeimos kaklas @ 2008 08 07, 11:44)
klausimas:
kai orkaite montuojama virs indaploves, tai: ar virs indaploves turi eiti stalvirsis ar tiesiogta pati plokste? ar yra kokie specialus fyntai, ar daromos nisos technikai ir tiek?

kaikas stalvirsi daro del viso pikto, kad patikimiau butu ir lengviau padaroma. siaip uztenka plokste atskirt ir tiek. man asmeniskai tas stalvirsis daznai dizainui maiso. na tokiu atveju ten yra niuansu, nes kad visa spinta laikytusi tik ant indaploves daryti butu ziauroka.
Papildyta:
QUOTE(smarki @ 2008 08 07, 12:01)
dar aš - o kaip ventiliuojasi įmontuotos mikrobangės? juk negalima uždengti jų viršutinės dalies? dėl įmontuojamo šaldytuvo - viskas gerai. bet pati neseniai buvau susidūrus su problema - šaldytuvas ruošėsi sugesti ir su vyru buvom lengvam šoke mąstydami kaip reikės naują atitaikyti, tai dabar jau to nedaryčiau. kai pirkau pirmąją virtuvę irgi nelabai žinojau ko noriu, užtat dabar matau daug sprendimo klaidų (mano virtuvės išdėstymas panašus kaip Nerry)

pasiimk mikrobandes instrukcija ir paziurek kokie montavimo reikalavaimai, jei specialaus reikalavimo nera, tai jo ir nereikia, ne visa buitine technika butinai ventiliujasi pro gala, gali ventiliuotis ir pri dureles
Atsakyti
[quote=ABocius,2008 08 07, 10:57]

user posted image
user posted image

[quote=axa,2008 08 07, 11:37]

pas mane buvo gan panašus projektas, spinteles darėme visur vienodas, o įmontuojamas gartraukis buvo prasikišęs apačioje - ir tai žymiai mažiau krito į akis, nei nevienodo aukščio spintelė ir neišlygiuotos rankenėlės rolleyes.gif
[/quote]

visai pritariu, man daug gražiau (dėl skonio aišku nesiginčijama, bet) kai spintelės lygios, o ta plona juostelė po apačia. Tada net į akis nekrenta, o čia jau matosi nesimetrija( smile.gif )

sory, blogai sucitavau smile.gif
Papildyta:
user posted image

va taip man gražiau, negu viena spintelė būtų trumpesnė
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linnn: 07 rugpjūčio 2008 - 12:56
QUOTE(linnn @ 2008 08 07, 13:55)

va taip man gražiau, negu viena spintelė būtų trumpesnė

drinks_cheers.gif

va va , apie tai ir kalbėjau
Atsakyti
QUOTE(linnn @ 2008 08 07, 13:52)
visai pritariu, man daug gražiau (dėl skonio aišku nesiginčijama, bet) kai spintelės lygios, o ta plona juostelė po apačia. Tada net į akis nekrenta, o čia jau matosi nesimetrija( smile.gif )
sory, blogai sucitavau smile.gif

na "nesimetrija" labai matosi ir apatinej spintelej, labai jau ta vaizda sudarko ta kvaila orkaite. doh.gif
o jei rimtai, tai su isikisusiu gartraukiu irgi vaizdas isidarko, o siuo atveju kartrakis su lygiai su spintelemis ir optikskai siek tiek prilygs stambiai rankeneliai, isidarkymas gausis mazesnis. Kaip minejau spintelej virs gartraukio tokiu atveju rankeneles nereikia.
Atsakyti