o cia mano virtuve, nebaigta bet beveik viskas
http://www.supermama...?...i&img=32197
Tikiuosi kad apšvietimo po spintučių apačia nepamiršote?
QUOTE(tuliaa @ 2008 08 06, 17:43)
Niu va jau gavau ir as savo projekta is baldininku tai vis delto idesiu cia Kaireje virsutinese spintelese kur be dureliu cia vieta mikrobangei, nenorejau uzgriozdint darbastalio ja aisku ir spalvos bus netokios kaip cia
gal ir nepatiks toks stilius, palikes visas komunikacijas ten pat pabandziau sumes. tvarkingiau, nezinau tik ar uzteks is praktines puses, nepasinaudosi, tai nepasinaudosi, gal kiti pasinaudos:
suprantama, kad spalvos bei rankeneles irgi nebuna taip daryt kaip paveiksle
QUOTE(ABocius @ 2008 08 07, 03:12)
as matau kur kriaukle, nuotraukoje ji matosi, ten tarpelisnuo kriaukles iki virykles gaunasi apie 60cm ir dar jis uzgriozdintas. man asmeniskai, kai alaus negeriu, vietos neuztektu, o gal pas jus kasdien diena?
nelabai supratau, o prie ko cia alaus gerimas?
QUOTE(MAMICY @ 2008 08 06, 17:12)
pasakykit kas cia per priciendalas prie kranu buna. pvz "Oras Vienda gali būti su kranu indų plovimo mašinai" kas cia per kranas?
ka jis duoda ir kam jis reikalingas
ka jis duoda ir kam jis reikalingas
Na kai mes nuomavomes butą, tai toks buvo virtuvėj. Ta apatine rankenele reguliuojasi vandens padavimas indaplovei (užzuki arba atsuki). Kokia jos tiesioginė funkcija, tai tiesa pasakius nežinau . Ijungtas pas mus visąlaik būdavo Dabar pas mus tai po kriaukle visas indaplovės pajungimas.
QUOTE(ABocius @ 2008 08 07, 10:57)
gal ir nepatiks toks stilius, palikes visas komunikacijas ten pat pabandziau sumes. tvarkingiau, nezinau tik ar uzteks is praktines puses, nepasinaudosi, tai nepasinaudosi, gal kiti pasinaudos:
Aciu
QUOTE(Blizge @ 2008 08 07, 11:02)
nelabai supratau, o prie ko cia alaus gerimas?
paziurek parasyto posto laika, juk tuokiuo laiku galimi proto atsipalaidavimai, manau uz tai man bus atleista
Papildyta:
QUOTE(a79 @ 2008 08 07, 10:22)
Ką daryt su indaplove? Nelygiuoja ji mums su baldais visiškai. Įtariu, kad kai stalviršis užsidės, ten plyšys per porą pirštų liks
Sorry, už tokią nemažą fotkę, bet ten gerai matyt mūsų bėda. MAn ta indaplovė, tai kažkokie x-failai
Sorry, už tokią nemažą fotkę, bet ten gerai matyt mūsų bėda. MAn ta indaplovė, tai kažkokie x-failai
kojeles pareguliuot neiseina?
QUOTE(Povilas @ 2008 08 07, 10:32)
jei galima paklausiu truputį ne į temą. Matosi, kad sienos yra ypatingai tamsios, o apšvietimas atsimuša į "stogą", taigi, kaip gamint maistą, jei darbastalis paskendęs visiškoj tamsoj. Ar ten ateity bus papildomas apšvietimas?
QUOTE(ABocius @ 2008 08 07, 10:57)
<...>
<...>
vėl gi iš praktinės pusės, ar mikrobangė nėra per aukštai? Įkaitintą padažą/sriubą didelė tikimybė užsiversti ant savęs. Ir kaip kriauklė taip arti krašto.
viskas man jau aisku aciu uz komentarus
QUOTE(Nerry @ 2008 08 07, 10:30)
Sveiki idedu savo projekteli, dar nepabaigtas, bet kazkas panasaus...
Ten kur yra lentynos kampe, taip pat bus spintele...
I ta salotini sujungima taip pat prasau neziureti.
Ant gartriaukio tos apdailos irgi nebus:)
Spinteles Berzas, bus su tokiu filingu.
Stalvirsis ir siena -pilkas akmuo.
Gal nelabai aiskiai, bet jau kaip yra.
puikus projektukas.
turbut nesupyksi uz truputi kritikos:
1. virsutinese spinteles man neproporcingai dideli dureliu remai lyginant su stiklu, gaunasi kazkoks inkiliukas, cia arba spinteles truputi didesnes daryt, arba rema rinktis siauresni, tik nezinau ar vel kaskas neisidarkis.
2. virsutines spinteles aukstokai, nebandet ziuret kaip atrodo, jei spinteles sukeitus su lentyna?
3. nezinau, kaip tiksliai anas stalvirsis atrodis, bet va prie sito spalvu derinio tiktu ne paprastas o rudai tonuotas stiklas
Papildyta:
QUOTE(tuliaa @ 2008 08 07, 11:21)
viskas man jau aisku aciu uz komentarus
kai turesi pataisyta varianta imesk cia jei negaila
QUOTE(axa @ 2008 08 07, 10:37)
Tikiuosi kad apšvietimo po spintučių apačia nepamiršote?
na apšvietimas po pakabinamom spintelem tikrai yra tik jo cia kazkaip nesimato, o apsvietimas gal tik taip atsimusa, be to cia buvo ijungtos tik lempos esancios virs pacios virtuves (jo nera virs spinteliu)
QUOTE(ABocius @ 2008 08 07, 11:24)
puikus projektukas.
1. virsutinese spinteles man neproporcingai dideli dureliu remai lyginant su stiklu, gaunasi kazkoks inkiliukas, cia arba spinteles truputi didesnes daryt, arba rema rinktis siauresni, tik nezinau ar vel kaskas neisidarkis.
2. virsutines spinteles aukstokai, nebandet ziuret kaip atrodo, jei spinteles sukeitus su lentyna?
3. nezinau, kaip tiksliai anas stalvirsis atrodis, bet va prie sito spalvu derinio tiktu ne paprastas o rudai tonuotas stiklas
Papildyta:
Papildyta:
gal imesiu kai jau bus virtuve