QUOTE(ABocius @ 2008 08 05, 23:25)
cia gal geriau ne i praktiskuma o i dizaina ziuret, plokste gal praktiskiau, visgi lygus pavirsiu, bet plyteles zymiai pigiau 2-3 kartus. plyteles galima det ir pries ir po, baldininkams aisku labiau patinka kai plyteles klojamos po, lengviau montuoti, bet nebus bedos jei ir pries isklijuosit, tik butinai pries tai pasitarkit kur tiksliai klijuot, jei nesiruoset nuo grindu iki lubu klijuot.
QUOTE(linuxe1981 @ 2008 08 06, 13:35)
ir tikrai naujiena kad plytelemis klijuot 2-3 kartus pigiau.
tiksliai nzn kiek HPL kvadratas kainuoja bet normaliu plyteliu 1kv kainuos apie 100lt. plius kainuos meistras 50Lt uz 1kv m +klijai + glaistas ir t.t. smulkmenos.
na galima senukuose nusipirkti ir uz 15lt plyteliu susiklijuot paciam t.t. ir pan. tai bus 10 katu pigiau bet kam to reikia??? kas to nori???
bet kalbejom gi apie tikslu profesionalo darba.
na kas liečia plytelių kainų tai jei aš į vonią išsirinkau už vidutiniškai 43lt tai manai virtuvei tai ir panašiai rasčiau o klijavimas būtų 40-50lt bet meistriukai tai
jau prieš tai kalbėjom dėl virtuvės tai sakė per pusdienį sudės be eilės
laPerlla sakyk o tos įpjovos vietoj rankenėlių ar nesiterlina taip jau labai kaip pvz su rankemėlėm gal mažiau
tuliaa na aš tai nedėčiau taip spinteles viršuje jau geraiu vienu aukštu ar kaip čia aiškiau pasakius ir spintučių plotį su viršutinėm ir apatinėm derinčiau bent pas mane taip bus