QUOTE(ITA @ 2008 08 27, 11:13)
Dar as del tu lempu
... Itariu sveisos per akis. Idomu ~kaina kokia. As kazko tokio vaiku kambariam ieskau, tikriausiai gerai butu! Labai jau ju tinklapi informacijos jokios nera. Kaip supratau tik Vilniui jie prekiauja
Ir dar klausimelis visiem virtuviu specam. Man virtuves "paisytoja" aiskina ,kad nelabai "sveika" paciam imontuojamam saldytuvui salia imontuojamos orkaites+ mikrobange virs jos. Nors 100 nuotrauku ir "gyvu" virtuviu, kurias esu macius dazniausiai sis "derinys" ir buna.
del lempu - ta sviesa- skonio reikalas, duoda gana salta toki efekta.. Kitiems, gal labiau asocijuojasi su ofisu, bet man tai grazu.. Pas mane ir svetaineje tokie du takeliai po 3 lempas( 1,20 m) yra, nors darysiu dar ir centrini apsvietima, bus minkstesne sviesa..
man tiesiog patinka ne taskinis apsvietimas ( lempukai lubose), o linijinis.
Hm, del kainos... zinau, kad uz 10 lempu po 1,20 m. sumokejom 4500 Lt. Buvom pamirse dar viena priskaiciuoti, tai vasara nusipirkom vel ir berods buvo pabrange 200 lt., Tai gali buti, kad 1,2 m. lempa kainuos jau 600 lt. Mes vaiko kambaryje sudejom imontuojamas i lubas irgi, bet is triju visiap besisukiojanciu lempuku.. Kambarys labai didelis apie 22 kv.m., lubos apie 3,5 m., tai tu 12 lempuku, kurie telpa i 4 blokus, mazoka.. Sitas linijinis, butu kur kas geriau, bet brangoka.