Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Jurgitak @ 2008 08 26, 23:25)
Kur padėt rankšluosčius? Geriau į atvirą spintelę, ar už kokių durelių?  g.gif

as dabar be ranksluosciu dziovyklos visai - bandziau i spintele det, nepatogu, ir dregni lieka, ant rankenu varianta is karto atmeciau, nam negrazu, iseities nera....

ruosiuosi pirkti popieriniu ranksluosciu kabykla ant sienos, plius nusipirkau grazius prie virtuves spalvu derintus ranksluoscius, tai jauciu salia bandysiu kabinti ir juos. kol kas man tai vienintele iseitis, bent jau musu virtuvej atrodo.
Atsakyti
QUOTE(egle.k.k @ 2008 08 27, 09:13)
Taip žinau, kad tos aukštos spintelės sukuria tokį koridoriuką, tačiau nėra ten sienos, ten tolyn nueina vientisa erdvė valgomasis - svetaine
va įmetu planelį: 1a planas
na supratau. Aš programoj užkėliau kaitlentę, ji tilpo, tai naiviai patikėjau, kad tilps.
O jei čia kampas jums netiko prie stiliaus, tai dar nėra jokio stiliaus nuspręsta (nors kažkodėl įtariu, kad spintelių durelių atidarymo kryptis (atidaromos į viršų) ir pakelta integruota orkaitė jau diktuoja kažkokį stilių, prie kurio nukirstas kampas netinka ) ar taip supratau?

Tiesa dėl to kampo, tai aš rėmiausi šiuo vaizdeliu iš supermamų virtuvių kolekcijos (kadangi nuotraukos įdėtos forume, manau galiu pacituoti blush2.gif )
pavyzdėlis
tai va iškilo man klausimas, jei sukeičiu kriauklę su virykle, čia jau stilių labai išdarkysiu (ar ir šitą virtuvę iškritikavot? nes man ji patiko)
Atsakyti
QUOTE(Saja @ 2008 08 26, 18:39)
Matyt priklauso nuo gamintojo, bet mūsų AEG indukcinės kaitlentės instrukcijoje parašyta tik apie tarpelį viršuje - turi būti bent 5 mm plyšis po stalviršiu ir bent 2 cm tarp kaitlentės dugno ir plokštės. Ilgai teko įkalbinėti baldininką, kad taip padarytų. Sako, niekas nedaro. Ir pas jį patį jau 5 metai indukcinei kaitlentei be jokių ventiliacijų, ir viskas gerai. Bet aš norėjau, kad būtų pagal instrukciją, tai įkalbėjau  ax.gif. Ir dar įkalbėjau padaryti plokštę tarp kaitlentės ir stalčiaus, irgi kaip instrukcijoje parašyta, ir vėl baldininkas norėjo atkalbėti, nes niekas taip nedaro g.gif. Net kai Electrolux aptarnavimo centre konsultavomės dėl pajungimo, tai nustebo, kad mums baldininkas padarė pagal instrukciją biggrin.gif. Tai gal nieko blogo ir be ventiliacijos, jei net meistrai to nereikalauja  unsure.gif.

aaaisku. aciu labai uz atsakyma. pas mus irgi tas pats intrukcijoje, ir irgi visai neturim noro daryti 'kaip visi' nesilaikydami instrukciju.
o kaip jums dare ta 5 mm plysi, gal dar gali aprasyti, ar nufotografuoti? mes patys montuojames, vyras jau turi viena minti, bet vis norim pasitikrinti, gal yra ir kokiu geresniu variantu.
Atsakyti
QUOTE(Iriska @ 2008 08 27, 09:42)
Gal kam bus naudinga info.

Uzklausiau Alanto del kainos tokio tipo virtuves, tik mano virtuvej

user posted image

Paskaiciavo 16.000lt , kazhkaip maziau tikejausi  verysad.gif

O projektas toks:

user posted image

Ir norejau paklausti jusu nuomones, aar daryti spinteles prie gartraukio? Ar atviras bus graziau?  g.gif

Niu matai tau Alantas nors atsakė, o su mumis taip ir nesusiekė g.gif
Mūsų labai panasši virtuvė, tai mes nusprendėm daryti atvira, ilgai mąsčiau ir visgi pasirinkau erdvę. Ypač jei virtuvė bus sujungta su svetaine tada vaizdas tikrai geresnis be viršutinių spintelių thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(egle.k.k @ 2008 08 27, 09:13)

O jei čia kampas jums netiko prie stiliaus, tai dar nėra jokio stiliaus nuspręsta (nors kažkodėl įtariu, kad spintelių durelių atidarymo kryptis (atidaromos į viršų) ir pakelta integruota orkaitė jau diktuoja kažkokį stilių, prie kurio nukirstas kampas netinka ) ar taip supratau?

gerai itarete, tik del pakeltos orkaites, tai del jos galit nesirupint, ji tiks bet kokiam stiliui, svarbu sialia spinteliu geras proporcijas parinkt. o del i virsu atsidaranciu tai taip, tos spinteles yra horizontalios ir jau reikalauja is visos virtuves kazkokio priderinimo. na statykit i kampa virykle ir padarykit aukstas i sonus atsidarancias dureles, gal but kazkur dar idet lentineles ar stikla ir bus gerai.
na o ka nubraizet 2 variante, tai itariu reiktu visgi virykle kelti i sona
Atsakyti
QUOTE(Rimvyda @ 2008 08 27, 10:21)
Niu matai tau Alantas nors atsakė, o su mumis taip ir nesusiekė g.gif
Mūsų labai panasši virtuvė, tai mes nusprendėm daryti atvira, ilgai mąsčiau ir visgi pasirinkau erdvę. Ypač jei virtuvė bus sujungta su svetaine tada vaizdas tikrai geresnis be viršutinių spintelių thumbup.gif

Del alanto, tai ir su manim nesusieke, kol komercijos direktorei neapskundziau vadybininkes biggrin.gif Ta pacia diena susieke lotuliukas.gif

Tas paveiksiukas pasididina ir matosi ,kad virtuve atskira mirksiukas.gif . Palikti sienas visas be pakabinamu spinteliu irgi kazhkaip keista man g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iriska: 27 rugpjūčio 2008 - 09:35
QUOTE(Irongė @ 2008 08 27, 10:15)
aaaisku. aciu labai uz atsakyma. pas mus irgi tas pats intrukcijoje, ir irgi visai neturim noro daryti 'kaip visi' nesilaikydami instrukciju.
o kaip jums dare ta 5 mm plysi, gal dar gali aprasyti, ar nufotografuoti? mes patys montuojames, vyras jau turi viena minti, bet vis norim pasitikrinti, gal yra ir kokiu geresniu variantu.

Papildyta:
QUOTE(Irongė @ 2008 08 27, 10:15)

matau, diskutuojate apie indukcine kaitlente.... Mes gavom labai gera konsultacija is vieno ceku virtuves gamintojo, kuris teigia, kad po kaitlente jokiu budu negali buti jokio stalciaus, ta vieta reikia palikti laisva del saugumo, juk ten visokie vamzdeliai, slangutes ir t.t. Taigi, pas mus po kaitlente paliktas falšas, šitaip išsprendėm ta reikalą.
Atsakyti
QUOTE(gitushke @ 2008 08 27, 10:58)
Papildyta:
matau, diskutuojate apie indukcine kaitlente.... Mes gavom labai gera konsultacija is vieno ceku virtuves gamintojo, kuris teigia, kad po kaitlente jokiu budu negali buti jokio stalciaus, ta vieta reikia palikti laisva del saugumo, juk ten visokie vamzdeliai, slangutes ir t.t. Taigi, pas mus po kaitlente paliktas falšas, šitaip išsprendėm ta reikalą.

niu pas mus irgi falshas, bet reika dar plius ventiliacinio minimum 5 mm tarpelio, kad oras cirkuiuotu is apacios i virsu.
Atsakyti
QUOTE(gitushke @ 2008 08 27, 05:10)
aciu ITA už pagyrimus... Atsakau.. : plokste - azuolas, tiksliau cia - faneruote.
Stalvirsis metalic, kaip ir ant sienos po spintelemis, keista, kad atrodo baltas... Grindu plyteles capucino spalvos, truputi skaldyto pavirsiaus, nelygios. Visai nesimato nesvarumu, tik viena karta reikia gerai su skiedikliu nusveisti, kai pabaigsim visus remonto darbus. O lubose dienos sviesos lempos is Liketos. Vienintele Lietuvoje imone gaminanti i lubas ar sienas montuojamas tokias lempas. Jei paziuretum i foto "bendras vaizdas", turbut paskutine mano sarase, matytum jas neuzdegtas, suprastum,apie ka kalba..

Dar as del tu lempu ax.gif ... Itariu sveisos per akis. Idomu ~kaina kokia. As kazko tokio vaiku kambariam ieskau, tikriausiai gerai butu! Labai jau ju tinklapi informacijos jokios nera. Kaip supratau tik Vilniui jie prekiauja g.gif

Ir dar klausimelis visiem virtuviu specam. Man virtuves "paisytoja" aiskina ,kad nelabai "sveika" paciam imontuojamam saldytuvui salia imontuojamos orkaites+ mikrobange virs jos. Nors 100 nuotrauku ir "gyvu" virtuviu, kurias esu macius dazniausiai sis "derinys" ir buna.
Atsakyti
QUOTE(Iriska @ 2008 08 27, 10:33)
Del alanto, tai ir su manim nesusieke, kol komercijos direktorei neapskundziau vadybininkes  biggrin.gif Ta pacia diena susieke  lotuliukas.gif

Tas paveiksiukas pasididina ir matosi ,kad virtuve atskira  mirksiukas.gif . Palikti sienas visas be pakabinamu spinteliu irgi kazhkaip keista man  g.gif

Niu matai čia daugiau skonio reikalas... pas mūsų draugus yra nuosavam name yra virtuvė be pakabinamų, niu man be galo gražu wub.gif Kadangi turėsim kur pasidėti visus rakandus mes irgi su vyru nusprendėm neužgriozdinti sienų g.gif

O kas dėl Alanto eina jie švilpt su savo tokiom kainom, mums kiti paskaičiavo 10 000 biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ITA @ 2008 08 27, 11:13)
Dar as del tu lempu  ax.gif ... Itariu sveisos per akis. Idomu ~kaina kokia. As kazko tokio vaiku kambariam ieskau, tikriausiai gerai butu! Labai jau ju tinklapi informacijos jokios nera. Kaip supratau tik Vilniui jie prekiauja  g.gif
Ir dar klausimelis visiem  virtuviu specam. Man virtuves "paisytoja"  aiskina ,kad nelabai "sveika" paciam imontuojamam saldytuvui salia imontuojamos  orkaites+ mikrobange virs jos. Nors 100 nuotrauku ir "gyvu" virtuviu, kurias esu macius dazniausiai sis "derinys" ir buna.

del lempu - ta sviesa- skonio reikalas, duoda gana salta toki efekta.. Kitiems, gal labiau asocijuojasi su ofisu, bet man tai grazu.. Pas mane ir svetaineje tokie du takeliai po 3 lempas( 1,20 m) yra, nors darysiu dar ir centrini apsvietima, bus minkstesne sviesa..
man tiesiog patinka ne taskinis apsvietimas ( lempukai lubose), o linijinis.
Hm, del kainos... zinau, kad uz 10 lempu po 1,20 m. sumokejom 4500 Lt. Buvom pamirse dar viena priskaiciuoti, tai vasara nusipirkom vel ir berods buvo pabrange 200 lt., Tai gali buti, kad 1,2 m. lempa kainuos jau 600 lt. Mes vaiko kambaryje sudejom imontuojamas i lubas irgi, bet is triju visiap besisukiojanciu lempuku.. Kambarys labai didelis apie 22 kv.m., lubos apie 3,5 m., tai tu 12 lempuku, kurie telpa i 4 blokus, mazoka.. Sitas linijinis, butu kur kas geriau, bet brangoka.
Atsakyti
QUOTE(Jurgitak @ 2008 08 26, 20:53)
Be "navarotų" skaičiuok 1000-1300 Lt už tiesinį metrą.

tai bliamba pas mane cia brangus variantas gaunasi g.gif
Atsakyti