Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(gitushke @ 2008 08 26, 13:11)
Gal kazkas gausis.. bandau ikelti foto 

http://i527.photobuc...hke/Iskampo.jpg

http://i527.photobuc.../Darbozona1.jpg[/IMG

http://i527.photobuc...iudziovykla.jpg

http://i527.photobuc...e/Siuksline.jpg

Jei matosi kazkas, sakykit....
Papildyta:
dar viena ikeliu...

http://i527.photobuc...rasvaizdas1.jpg

Patiko, kai gaunasi.., Bet kaip padaryti, kad prie teksto foto idetu, niu kaip pas Ironge?

man tai nerealiai grazu.
dureliu medziaga atrodo labai kokybiskai, linkiu kad taip ir butu realybej:)
beje, kokia cia girndu danga, is foto nelabai suprantu?

stiklu tikria nedeciau, kaip kiti siule, nes bestiklis fasadas, jusu atveju man atrodo teikia daugiau zavesio.
del tu spinteliu tarp langu, gincytinas klausimas - gal ir galima butu kazka kita galvoti, bet ir taip atrodo gerai, tushcia vieta kazkuo turetum uzpildyti, paveiksliukai man nelabai prie sirdies, o kazko kito pasiulyti nesugalvoju, tia geriau patylet blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ABocius @ 2008 08 26, 11:15)
Ir vilniuje daugoka, jei nera jokiu "navarotu".

o gal galit pakomentuoti mazdaug kainas. na sakykim su "vararotais" metro kaina, ir be ju g.gif suprantu kad +- cia butu, bet mazdaug orientacijai...
Atsakyti
QUOTE(Irongė @ 2008 08 18, 15:25)
o chebryte, klausimelis čia mums kilo pradėjus naudotis savo indukcine kaitlente - instrukcijoj parašyta, kad reikia ventiliacijos ir viršuj,ir apačioj, bet realybėj niu niekur nemačiau kad ventiliacijos grotelės būtų ir viršuje.

Matyt priklauso nuo gamintojo, bet mūsų AEG indukcinės kaitlentės instrukcijoje parašyta tik apie tarpelį viršuje - turi būti bent 5 mm plyšis po stalviršiu ir bent 2 cm tarp kaitlentės dugno ir plokštės. Ilgai teko įkalbinėti baldininką, kad taip padarytų. Sako, niekas nedaro. Ir pas jį patį jau 5 metai indukcinei kaitlentei be jokių ventiliacijų, ir viskas gerai. Bet aš norėjau, kad būtų pagal instrukciją, tai įkalbėjau ax.gif. Ir dar įkalbėjau padaryti plokštę tarp kaitlentės ir stalčiaus, irgi kaip instrukcijoje parašyta, ir vėl baldininkas norėjo atkalbėti, nes niekas taip nedaro g.gif. Net kai Electrolux aptarnavimo centre konsultavomės dėl pajungimo, tai nustebo, kad mums baldininkas padarė pagal instrukciją biggrin.gif. Tai gal nieko blogo ir be ventiliacijos, jei net meistrai to nereikalauja unsure.gif.
Atsakyti
QUOTE(egle.k.k @ 2008 08 26, 17:12)
Nėra čia ko taip piktai.
Beje esu giliai įsitikinusi, kad dizainas yra absoliučiai subjektyvus dalykas, bet čia ne apie tai.

Čia įmetu šiek tiek pakoreguotą projektą.:
Virtuves projektas2

O kas yra prie priesais duris esancia siena?
Man projektelyje kazkaip kliuva visai salia duru gremezdiska spinta. Tik praveri duris ir kazkoks baldas atsiranda panosej. Gal geriau tas dideles spintas su saldytuvu ir orkaite nukelt i ta puse kur kriaukle.
Atsakyti
QUOTE(Elzė @ 2008 08 26, 18:30)
o gal galit pakomentuoti mazdaug kainas. na sakykim su "vararotais" metro kaina, ir be ju  g.gif suprantu kad +- cia butu, bet mazdaug orientacijai...

Be "navarotų" skaičiuok 1000-1300 Lt už tiesinį metrą.
Atsakyti
QUOTE(KriuKriu @ 2008 08 26, 20:28)
O kas yra prie priesais duris esancia siena?
Man projektelyje kazkaip kliuva visai salia duru gremezdiska spinta. Tik praveri duris ir kazkoks baldas atsiranda panosej. Gal geriau tas dideles spintas su saldytuvu ir orkaite nukelt i ta puse kur kriaukle.

Man ir kliuna ta didele spinta, dar kliuna dureliu atsidarymo kryptis joje ir sekancioje spintoje blush2.gif
Dar klausimas- vandentiekio vamzdziai jau yra? Noreciau didesnio tarpo tarp plautuves ir vyrykles.
Aisku rankeneles labai chaotiskai isdestytos blush2.gif Patarciau det horizontaliai visas ax.gif
Atsakyti
ABocius, su kokia programėle brėžinukus dėlioji? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitak @ 2008 08 26, 22:09)
ABocius, su kokia programėle brėžinukus dėlioji?  ax.gif

Itariu PRO100 arba panasia i ja blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitak @ 2008 08 26, 22:09)
ABocius, su kokia programėle brėžinukus dėlioji?  ax.gif

naudoju ne viena programele, cia imetu su pacia paprasciausia PRO100.
Atsakyti
QUOTE(egle.k.k @ 2008 08 26, 17:12)
Nėra čia ko taip piktai.
Beje esu giliai įsitikinusi, kad dizainas yra absoliučiai subjektyvus dalykas, bet čia ne apie tai.

Čia įmetu šiek tiek pakoreguotą projektą.:
Virtuves projektas2

poster_offtopic.gif atsiprasau jei atrodau piktas, bet cia man siandien pasake, kad nevasia smaigstaut, tai stegiuosi but rimtas lotuliukas.gif o kas liecia dizaino subjektyvuma, taip pritariu, kad jeme yra subjektyvumo, jo kriterijai yra nepastvus, bet visgi jie yra. kitaip mus nereiketu dizaineriu, patis galetumem susikurti daiktus pagal savo norus. dar daugiau, mus mereiketu meno, nes jis taip pat lygiai taip pat subjektyvus, deja taip nera. vat terminas "beskonybe" nera visikai be pagrindo.

pataisytas variantas daug geresnis, bet dabar iskyla klausimas, kaip jus sutalpinsite kaitlente i ta kampa. taigi jei norite kaitlente kampe teks jai skirt vietos 1040x1040 ir kampa visgi kirst 45 laipsniu kampu. na arba gust ja i kampa, oriantuojant ja pagal stalvirsi, bet nemanau, kad tai bus patogus variantas.
kaip jau anksciau sakiau, manau, kad reikia daryti viena is dvieju, arba staukti kaitlente is kampo, arba keisti visos virtuves stiliu.
Atsakyti
Kur padėt rankšluosčius? Geriau į atvirą spintelę, ar už kokių durelių? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitak @ 2008 08 26, 23:25)
Kur padėt rankšluosčius? Geriau į atvirą spintelę, ar už kokių durelių?  g.gif

ir taip, ir taip blogai
Atsakyti