QUOTE(ABocius @ 2008 08 26, 16:06)
aciu uz pene pokalbiui, buvo apauge bevertem zinutem
man asmeniskai nepatinka projektas. daug kas nepatinka, o galvot nesinori, tai nieko ir nerasiau.
pati konsepcija viryklė kampe nepatinka, na nebent klasikinej virtuvej, bet ir tai nepatinka. realybej labai didelis "griozdas" atrodo ta kampinė viryklė ir gartraukis labai griozdiskas. be to kampas nukirstas 45 laipsniu nepatinka, iskrenta jis cia is bendro stiliaus (be abejones ir tos lentyneles uzbaigiancios baldus yra ne prie ko). va nuo to pradedu kritika. toliau nera ka sakyt, nes kol cia sitaip padaryta, kitur atrodo tik smulkmenos.
sorry uz tokia griezta nuomone.
o apskritai jei pati dariaisi projekta tai esi saunuole
Na aišku.
Šiaip man labai nepatinka komentaras "man nepatinka" mes nesuprasi dėl ko? ar čia skonio reikalas, ar koks nors praktinis patarimas.
Šiaip dėl kampinės viryklės ilgai dvejojom, bet dėl gartraukio išvedimo, ten optimaliausia vieta, ir šiaip kai darai kampą jis gan nefunkcionalus būna, todėl nusprendėm ten dėti kriauklę ar viryklę. dėl anksčiau minėtos priežasties pasirinkom viryklę. Kampo manau nekirsim tiek daug, bet programoje nebuvo kitokių spintelių (arba aš jų dar neradau).
Projektą darausi pati, nematau čia nieko sudėtingo, na gal man nesudėtinga, nes pati esu projektuotoja (nors visai ne tos srities).