QUOTE(jblmami @ 2008 08 23, 00:08)
Turint tokia virtuve ( su tokiu dekingu isplanavimu
) , buciau visai kitaip planavus. Desinej pusej( kur dabar stovi negilios spinteles) buciau padariusi visa siena dideliu spinteliu( beveik iki lubu).Kur ir orkaite ir saldytuva(nebutinai), mikrobangine, ukines spintele ir t.t. Butu vietos pasidejimui ir ispudingai atrodytu
(nu tik ne medzio spalvos
), o kairej pusej kampu issidelioti tik stovincias spinteles, o toje sienoje prie duru dar kelias pakabinamas. Butu virtuvyte kaip is katalogo. Saldytuva butinai integruota.
NU ta spintele virs saldytuvo man visai nesiziuri
del dideliu spinteliu, tai ir gera ideja, bet esme, kad turiu dideli sandeliuka, ir jos man visa nereikalingos, o reiktu dar siek tiek stalvirsio papildomo, jei dvi seimininkes kartu suktusi vrituvej, dabar vietos mazoka.
kaitlentes niekur kelti neisiena, gartraukiui cia vienintele vieta, kitam gale prie sienos atrodytu nelabai... tai kaip ir spintu toj vietoj platint neiseina
del pasidejimo pas mus visiskai neproblema, todel auksta spintele viena darem tik del orkaites-mikrobanges pakeltos.
davei ideja gera, kadangi dabar neketinam dar keisti saldytuvo (jis atkeliavo is senu namu), tai gal ir aplink saldytuva dar nieko nereikia keist, o ateity, prisiruose, pasidarysim integruota ir su papildomom spintelem, gal taip butu logiskiausia.
Papildyta:
QUOTE(KriuKriu @ 2008 08 22, 19:16)
Pas mus irgi dare spintele virs saldytuvo. Vaizdas tikrai pagerejo, nei butu tuscia. Del jos teko keist skaitliuko vieta, bet nieko, dabar daug geriau atrodo ir susidejimui vietos padaugejo.
vat man irgi norisi, bet atrodo teks laukti kol prisiruosim integruotam saldytuvui, tikrai pagalvojau dabar neapsimoka investuot, o paskui perdarinet, kazkaip man patiko integruoto ideja, ir istisines spinteles toj vietoj ideja.