Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(swelnute @ 2008 08 22, 10:04)
Na pagaliau pabraize mazdaug ko noreciau...  rolleyes.gif

Ir kaip?  g.gif

man asmeniskai 2variantas mielesnis bet as stiklu nedaryciau smile.gif
Atsakyti
Jusu teismui pateikiu...  biggrin.gif  Vienos spinteles man patinka is vieno projektelio kitos is kito  g.gif Galutini varianta teks derinti jau kartu su "dailininke".  lotuliukas.gif
Spalvos cia laikinos, tik del bendro supratimo, siaip noreciau derinti tamsaus medzio spalva (pvz. virsutines spintels) su raudona (tarp spinteliu ir apatines spinteles), o saldytuvo, orkaites noreciau metalo spalvos. Labai norejau blizgiu spinteliu, bet draugas baldininkas atkalbineja, kad tai nepraktiska, labai braizysis, o ir kaina bus didesne.

user posted image

Ir kaip?  g.gif

Na man irgi pirmasis variantas tik arba kaip jau anksciau patarė daryti tris paprastas spinteles vietoj tu dvieju stalciu arba visur tada po du stalcius tik i vidu deti pasleptus jei to reikia... Kazkaip buvo argumentas, kad nepatogu tie paslėpti stalciai, bet pas tevus yra ir tikrai patogu g.gif O beto ir vaizdas atrodo visai kitoks kai islaikoma simetrija ir pati spinteliu harmonija g.gif
Beje man dar graziau jei ir apacioje butu islaikant virsaus linijas dideli stalciai,o ne tie sesi g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rimvyda: 22 rugpjūčio 2008 - 11:29
Pas mane stiklai prie pat gartraukio, tai jokiu problemu neturiu. Bet gal cia dar ir nuo stiklo priklauso. Jei leistu finansai, tai as tas pakeliamas spinteles daryciau, kad atsidarinetu abidvi is karto, kaip knyga, tikrai labai patogu.
Atsakyti
mano projektelis jusu teismui -
jau rodziau nuotraukytes, kaip atrodo virtuves kampas, saldytuvo ir orkaites sienoj, kuriais jau naudojames.
Tik spintele virs saldytuvo neegzistuojanti dar, bet man kazko ten lyg ir norisi... blush2.gif blush2.gif tiesa, aplink gartrauki bus apvadas ir lentynele, galvoju, ar nepratesus jos paskui ir is kitos lango puses, gaila, programa neleidzia pabraizyt isivaizdavimui.

o trecioj sienoj - yra numatytas baras pagal projekta, bet galvojam jo atsisakyt, ir statyt tiesiog spinteles (siauresnes nei pagrindines, 37 cm plocio). ten daiktams tikrai reikia stalciuku keliu, ir kabanciu spinteliu puodeliams susidet, o visa kita - del grozio, bet niekaip nesugalvoju kaip....

ketvirtosios sienos nera, ten tik kampe durys i sandeliuka, kitus praejimas i valgomaji ir svetaine.

user posted image[/URL]

user posted image
Atsakyti
Gal kas galėtų iš patirties atsakyti... tarpe tarp stalviršio ir spintelių sumontuota paprasta plokštė (tokia pati kaip ir spintelių fasadas), kaitlentė elektrinė... pradėjau bijoti ar pradėjus naudotis kaitlente ta plokštė nepradės svilti, vyras ramina, kad reikiami atstumai išlaikyti (berods 5 cm.), bet aš vis vien nerimauju.
Atsakyti
QUOTE(paryziete @ 2008 08 22, 16:33)
Gal kas galėtų iš patirties atsakyti... tarpe tarp stalviršio ir spintelių sumontuota paprasta plokštė (tokia pati kaip ir spintelių fasadas), kaitlentė elektrinė... pradėjau bijoti ar pradėjus naudotis kaitlente ta plokštė nepradės svilti, vyras ramina, kad reikiami atstumai išlaikyti (berods 5 cm.), bet aš vis vien nerimauju.

na jei kaitlente butu dujine, tada gal(teoriskai) ir galetu kilti tokios mintys, visgi avira liepsna, bet jei elektrine-man net tokiu minciu nekiltu schmoll.gif o kaip tavo manymu ji galetu susvilti g.gif pas mus sename bute buvo dujine kaitlente o ant sienu kamstine medziaga ir nieko nenutiko schmoll.gif
Atsakyti
Jusu teismui pateikiu...  biggrin.gif  Vienos spinteles man patinka is vieno projektelio kitos is kito  g.gif
....
Ir kaip?  g.gif

As daryciau platesnius apatinius stalcius puodams. Tikrai patogiau nei tie 6 siauruciai. O ir pigiau kainuos, nereikes tiek daug begeliu.

Ar auksto ugio esi? I virsu atsikeliancios dureles daug kam sukelia nepatogumu, nes atidaryti lyg nesunku, o pasiekti uzdaryti - nelabai. Pati tokias isbandziau - nepatiko, uztai daremes paprastai atidaromas.
Papildyta:
Dar papildysiu:
Ar pas jus gartraukis imontuojamas? Ar neimontuojamas?
Jei imontuojamas, graziai ji galima ikomponuoti i spintele, uzdaroma direlemis ir dar padaryti lentyneles, o slanga eina tik viduryje. Vis tiek sis bei tas telpa smile.gif
Atsakyti
Dar pridursiu smile.gif
O jus nenorite siauro stataus stalciuko, su taip vadinamais Cargo krepsiais? Ten labai patogu laikyti prieskonius, alieju. Issitrauki ir pasiimi, niekur nereik knistis, nepritrupa i spinteles. Labai labai dziaugiuosi, kad mum tokius idejo is abieju virykles sonu. Vienam - aliejus, druska, actas ir t.t. Kitam - prieskoniai, pagardai.

Va, biski pakoregavau brezinio apacia, kaip galetu tas Cargo stalcius isikomponuoti. Pirmam dujine truputi pasislenka.
Virsu gal irgi eitu padizainint dar, nieko nekeiciau.
user posted image

user posted image

Puodam tai butinai placius stalcius darykit.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KriuKriu: 22 rugpjūčio 2008 - 18:19
QUOTE(Irongė @ 2008 08 22, 14:30)
jau rodziau nuotraukytes, kaip atrodo virtuves kampas, saldytuvo ir orkaites sienoj, kuriais jau naudojames.
Tik spintele virs saldytuvo neegzistuojanti dar, bet man kazko ten lyg ir norisi...  blush2.gif  blush2.gif tiesa, aplink gartrauki bus apvadas ir lentynele, galvoju, ar nepratesus jos paskui ir is kitos lango puses, gaila, programa neleidzia pabraizyt isivaizdavimui.

Pas mus irgi dare spintele virs saldytuvo. Vaizdas tikrai pagerejo, nei butu tuscia. Del jos teko keist skaitliuko vieta, bet nieko, dabar daug geriau atrodo ir susidejimui vietos padaugejo.
Atsakyti
QUOTE(Irongė @ 2008 08 22, 13:30)
Tik spintele virs saldytuvo neegzistuojanti dar, bet man kazko ten lyg ir norisi...  blush2.gif  blush2.gif tiesa, aplink gartrauki bus apvadas ir lentynele, galvoju, ar nepratesus jos paskui ir is kitos lango puses, gaila, programa neleidzia pabraizyt isivaizdavimui.

o trecioj sienoj - yra numatytas baras pagal projekta, bet galvojam jo atsisakyt, ir statyt tiesiog spinteles (siauresnes nei pagrindines, 37 cm plocio). ten daiktams tikrai reikia stalciuku keliu, ir kabanciu spinteliu puodeliams susidet, o visa kita - del grozio, bet niekaip nesugalvoju kaip....

ketvirtosios sienos nera, ten tik kampe durys i sandeliuka, kitus praejimas i valgomaji ir svetaine.

user posted image[/URL]
user posted image

Turint tokia virtuve ( su tokiu dekingu isplanavimu wub.gif) , buciau visai kitaip planavus. Desinej pusej( kur dabar stovi negilios spinteles) buciau padariusi visa siena dideliu spinteliu( beveik iki lubu).Kur ir orkaite ir saldytuva(nebutinai), mikrobangine, ukines spintele ir t.t. Butu vietos pasidejimui ir ispudingai atrodytu bigsmile.gif (nu tik ne medzio spalvos schmoll.gif ), o kairej pusej kampu issidelioti tik stovincias spinteles, o toje sienoje prie duru dar kelias pakabinamas. Butu virtuvyte kaip is katalogo. Saldytuva butinai integruota.
NU ta spintele virs saldytuvo man visai nesiziuri schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ringa @ 2008 08 22, 08:28)
Laaabai faina tavo virtuvė wub.gif  Kas tau granitinį stalviršį gamino ir ar yra sujungimų? Ta prasme ar iš vientisos granito plokštės gaminta ar su sujungimais?

Tik dabar pastebėjau, kad ne LT gyveni doh.gif

Aciu. Tik kazkodel nuotraukos sukeltos kur vakare fotografavau doh.gif
Pas mane sujungimu darbastalyje nera. Viskas is vienos plokstes. Savaime aisku krastai. Jie uzpurksti permatomu silikonu. Ir tai tik labai plonytis tarpelis. Daremes pas akmenskaldzius, kaip ir visose salyse. Kazkokia forumiete dar purtesi, kad granito ar tai naturalaus akmen niekada nesides, nes tie patys akmenskaldziai ir antkapius gamina lotuliukas.gif . Tai kad jie dar daug ka gamina.
Tik viena galiu patarti toms kas uzsisakineja is gryno akmens. Kad darbastalis patvaresnis(prie plautuviu, kaitlenciu), kai yra 4cm storio, bet ir brangesnis doh.gif . Plius buna apgavysciu, kad darbastalius suklijuoja, kad gautusi tie 4 cm. Mums aiskino, kad blogai kai suklijuota. Nezinau kodel. Gal nepatvaru? Gal virsutine plokste gali nuvaziuoti nuo apatines? Bet kad suklijuota reikia pastebeti. Prie kai kuriu akmens rusiu tikrai sunku. doh.gif
Bet kokiu fantastiniu wub.gif tu akmenu buna. Man vien pasiziureti smagu. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jblmami @ 2008 08 23, 00:08)
Turint tokia virtuve ( su tokiu dekingu isplanavimu wub.gif) , buciau visai kitaip planavus. Desinej pusej( kur dabar stovi negilios spinteles) buciau padariusi visa siena dideliu spinteliu( beveik iki lubu).Kur ir orkaite ir saldytuva(nebutinai), mikrobangine, ukines spintele ir t.t. Butu vietos pasidejimui ir ispudingai atrodytu bigsmile.gif (nu tik ne medzio spalvos schmoll.gif ), o kairej pusej kampu issidelioti tik stovincias spinteles, o toje sienoje prie duru dar kelias pakabinamas. Butu virtuvyte kaip is katalogo. Saldytuva butinai integruota.
NU ta spintele virs saldytuvo man visai nesiziuri schmoll.gif

del dideliu spinteliu, tai ir gera ideja, bet esme, kad turiu dideli sandeliuka, ir jos man visa nereikalingos, o reiktu dar siek tiek stalvirsio papildomo, jei dvi seimininkes kartu suktusi vrituvej, dabar vietos mazoka.

kaitlentes niekur kelti neisiena, gartraukiui cia vienintele vieta, kitam gale prie sienos atrodytu nelabai... tai kaip ir spintu toj vietoj platint neiseina sad.gif del pasidejimo pas mus visiskai neproblema, todel auksta spintele viena darem tik del orkaites-mikrobanges pakeltos.

davei ideja gera, kadangi dabar neketinam dar keisti saldytuvo (jis atkeliavo is senu namu), tai gal ir aplink saldytuva dar nieko nereikia keist, o ateity, prisiruose, pasidarysim integruota ir su papildomom spintelem, gal taip butu logiskiausia.

Papildyta:
QUOTE(KriuKriu @ 2008 08 22, 19:16)
Pas mus irgi dare spintele virs saldytuvo. Vaizdas tikrai pagerejo, nei butu tuscia. Del jos teko keist skaitliuko vieta, bet nieko, dabar daug geriau atrodo ir susidejimui vietos padaugejo.

vat man irgi norisi, bet atrodo teks laukti kol prisiruosim integruotam saldytuvui, tikrai pagalvojau dabar neapsimoka investuot, o paskui perdarinet, kazkaip man patiko integruoto ideja, ir istisines spinteles toj vietoj ideja.
Atsakyti