Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

cia gal visai ne i tema paklausiu bet sugalvojau virtuveje daryti visai juoda stalvirsi is dirbtinio akmens. kaip manote, ar praktiskas toks sprendimas. virtuves spinteles planuoja daryti sviesias uosio imitacija.
Atsakyti
QUOTE(Giedrai @ 2008 08 21, 15:25)

uuuups... kaina "net" dvigubai mazesne uz spinteles medzio durelemis doh.gif doh.gif gal reikia ikejoj paieskot....
Atsakyti
QUOTE(kyste1 @ 2008 08 21, 14:51)
cia gal visai ne i tema paklausiu bet sugalvojau virtuveje daryti visai juoda stalvirsi is dirbtinio akmens. kaip manote, ar praktiskas toks sprendimas. virtuves spinteles planuoja daryti sviesias uosio imitacija.

Nu as jau 2 metus naudoju juoda granito stalvirsi. Tik jis pas mane dar truputi perlamutru blizga. Nu neturiu jokiu problemu. Kaip cia kazkurioj temoj rasiau kad, galiu ir kopustus su burokeliais ant jo raugti ir viskas o.k. Bet mano spinteles baltos blizgancios.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jblmami: 21 rugpjūčio 2008 - 22:07
QUOTE(Rimvyda @ 2008 08 21, 07:15)
Va dabar visai kitas vaizdas thumbup.gif
Papildyta:
pasaka kokios gražios... O kokios cia firmos ir kur pirktos? Vyrui net parodziau, tai irgi labai suzavetas liko wub.gif
Papildyta:
Kažkaip man kliūna tie stalciai,o nemąstėt daryti po du arba bent jau po tris ir jei reikia dar vieno smulkesnio paslepti viduje, labiau harmonija butu g.gif
O gal gali foto idėti, niu labai noriu pamatyt kažką panašaus jau pas lietuvaičius namuose,o ne iščiustytas internete wub.gif

Galima pasiziureti Dauguma virtuviu vienoje vietoje 3 puslapis. Pirmos 6 nuotraukos mano. Tik as nesu speceliste fotografavimui. Ne taip kaip nuotraukos is katalogu ir neto 4u.gif
Atsakyti
Niekas nenori pasidalinti baldininkais Vilniuje? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jblmami @ 2008 08 21, 23:50)
Galima pasiziureti Dauguma virtuviu vienoje vietoje 3 puslapis. Pirmos 6 nuotraukos mano. Tik as nesu speceliste fotografavimui.  Ne taip kaip nuotraukos is katalogu ir neto 4u.gif

man neatidaro nuorodos schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(jblmami @ 2008 08 21, 23:06)
Nu as jau 2 metus naudoju juoda granito stalvirsi. Tik jis pas mane dar truputi perlamutru blizga. Nu neturiu jokiu problemu. Kaip cia kazkurioj temoj rasiau kad, galiu ir kopustus su burokeliais ant jo raugti ir viskas o.k. Bet mano spinteles baltos blizgancios.

Laaabai faina tavo virtuvė wub.gif Kas tau granitinį stalviršį gamino ir ar yra sujungimų? Ta prasme ar iš vientisos granito plokštės gaminta ar su sujungimais?

Tik dabar pastebėjau, kad ne LT gyveni doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ringa: 22 rugpjūčio 2008 - 08:30
QUOTE(kyste1 @ 2008 08 22, 08:57)
man neatidaro nuorodos schmoll.gif

http://s64.photobuck...ute_a/virtuves/
Atsakyti
labas as galiu pasidalinti savo baldininku nr tik kai mano MB grys jie pries tai svogeriui visam butui visus baldus dare tai man labai faina tai ir mes pas juos darysimes jie is vilniaus birbyniu g.

Atsakyti
Na pagaliau pabraize mazdaug ko noreciau... rolleyes.gif
Jusu teismui pateikiu... biggrin.gif Vienos spinteles man patinka is vieno projektelio kitos is kito g.gif Galutini varianta teks derinti jau kartu su "dailininke". lotuliukas.gif
Spalvos cia laikinos, tik del bendro supratimo, siaip noreciau derinti tamsaus medzio spalva (pvz. virsutines spintels) su raudona (tarp spinteliu ir apatines spinteles), o saldytuvo, orkaites noreciau metalo spalvos. Labai norejau blizgiu spinteliu, bet draugas baldininkas atkalbineja, kad tai nepraktiska, labai braizysis, o ir kaina bus didesne.

user posted image

user posted image

Ir kaip? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo swelnute: 22 rugpjūčio 2008 - 09:11
Mano kuklia nuomone-pirmasis variantas labaiu prie dūšios, nes stiklai prie garintuvo, nelabai praktiška. Gal tik keisčiau kairėj pusėj ne du stalčiai, nes tada jau pigiau paprasta spintelė , o 3 ir vienodžiau būtų. Nors aš tai išvis stiklų nedėč, bet daugelis man nepritars smile.gif. įdomu, kiek paprašė už tokią virtuvytę?
Atsakyti
QUOTE(swelnute @ 2008 08 22, 10:04)

Ir kaip?  g.gif

turit pakankamai sieniniu spinteliu, kodel statot mikrobange ant stalvirsio?
bent jau man kuo tustesnis stalvirsis, tuo patogiau. lengviau valyti ir nepasikraut.

ir siaip abiejuose variantuose stiklinemis durelemis pabreziama asimetrija, as irgi gal noreciau stiklo dureliu, bet taip, kad kaip tik isryskintu simetriskuma.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irongė: 22 rugpjūčio 2008 - 09:49