Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Elzė @ 2008 08 20, 10:39)
labai aciu uz pastabas. Reaguoju ir laukiu dar pastebejimu smile.gif
2 o kazi kaip cia sugalvoti? nes matai ten kur orkaite bus tai per visa siena langas. ta prasme visas virtuves galas yra langas. tai kazkaip ir darom ta pusine spintele kad neuzstoti per daug sviesos g.gif

o gal galetum patalpos planeli koki imest arba aprasyt - tada geriau isivaizduotumem bendra vaizda - gal orkaite det po kaitlente, o salia tokio pat aukscio spintele, o spintele su mikrobangine isvis kur nors kitur pastatyt galima butu - tada lango neuzstotu g.gif
saldytuvas bus imontuojamas ar tiesiog i nisa istatomas? gal but patogu ant jo mikrobangine? jei ner baisiai aukstas tas saldytuvas?
Atsakyti
QUOTE(Elzė @ 2008 08 20, 10:39)
labai aciu uz pastabas. Reaguoju ir laukiu dar pastebejimu smile.gif

2 o kazi kaip cia sugalvoti? nes matai ten kur orkaite bus tai per visa siena langas. ta prasme visas virtuves galas yra langas. tai kazkaip ir darom ta pusine spintele kad neuzstoti per daug sviesos g.gif

Vat aš ir galvoju, jei ten langas ar neužstos šviesos g.gif Nenori leist orkaitės po stalviršiu?

Eibu pabandysiu savo virtuvę įkelti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2008 08 20, 10:50)
o gal galetum patalpos planeli koki imest arba aprasyt - tada geriau isivaizduotumem bendra vaizda

kad nemoku as to plano ideti blush2.gif
virtuve tai ji tokia 3,5 ilgio. kai ieini pro duris gaunasi tiesiai langas (per visa siena plotis 2,10 tai toks ir langas). kriaukle iskart prie duru po kaire.
o saldytuvas neimontuojamas bet detusi i tokia nisa kuri kaip tik jam gaunasi prie duru desineje. saldytuvas 1,70m tai ant jo mikrobange jau per aukstai gal g.gif
Atsakyti
Įkeliu pagaliau savo virtuvę jūsų teismui biggrin.gif Ji nedidelė, tai dedu dalimis, kitaip nesigauna blush2.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Gal prisimenat, turėjom problemų dėl rankenėlių ir neatsidarančios indaplovės doh.gif Tai nupirkom naują siauresnį šaldytuvą kad neišsikištų už sienos ir įdėjom tą juostelę ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Elzė @ 2008 08 20, 11:18)
kad nemoku as to plano ideti  blush2.gif
virtuve tai ji tokia 3,5 ilgio. kai ieini pro duris gaunasi tiesiai langas (per visa siena plotis 2,10 tai toks ir langas). kriaukle iskart prie duru po kaire.
o saldytuvas neimontuojamas bet detusi i tokia nisa kuri kaip tik jam gaunasi prie duru desineje. saldytuvas 1,70m tai ant jo mikrobange jau per aukstai gal  g.gif

taip, jau per aukstai mikrobange butu ax.gif
Atsakyti
Wanesa, čia gal Legno plokštė?
Atsakyti
QUOTE(Jolyte @ 2008 08 20, 11:38)
Wanesa, čia gal Legno plokštė?

O kas ta Legno blush2.gif Jei fasadas tai pas mus Finų medis cinamonas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(wanesa @ 2008 08 20, 11:28)
Įkeliu pagaliau savo virtuvę jūsų teismui biggrin.gif Ji nedidelė, tai dedu dalimis, kitaip nesigauna blush2.gif

Gal prisimenat, turėjom problemų dėl rankenėlių ir neatsidarančios indaplovės doh.gif  Tai nupirkom naują siauresnį šaldytuvą kad neišsikištų už sienos ir įdėjom tą juostelę ax.gif

Jei ne paslaptis, tai kiek tokia virtuvė kainavo? Atsibodo dėžėse gyventi, bet nedrįstu niekur kreiptis, gal dar nesutaupiau pakankamai...
Atsakyti
QUOTE(swelnute @ 2008 08 19, 21:13)
suinstaliavau, bet grafika nepasileidzia  blink.gif

gali pabandyt atsiusti kas is eiles eina graitai sumesiu ka nors. Visi krepsini ziuri darbe turiu laiko blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(ooo @ 2008 08 19, 21:01)
o kur tavo saldytuvas  g.gif
Papildyta:
kazkodel nesigauna mano planelio tiesiogiai ideti  4u.gif
ten stovi is kaires i desine - saldytuvas, indaplove, kriaukle, spintele, spintele, virykle. lauksiu pastabu ir pasiulymu  4u.gif
http://public.fotki....les/mano27.html

kazkaip man tokios virtuves graziau kai rankeneles ifrezuotos ir virsutines spinteles geriau zemesnes, bet cia aisku jei turit daugiau vietos kur viska susideti...
Atsakyti
QUOTE(wanesa @ 2008 08 20, 10:28)

Jei su baldais neturėčiau nieko bendra, sakyčiau, kad tikrai viskas labai gražu ir gerai. Šiaip gražu, bet kriauklės vieta ir padėtis - didelis minusas
Atsakyti
Aš irgi į kriauklės vietą dėčiau mikrobangę ir ten kabinčiau ilgas spinteles smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rimvyda @ 2008 08 20, 11:59)
kazkaip man tokios virtuves graziau kai rankeneles ifrezuotos ir virsutines spinteles geriau zemesnes, bet cia aisku jei turit daugiau vietos kur viska susideti...

as noriu spinteliu iki lubu - kad nereiktu nuo virsaus dulkiu valyt lotuliukas.gif nu ir vsikam vietos butu ir siaip oretusi,kad virtuve butu kuo maziau i virtuve panasi, nes bendroj erdvej su svetaine.
o kas yra ifrezuotos rankeneles? blush2.gif
Atsakyti