Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(swelnute @ 2008 08 19, 14:49)
Man tai jau "stoga rauna".  doh.gif Planuoju, braizausi su liniuote, bandau apsiskaiciuoti, bet bjauriausia, galutinis rezultatas, tai neaiskus...Kazka suprasti is liniju, kvadratu labai sunku.  blink.gif  O, kaip pabaraizyti kubus nelabai moku, manau, kad tam reikia programeles.
Turiu veina, vadinkim dizainere, kuri man paiso, bet as irgi taip moku, kaip ji, o be to jai nelabai sekasi, standartines dezutes paiso.
Noreciau stalciu ilgu, gali buti spinteles siauresnes. Graziu modeliuku kazkiek buvau radusi, bet netinka prie mano matmenu...  schmoll.gif  O ir nesumastau kokie matmenys grtraukio, kiek ziurejau ju yra visokiu...  doh.gif  na saldytuvas ~60, indaplove ~60, kriaukle matavau ~100. Dujine noriu per puse su elektrine, galvojam, is vis is, skirtingu imontuojamu kaitlenciu.
Labai reikia patarimu, pritarimu, galu gale pagalbos.  blush2.gif

Pabandyk su ALNO programele ji ideta sios temos pirmame puslapyje...
Atsakyti
QUOTE(Rimvyda @ 2008 08 19, 16:12)

Bandysiu namie isimesti, nes darbe isinstaliuos man ja greitai... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(swelnute @ 2008 08 19, 14:49)
O ir nesumastau kokie matmenys grtraukio, kiek ziurejau ju yra visokiu...  doh.gif  na saldytuvas ~60, indaplove ~60, kriaukle matavau ~100. Dujine noriu per puse su elektrine, galvojam, is vis is, skirtingu imontuojamu kaitlenciu.
Labai reikia patarimu, pritarimu, galu gale pagalbos.  blush2.gif

Gartraukiui atsidek 90cm (sake konsultante,kai man reikejo ir kai domejausi kokio ilgio geriausiai butu).Paskui ziuresi...nebent neliktu jam vietos tada 60cm eina arba dar yra 1metro.
Atsakyti
gartraukio dydis sprendziasi pagal virykles dydi ir maisto gaminimo intensyvumo... tongue.gif
Atsakyti
pagaliau ir as turiu kazkoki tai varianta. Labai laukciau komentaru (tikiuosi kad matysis foto)
user posted image

virtuve pas mus 3.5m ilgio ir siaura, todel viskas eis pagal viena siena. kriaukle bus kampe, tada indaplove ir t.t.
labai mandrai nenoriu ir siaip ne ka cia ir beprigalvosi toje vienoje puseje. bet gal matot kad as nors labai nepatogiai?
Atsakyti
QUOTE(Elzė @ 2008 08 19, 20:34)
virtuve pas mus 3.5m ilgio ir siaura, todel viskas eis pagal viena siena. kriaukle bus kampe, tada indaplove ir t.t.
labai mandrai nenoriu ir siaip ne ka cia ir beprigalvosi toje vienoje puseje. bet gal matot kad as nors labai nepatogiai?

o kur tavo saldytuvas g.gif
Papildyta:
kazkodel nesigauna mano planelio tiesiogiai ideti 4u.gif
ten stovi is kaires i desine - saldytuvas, indaplove, kriaukle, spintele, spintele, virykle. lauksiu pastabu ir pasiulymu 4u.gif
http://public.fotki....les/mano27.html
Atsakyti
QUOTE(Rimvyda @ 2008 08 19, 16:12)

suinstaliavau, bet grafika nepasileidzia blink.gif
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2008 08 19, 21:01)
o kur tavo saldytuvas  g.gif

ji gausis tokioj nisoj priesais sienoje
Atsakyti
QUOTE(Elzė @ 2008 08 19, 22:43)
ji gausis tokioj nisoj priesais sienoje

o pas tave kriuakle ir virykle bet kur galima det ar kaip privesta tai ir turi but?
dar pagalvojau, kad jei imanoma, tai tarp kriaukles ir virykles bu patogu didesnis stalvirsio plotas - pjaustynmams ir panasiai, tuoj imesiu ka i 3.5 m. galima ikist ax.gif
http://public.fotki....les/elzei1.html
siaop man labai grazu ilgi stalciai, bet pas mane taip nesigauna verysad.gif

toks kaip tavo variantas, tik su stalciais - mane kazko ant stalciu patrauke lotuliukas.gif
http://public.fotki....les/elzei2.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ooo: 19 rugpjūčio 2008 - 22:02
pagaliau ir as turiu kazkoki tai varianta. Labai laukciau komentaru (tikiuosi kad matysis foto)

Man tai keistai indaplovės rankenėlė atrodo, ji taip ir bus blush2.gif Ir dar kažko norėtųsi virš orkaitės, ne tos lentynėlės 4u.gif
Ai ir tikrai dar stalčių vietoj spintelės apačioj 4u.gif
Atsakyti
user posted image

Rankeneles visur sudeciau horizontaliai. Po orkaite irgi stalcius daryciau. Nes pati pasidariau po orkaite spintele (neturejau blium stalciu, tai nezinojau ju privalumu) ir dabar gailiuosiu, nes vis tik stalciuose patogiau viska laikyti. Kaitlente, jei imanoma patraukciau arciau orkaites. As virs orkaites spintele daryciau, nes ta lentinele man kazkaip nesiziuri. Na nebet jinai kazkokia paskirti turi. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(ooo @ 2008 08 19, 21:01)
o kur tavo saldytuvas  g.gif
Papildyta:
kazkodel nesigauna mano planelio tiesiogiai ideti  4u.gif
ten stovi is kaires i desine - saldytuvas, indaplove, kriaukle, spintele, spintele, virykle. lauksiu pastabu ir pasiulymu  4u.gif
http://public.fotki....les/mano27.html

Ar tikrai bus patogu kaitlente prie pat sienos?
Atsakyti
labai aciu uz pastabas. Reaguoju ir laukiu dar pastebejimu smile.gif

QUOTE(ooo @ 2008 08 19, 22:47)
1. o pas tave kriuakle ir virykle bet kur galima det ar kaip privesta tai ir turi but?

2. dar pagalvojau, kad jei imanoma, tai tarp kriaukles ir virykles bu patogu didesnis stalvirsio plotas - pjaustynmams ir panasiai, tuoj imesiu ka i 3.5 m. galima ikist  ax.gif
http://public.fotki....les/elzei1.html
siaop man labai grazu ilgi stalciai, bet pas mane taip nesigauna  verysad.gif

3 toks kaip tavo variantas, tik su stalciais - mane kazko ant stalciu patrauke  lotuliukas.gif
http://public.fotki....les/elzei2.html

1. tik taip sad.gif Kriaukle isvis durnai ten gaunasi. Ji tame kampe kaireje ir taip vamzdziai atitraukti, tai butinai reikia 80 cm spinteles ten doh.gif

2. taip neiseina sad.gif

3. va del stalciu tai gerai cia sakai 4u.gif

QUOTE(wanesa @ 2008 08 19, 23:08)
1. Man tai keistai indaplovės rankenėlė atrodo, ji taip ir bus blush2.gif

2.  Ir dar kažko norėtųsi virš orkaitės, ne tos lentynėlės 4u.gif

3.Ai ir tikrai dar stalčių vietoj spintelės apačioj 4u.gif

1 keiciam mirksiukas.gif biggrin.gif

2 o kazi kaip cia sugalvoti? nes matai ten kur orkaite bus tai per visa siena langas. ta prasme visas virtuves galas yra langas. tai kazkaip ir darom ta pusine spintele kad neuzstoti per daug sviesos g.gif

QUOTE(skarinka @ 2008 08 20, 00:45)
1 Rankeneles visur sudeciau horizontaliai.

2 Po orkaite irgi stalcius daryciau. Nes pati pasidariau po orkaite spintele (neturejau blium stalciu, tai nezinojau ju privalumu) ir dabar gailiuosiu, nes vis tik stalciuose patogiau viska laikyti.

3 Kaitlente, jei imanoma patraukciau arciau orkaites.

4 As  virs orkaites spintele daryciau, nes ta lentinele man kazkaip nesiziuri. Na nebet jinai kazkokia paskirti turi. smile.gif

1 aha ax.gif

2 jo del stalciu tai jus cia gerai sakot

3 kad neimanoma

4 del spinteles tai jau rasiau- uzstotu langa. o ten virs orkaites galvoju deti mikrobange
Atsakyti