Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(ABocius @ 2008 08 17, 23:47)
nesumaisiai kriaukles ir indaploves matmenu? kriauke tikrai 45cm, o indaplove 60cm? o vylikle nebutina statyti ten kur rozete jai skirta, laida galima nuvesti bet kur, o pageidautina, kad virykle stovetu po ventiliacijos anga gartraukiui.
jooo... siais laikais 345cm virtuviai per mazai, o senais laikais 250 poer akis budavo.

nea, nesumaisiau - nekenciu plauti indu, todel indaplove imu didesne, kad ir puodus ten sukist,jei ka, o kriaukles man darzovems plauti pagrnde reiks, ismatavau dabar turima namie - gili 45 cm plocio kriaukle - uztenka g.gif
nu vat ventiliacija irgi padaryta taip, kad butent ten turi stovet ir vsio ax.gif aisku, orkaitededi kur nori, o kaitlente po gartraukiu. tik vat klausimas - kaip jungiasi i elektros tinkal kaitlente, gartraukis ir virykle g.gif rozete viena ir dar kazkoks laidas privestas su atskiru jungikliu g.gif
Atsakyti
o chebryte, klausimelis čia mums kilo pradėjus naudotis savo indukcine kaitlente - instrukcijoj parašyta, kad reikia ventiliacijos ir viršuj,ir apačioj, bet realybėj niu niekur nemačiau kad ventiliacijos grotelės būtų ir viršuje.

o kaip pas jus šitas dalykas išspręstas?
Atsakyti
ogo ka visi liudi del sios dienos olimpiniu nesekmiu smile.gif
tai kaip ten su orkaitem aukstai kur tie garai dedasi buvaus vakar as teta tai sake kita kart tai tik po gartraukiu orkaite detu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2008 08 17, 19:33)
kuo toliau, tuo labiau jauciu, kad man truksta 15 cm virtuves komplekto sienai  unsure.gif  345 cm pas mane - niekaip graziai nesudelioju  doh.gif  kaip jums atrodo, jei kaitlente butu salia aukstos spinteles  g.gif  aisku, apsitaskytu ta auksta spintele kepant, tektu daznai valyt, bet vieno lygio su kaitlente spintele irgi reiktu valyt  g.gif
pas mane gaunasi: 60 cm saldytuvui, 60 cm indaplovei, 45 cm kriauklei, 60 cm spintelei, 60 cm viryklei ir 60 cm aukstai spintelei g.gif
blogiausia, kad elektros ir vandens privedimai padaryti iki man nusiperkant buta ir noreciau isvengti perdarymo  unsure.gif  vanduo 175 cm nuo kaires i desine, virykles rozete 280 nuo kaires i desine  unsure.gif
virtuve kartu su svetaine, nisos virtuviniam komplektui gylis tik 82 cm  unsure.gif

radau labai jau artimus sprendimo būdus , kai pati galvojau apie musu virtuve. tirkai taip deliojau, o meistras viska perdeliojo, patare.

mums su MB kai vedziojo vamzdzius tai atrode kad bus viskas butent ten, tiksliai net neskaiciavom, o kai atejo laikas baldams, kazkaip ne i tema kraiukle daresi, tada teko daryt salia spintele trumpesniais stalciais ir uz jos paslepti kraukles ivadus, galvojom bus sudetinga prieiti, bet nieko, vyrykle apsoliuciai nesvarbu kurioje vietoje, kur nori, tik kad laido uztektu, nes prailginti nelabai gerai orkaitei, geraiu vienas ilgas normalus laidas. o nisos manau pats tas tai, nes spientele taigi 60 bina, tai dar truputi liks. tik va galvoju apie tavo kraiukle ir nelbai suprantu kodel ji tokia maza? cia pacios kraiukles 45 cm ar jau cia tos spinteles? bet jei spinteles tai toia maza kraukle?
Atsakyti
QUOTE(pucini @ 2008 08 19, 07:53)
tik va galvoju apie tavo kraiukle ir nelbai suprantu kodel ji tokia maza? cia pacios kraiukles 45 cm ar jau cia tos spinteles? bet jei spinteles tai toia maza kraukle?

as issimatavau kriaukle pas save namie (su krastais emaiu), tai ji yra 45 cm - gili, tai pilnai uztenka ax.gif galvoju pas save namie daryt apvalia kriaukle, irgi gilia, montuojama i 45 cm spintele - nu mazute, ale kam didesne reikalinga, jei indaplove bus didele g.gif ax.gif
Atsakyti
Neradau atskiros temos apie kriaukles, todėl klausiu čia biggrin.gif Vis tiek susiję su virtuve smile.gif
Reikia pirkt kriauklę į virtuvę ir neapsisprendžiu kokią pasirinkt doh.gif
Yra kriauklės su nubėgimu (šone prailginta) ir yra kriauklės su šone tokia mažesne kriauklyte (gili). Sakykit kokia jos paskirtis? Tos kriauklytės skirtos ar indams nuvarvint ar pvz. tik vaisiams, daržovėms sudėti?
Labai tikiuosi, kad supratot apie ką aš čia ax.gif
Kuri kriauklė prakiškiau: Ar ta su prailginimu, ar su maža kriauklyte?
Atsakyti
Burtininke Paskelbta Šiandien, 10:07
  Neradau atskiros temos apie kriaukles, todėl klausiu čia  Vis tiek susiję su virtuve
Reikia pirkt kriauklę į virtuvę ir neapsisprendžiu kokią pasirinkt
Yra kriauklės su nubėgimu (šone prailginta) ir yra kriauklės su šone tokia mažesne kriauklyte (gili). Sakykit kokia jos paskirtis? Tos kriauklytės skirtos ar indams nuvarvint ar pvz. tik vaisiams, daržovėms sudėti?
Labai tikiuosi, kad supratot apie ką aš čia 
Kuri kriauklė prakiškiau: Ar ta su prailginimu, ar su maža kriauklyte?

Geras klausimas, as galvoju apie kriaukle su su antra mazesniaja, bet gal galit pasakyti, kas turit, ar tokia praktiska?
Atsakyti
Man labai patiko mūsų senajam bute dviguba kriauklė (didele ir greta mažytė). Ten dėdavau išplautus indus nusivarvėt arba nuplautus vaisius ar daržoves.
Naujajam bute jau turėsim indaplovę, tai pamąstėm, kad užtenka paprastos vienos kriauklės, nors jei būtų vietos į valias buvę, būčiau analogiškos norėjus:)
Atsakyti
Saldytuvas kazkur apie 1,80 aukscio,jo laido ilgio neuztenka,jei rozete darytumeme virsuje, virs saldytuvo.Tai kurioje vietoj det ta rozete,jei bus uz spinteliu,tai kaip isjunkt,neatitraukus.Juk gali reikt kada nors g.gif
Atsakyti
Pas mus šaldytuvas tai mygtuku išsijungia g.gif Pažiūrėk gal ir pas jus taip, tai nereiks iš rozetės ištraukinėt :4u
Atsakyti
QUOTE(Varpelis @ 2008 08 19, 09:49)
Man labai patiko mūsų senajam bute dviguba kriauklė (didele ir greta mažytė). Ten dėdavau išplautus indus nusivarvėt arba nuplautus vaisius ar daržoves.
Naujajam bute jau turėsim indaplovę, tai pamąstėm, kad užtenka paprastos vienos kriauklės, nors jei būtų vietos į valias buvę, būčiau analogiškos norėjus:)

Vieno ats. sulaukėm 4u.gif Gal dar kas iš patirties gali pasisakyt tuo klausimu? mirksiukas.gif
Atsakyti
Man tai jau "stoga rauna". doh.gif Planuoju, braizausi su liniuote, bandau apsiskaiciuoti, bet bjauriausia, galutinis rezultatas, tai neaiskus...Kazka suprasti is liniju, kvadratu labai sunku. blink.gif O, kaip pabaraizyti kubus nelabai moku, manau, kad tam reikia programeles.
Turiu veina, vadinkim dizainere, kuri man paiso, bet as irgi taip moku, kaip ji, o be to jai nelabai sekasi, standartines dezutes paiso.
Noreciau stalciu ilgu, gali buti spinteles siauresnes. Graziu modeliuku kazkiek buvau radusi, bet netinka prie mano matmenu... schmoll.gif O ir nesumastau kokie matmenys grtraukio, kiek ziurejau ju yra visokiu... doh.gif na saldytuvas ~60, indaplove ~60, kriaukle matavau ~100. Dujine noriu per puse su elektrine, galvojam, is vis is, skirtingu imontuojamu kaitlenciu.
Labai reikia patarimu, pritarimu, galu gale pagalbos. blush2.gif
Atsakyti