Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

Laba 4u.gif

QUOTE(*Maja* @ 2008 08 05, 19:26)

Jauki virtuvė. plytelių klijavimo sprendimas thumbup.gif

QUOTE(čelsė @ 2008 08 12, 23:00)
Sveikos,
Keliu ir aš savo virtuvytę.

Labai šauni 4u.gif Man visada gražu, kas paprasta, skoninga drinks_cheers.gif
skanių pyragų 4u.gif

QUOTE(jolcik @ 2008 08 14, 13:09)
O JUS man mergytes (ir netik  ax.gif ) pasakykik - jei yra indaplove, kam reikalinga indu dziovykle????

tu visiškai teisi. nereikalinga mirksiukas.gif
ir aš pasidariau lentynas, o ne džiovyklą smile.gif

QUOTE(a79 @ 2008 08 15, 02:52)
Finalas toks: MAn reikėjo 176 cm ilgio plokštės, tai nurodžiau lieptus 179, meistrai supjovė 182 cm.
Nors dantim nugraužk tuos cm.

console.gif ale yra gi bjaurybių - ir dar motera doh.gif

Jau esu rašiusi, bet seniai, todėl pakartosiu tongue.gif abiejuose kampuose (virtuvė U ) įsidėjau karuseles. Žinokit atsidžiaugt negaliu thumbup.gif erdvė išnaudota, viskas aiškiai matosi sukant ratu, - nereikia knistis, talpu (visi puodai, keptuvės ir kt. griozdiški rakandai susideda), paprasta palaikyti švarą 4u.gif Nesakau, kad stalčiai nepatogu, bet jei kampas- jį patariu tinkamai išnaudoti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(skarinka @ 2008 08 16, 22:06)
Yra toks mechanizmas. Bet tada ant visu dureliu turetu jis buti. Bet as nenoreciau tokio tureti (nors man labai grazu), nes ir taip nespeju plauti dureliu nuo pirstu, o jei dar nebutu rankeneliu.....

Bet jei fasadas neblizgus, ar pirštai matosi? mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(skarinka @ 2008 08 16, 22:06)
Yra toks mechanizmas. Bet tada ant visu dureliu turetu jis buti. Bet as nenoreciau tokio tureti (nors man labai grazu), nes ir taip nespeju plauti dureliu nuo pirstu, o jei dar nebutu rankeneliu.....

mano kuklia nuomone, rankeneliu nebuvimas kaip tik padeda palaikyt svara, juk dureliu lygu pavirsiu nuosluostis svariai daug lengviau nei rankeneles sudetinga forma ir nuo dureliu netoli rankeneles. na taip kai rankeneles matines, o dureles blizgios tada ant rankeneliu siek tiek maziau matosi nesvarumai nei ant dureliu. bet visvien rankenele bet kokiu atveju dureles pavalyt trukdo.
o ant dureliu dedasi skirtingas mechanizmas nei ant stalciu, ir tas mechanizmas gerokai pigesnis, sakyciau tai tikrai neprabangos dalykas, ypac virsutinese spintelese, kur stalciu nera.
Atsakyti
QUOTE(ABocius @ 2008 08 16, 23:55)
mano kuklia nuomone, rankeneliu nebuvimas kaip tik padeda palaikyt svara, juk dureliu lygu pavirsiu nuosluostis svariai daug lengviau nei rankeneles sudetinga forma ir nuo dureliu netoli rankeneles. na taip kai rankeneles matines, o dureles blizgios tada ant rankeneliu siek tiek maziau matosi nesvarumai nei ant dureliu. bet visvien rankenele bet kokiu atveju dureles pavalyt trukdo.
o ant dureliu dedasi skirtingas mechanizmas nei ant stalciu, ir tas mechanizmas gerokai pigesnis, sakyciau tai tikrai neprabangos dalykas, ypac virsutinese spintelese, kur stalciu nera.

na man asmenisakai be rankeneliu yra grazu, bet nzn gal jau atsirado koksnors sprendimas kaip nuo paspaudimo atidaryti indaplove. nes seniau tai budavo taip kad indaplove vistiek su rankenele likdavo. gal kas nors zino kokiu stebuklu?
o kas del plokstes tai ju visokiu buna ant vienu matosi ant kitu nesimato, cia jau kaip pasirinksi.
Atsakyti
aciu smile.gif pas mus is visos buitines tehnikos jau yra gartraukis jis imontuojamas ax.gif svogeriui pasiseke jam vietoj vieno 2 idejo tai kaip ir susitaupe geri 6simtai smile.gif
na kas liecia orkaites aukstai tai as laaabiai norejau bet db kaip tai g.gif man kaip tai tie garai idomu kur dedasi nes as orkaiteje labai daznai kepu ypac ziema na tom dienom kai ant lauzo neeina kept smile.gif tai kaip ten su tais garais ar po to lubos nuo to nekencia g.gif na ta prasme spalva kad ir ir kaip su kvapais smile.gif
nes pats priimtiniausias variantas man kai orkaite aukstai net MB del kanalizacijos butu lengviau smile.gif
siaip visa gyvenima kepu paprastoje dujineje orkaiteje tai net ir nuo jos siena kiek tai geltonuoja tai esu pasimetusi butent del jos blink.gif
Atsakyti
QUOTE(linuxe1981 @ 2008 08 17, 10:21)
na man asmenisakai be rankeneliu yra grazu, bet nzn gal jau atsirado koksnors sprendimas kaip nuo paspaudimo atidaryti indaplove. nes seniau tai budavo taip kad indaplove vistiek su rankenele likdavo. gal kas nors zino kokiu stebuklu?
o kas del plokstes tai ju visokiu buna ant vienu matosi ant kitu nesimato, cia jau kaip pasirinksi.

labai norint ir indaplove galima padaryt be rankeneles, tik aisku tuo atveju siek tiek kitas dizainas gaunasi ir naudotis ja ne taip patogu.
O del plostes, ne vien nuo ploskstes priklauso, labai prikauso ir nuo apsietimo
Atsakyti
QUOTE(ABocius @ 2008 08 16, 23:55)

Na sia tema galima diskutuoti iki begalybes, nes kiek zmoniu, tiek bus ir nuomoniu. Nes viskas priklauso nuo pasirinkto dizaino, plokstes, spalvos, rankeneliu ir t.t. Siuo atveju as kalbu apie asmenine virtuve ir tikrai zinau, kad jei nebutu rankeneliu, tai valyciau du kartus per diena (nes dabar daugiausia plokste nuciupineja mazyliai). Ant mano rankeneliu jokiu antspaudu nelieka ir aplinkui pavalyti nesudaro man jokiu kliuciu. Kai paaugs vaikai, tai ir problemos su kasdieniniu valymu pas mane pasibaigs, o jei dureles atsidarinetu pirsto paspaudimu, tai kankynciausi iki kol pakesciau virtuve. mirksiukas.gif
Atsakyti
kuo toliau, tuo labiau jauciu, kad man truksta 15 cm virtuves komplekto sienai unsure.gif 345 cm pas mane - niekaip graziai nesudelioju doh.gif kaip jums atrodo, jei kaitlente butu salia aukstos spinteles g.gif aisku, apsitaskytu ta auksta spintele kepant, tektu daznai valyt, bet vieno lygio su kaitlente spintele irgi reiktu valyt g.gif
pas mane gaunasi: 60 cm saldytuvui, 60 cm indaplovei, 45 cm kriauklei, 60 cm spintelei, 60 cm viryklei ir 60 cm aukstai spintelei g.gif
blogiausia, kad elektros ir vandens privedimai padaryti iki man nusiperkant buta ir noreciau isvengti perdarymo unsure.gif vanduo 175 cm nuo kaires i desine, virykles rozete 280 nuo kaires i desine unsure.gif
virtuve kartu su svetaine, nisos virtuviniam komplektui gylis tik 82 cm unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2008 08 17, 19:33)
kuo toliau, tuo labiau jauciu, kad man truksta 15 cm virtuves komplekto sienai  unsure.gif  345 cm pas mane - niekaip graziai nesudelioju  doh.gif  kaip jums atrodo, jei kaitlente butu salia aukstos spinteles  g.gif  aisku, apsitaskytu ta auksta spintele kepant, tektu daznai valyt, bet vieno lygio su kaitlente spintele irgi reiktu valyt  g.gif
pas mane gaunasi: 60 cm saldytuvui, 60 cm indaplovei, 45 cm kriauklei, 60 cm spintelei, 60 cm viryklei ir 60 cm aukstai spintelei g.gif
blogiausia, kad elektros ir vandens privedimai padaryti iki man nusiperkant buta ir noreciau isvengti perdarymo  unsure.gif  vanduo 175 cm nuo kaires i desine, virykles rozete 280 nuo kaires i desine  unsure.gif
virtuve kartu su svetaine, nisos virtuviniam komplektui gylis tik 82 cm  unsure.gif

nesumaisiai kriaukles ir indaploves matmenu? kriauke tikrai 45cm, o indaplove 60cm? o vylikle nebutina statyti ten kur rozete jai skirta, laida galima nuvesti bet kur, o pageidautina, kad virykle stovetu po ventiliacijos anga gartraukiui.
jooo... siais laikais 345cm virtuviai per mazai, o senais laikais 250 poer akis budavo.
Atsakyti
Kokia tvarka patogiausia išdėlioti prietaisus (šaldytuvas, kriauklė, viryklė), kad būtų patogu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitak @ 2008 08 17, 23:58)
Kokia tvarka patogiausia išdėlioti prietaisus (šaldytuvas, kriauklė, viryklė), kad būtų patogu?  g.gif

taip, pagal tyrimu rezultatus taip siulo blum
Atsakyti
QUOTE(Jurgitak @ 2008 08 17, 23:58)
Kokia tvarka patogiausia išdėlioti prietaisus (šaldytuvas, kriauklė, viryklė), kad būtų patogu?  g.gif

taip kaip išvardinai smile.gif
arba atvirkščiai: viryklė, kriauklė , šaldytuvas.

kriauklė patogiausia per vidurį.
Atsakyti