QUOTE(ABocius @ 2008 08 14, 11:08)
na del kriaukles, tavo breziny jos nera
o ten kampe kokia spintele tiksliai stovi irgi neimanoma atspet. ta kriaukle patogiau gal siek tiek kampine, bet yra pora minusu. 1 ji uzima be proto daug vietos, 90x90cm o kai pas jus su ta vieta "nepyragai" tai nezinai ar ji butina tokia. 2 kampu nukista spintele is sito stiliaus issisoktu, tiesiog cia panasiai gautusi jei prie vakarines sukneles apsiautum vasarines basutes. tiesiog ne tos "operos". bet aisku cia jau jusu pasirinkimas, sakau kaip man atrodo. jei visgi paliktumet kampine spintele, tai siulyciau keist visa konsepcija ir daryti labiau
retro stiliaus.
Spintos, nezinau kam ta 25cm plocio reikalinga, labai jau siaura.
Krenta is kart i akis, kad nera darbinio pavirsiaus normaliai. nejaugi visas darbas viks ant 45 cm plocio spinteles, labai anksta, bent 60 cm reikia butinai ir pageidautina, kad tai butu tarp kriaukles ir virykles.
ta spinta gal kuo ir galima pakeist ten eina is karto langas palange radiatorius saldytuvas neprisistums prie pat sienos nes durys neatsidarys tai kaip tai man pasiule lentyneles ten daryti na o man atvoros lentynos
tai ir nusprendziau su durelem
nes kaip ir namie 3vyrai suo tai nelabai norisi dulkes valyneti i diena po 3kartus
paaiskink man kaimietei kas ras retro stilius
matai as nelabai meno dusia
darbinio pavirsio ir man truksta tai ale ant baro dirbciau
pries tai viska darydavau ant valgomojo stalo
QUOTE(axa @ 2008 08 14, 11:34)
gal gali atsakyti, kokie šiame konkrečiame pavyzdyje yra baro matmenys (plotis, ilgis, aukštis - žemesnės dalies ir aukštesnės)? Man praverstų panašus variantas bet nesu tikra kad tilps ir liks pakankamai vietos kitiems reikalams
Suprantu kad matmenys gali koreguotis, bet tiesiog įdomu prie tokio virtuvės dydžio ir tokių proporcijų kiek čia nupiešta?
na baras cia vyro vizija pas draugus kas tai panasaus bet ta virsutine dalis tai skirta tik siaip uzkandiavimui ar alaus buteliukui na vienu zodziu kaip MB isireiske mano jovalui paslepti
o baro kita puse ta kur bus ale svetaineje tai ten bus dureles ir bus susidejimui pvz gerimu ivairiu
QUOTE(ABocius @ 2008 08 14, 11:45)
cia baras siaip nera visikai toks koks turi buti, paro stalvirsis siaurokas, bet taip jau buvo brezinyje. auksti standartiskai darau 114cm aukscio, o ilgis ilgi padariau 175cm, apatines dalies, ta kuri stalvirsi aukscio su visa virtuve turi - 155cm
na cia tikrai mazai vietos patogiai virtuviai, naujai statomame name manau reiktu ervesne daryt.
pas mus ne naujai statomaso is alytnamio tipo senos statybos norim ka tai perdaryti tai virtuves siena isgriovem sujungem su tokiu ale koridoriumi kurio plotis 3metrai ir bandom virtuve su ale svetaine padaryti
QUOTE(ABocius @ 2008 08 14, 14:40)
del kargo, as visada pries kargo, man ir paciam naudot nepatogu ir kitiems labai nesiulau. stalcius man tikrai padoresnis reikalas. be to stalciu gali pasidaryt kaip sau patinka, koki nori aukscio, sudalint kaip nori, o kargo lentyneliu krastai neauksti, tai neatsargiai darydamas ar mindamas labai lengvai gali koki aukstesnis buteli isverst
na as tai kaip ta bezdzione pamaciau ten ten tuos kargo ir man reikia bet dabar manau gal tuomet geriau siauri stalciai o ne kargo
QUOTE(a79 @ 2008 08 15, 01:52)
Pirmadienį, susirinkus vaikus, važiuosiu tai
susireikšminusiai pusprotei aiškint kaip pas juos meistrai dirba, ir kaip reikia užsakymus priiminėt. JAu tokia pikta sėdžiu, kad net miegas neima.
nesinervink pirmadieni issiliesi tegu zino
na bet ziuriu cia moteros po n kartu keite savo virtuves tai ir as manau dar galutinio varianto ieskosiu dar kaip ir turiu kokia savaitele drasiai
dar jei aBocius mestels keleta geru ideju tai isvis bus
geras tavo darbas prie kompo sedeti