Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(a79 @ 2008 08 15, 01:52)
Parodykit jūs man tundrai iš kaimo, kaip tas kargas atrodo  blush2.gif Ar čia ne tas pats kaip "karuselė" ?

Kargas
user posted image
Karuselė
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ABocius @ 2008 08 14, 11:08)
na del kriaukles, tavo breziny jos nera  lotuliukas.gif o ten kampe kokia spintele tiksliai stovi irgi neimanoma atspet. ta kriaukle patogiau gal siek tiek kampine, bet yra pora minusu. 1 ji uzima be proto daug vietos, 90x90cm o kai pas jus su ta vieta "nepyragai" tai nezinai ar ji butina tokia. 2 kampu nukista spintele is sito stiliaus issisoktu, tiesiog cia panasiai gautusi jei prie vakarines sukneles apsiautum vasarines basutes. tiesiog ne tos "operos". bet aisku cia jau jusu pasirinkimas, sakau kaip man atrodo. jei visgi paliktumet kampine spintele, tai siulyciau keist visa konsepcija ir daryti labiau retro stiliaus.
Spintos, nezinau kam ta 25cm plocio reikalinga, labai jau siaura.
Krenta is kart i akis, kad nera darbinio pavirsiaus normaliai. nejaugi visas darbas viks ant 45 cm plocio spinteles, labai anksta, bent 60 cm reikia butinai ir pageidautina, kad tai butu tarp kriaukles ir virykles.

ta spinta gal kuo ir galima pakeist ten eina is karto langas palange radiatorius saldytuvas neprisistums prie pat sienos nes durys neatsidarys tai kaip tai man pasiule lentyneles ten daryti na o man atvoros lentynos doh.gif tai ir nusprendziau su durelem smile.gif nes kaip ir namie 3vyrai suo tai nelabai norisi dulkes valyneti i diena po 3kartus blush2.gif
paaiskink man kaimietei kas ras retro stilius lotuliukas.gif matai as nelabai meno dusia lotuliukas.gif
darbinio pavirsio ir man truksta tai ale ant baro dirbciau smile.gif pries tai viska darydavau ant valgomojo stalo mirksiukas.gif

QUOTE(axa @ 2008 08 14, 11:34)
gal gali atsakyti, kokie šiame konkrečiame pavyzdyje yra baro matmenys (plotis, ilgis, aukštis - žemesnės dalies ir aukštesnės)? Man praverstų panašus variantas bet nesu tikra kad tilps ir liks pakankamai vietos kitiems reikalams smile.gif Suprantu kad matmenys gali koreguotis, bet tiesiog įdomu prie tokio virtuvės dydžio ir tokių proporcijų kiek čia nupiešta?

na baras cia vyro vizija pas draugus kas tai panasaus bet ta virsutine dalis tai skirta tik siaip uzkandiavimui ar alaus buteliukui na vienu zodziu kaip MB isireiske mano jovalui paslepti lotuliukas.gif
o baro kita puse ta kur bus ale svetaineje tai ten bus dureles ir bus susidejimui pvz gerimu ivairiu mirksiukas.gif

QUOTE(ABocius @ 2008 08 14, 11:45)
cia baras siaip nera visikai toks koks turi buti, paro stalvirsis siaurokas, bet taip jau buvo brezinyje. auksti standartiskai darau 114cm aukscio, o ilgis ilgi padariau 175cm, apatines dalies, ta kuri stalvirsi aukscio su visa virtuve turi - 155cm
na cia tikrai mazai vietos patogiai virtuviai, naujai statomame name manau reiktu ervesne daryt.

pas mus ne naujai statomaso is alytnamio tipo senos statybos norim ka tai perdaryti tai virtuves siena isgriovem sujungem su tokiu ale koridoriumi kurio plotis 3metrai ir bandom virtuve su ale svetaine padaryti doh.gif

QUOTE(ABocius @ 2008 08 14, 14:40)
del kargo, as visada pries kargo, man ir paciam naudot nepatogu ir kitiems labai nesiulau. stalcius man tikrai padoresnis reikalas. be to stalciu gali pasidaryt kaip sau patinka, koki nori aukscio, sudalint kaip nori, o kargo lentyneliu krastai neauksti, tai neatsargiai darydamas ar mindamas labai lengvai gali koki aukstesnis buteli isverst

na as tai kaip ta bezdzione pamaciau ten ten tuos kargo ir man reikia bet dabar manau gal tuomet geriau siauri stalciai o ne kargo g.gif
QUOTE(a79 @ 2008 08 15, 01:52)
Pirmadienį, susirinkus vaikus, važiuosiu tai susireikšminusiai pusprotei aiškint kaip pas juos meistrai dirba, ir kaip reikia užsakymus priiminėt. JAu tokia pikta sėdžiu, kad net miegas neima.

lotuliukas.gif nesinervink pirmadieni issiliesi tegu zino lotuliukas.gif

na bet ziuriu cia moteros po n kartu keite savo virtuves tai ir as manau dar galutinio varianto ieskosiu dar kaip ir turiu kokia savaitele drasiai
dar jei aBocius mestels keleta geru ideju tai isvis bus thumbup.gif
geras tavo darbas prie kompo sedeti lotuliukas.gif
Atsakyti
Pas mane yra 3 kargai ir tikrai nekeisciau juos i 3 siaurus stalcius.
Atsakyti
QUOTE(skarinka @ 2008 08 15, 13:42)

Kodėl? g.gif
Atsakyti
QUOTE(skarinka @ 2008 08 15, 13:42)

ag domina kodel na as dabar apmasciau kad as jei ka marinuoju tai kaip tai daugiau su zolelem druska pipirai ir tt kaip ir prieskoniu nelabai turiu alieju ir taip turesiu kur laikyt na nzn kaip cia smile.gif
Atsakyti
O gal A. Bočius už mokestį projektuoja virtuves?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Doona: 15 rugpjūčio 2008 - 21:25
QUOTE(Jurgitak @ 2008 08 15, 13:48)

Tiesiog man patogu. Be to vienas kargo aukstai, tai kai atidarau viska matau, o jei butu stalcius, tai reiketu ant kedes jau lipti. Na ir vaizdas grazesnis. Na tarkim kargo yra 20 cm , 15 cm plocio, tai eina vientisa plokste, o jei butu stalciai, tai ta plokste reiketu padalinti, ant kiekvieno stalciuko turi buti rankenele. Bet cia tik mano nuomone. Kiekvienas daro taip, kaip jam patogu. Geriausiai pavaiksciuoti po parduotuves ir bandyti atdarineti visas dureles, ir tikrai zinosit kas jums priimtiniausia.
Atsakyti
QUOTE(skarinka @ 2008 08 15, 22:56)
ant kiekvieno stalciuko turi buti rankenele.

Ar, tikrai, ant kiekvieno stalčiuko turi būti rankenėlė? Nėra kažkokio mechanizmo, kad atsidarytų tik pirštu paspaudus. mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(skarinka @ 2008 08 15, 22:56)
Tiesiog man patogu. Be to vienas kargo aukstai, tai kai atidarau viska matau, o jei butu stalcius, tai reiketu ant kedes jau lipti. Na ir vaizdas grazesnis. Na tarkim kargo yra 20 cm , 15 cm plocio, tai eina vientisa plokste, o jei butu stalciai, tai ta plokste reiketu padalinti, ant kiekvieno stalciuko turi buti rankenele. Bet cia tik mano nuomone. Kiekvienas daro taip, kaip jam patogu. Geriausiai pavaiksciuoti po parduotuves ir bandyti atdarineti visas dureles, ir tikrai zinosit kas jums priimtiniausia.

na kai cargo auksciau, tai yra pateisinama, bet tokiu atveju vadinamos ukines spintos naudojamos dazniausia:
user posted image.
o po stalvirsiu galiu patarti tik tuo atveju, kada lieka mazai vietos ir ja kazkuo reikia uzpildyti, i 15-20 cm spintele stalciu zinoma neidesi.
Papildyta:
QUOTE(Jurgitak @ 2008 08 15, 23:23)
Ar, tikrai, ant kiekvieno stalčiuko turi būti rankenėlė? Nėra kažkokio mechanizmo, kad atsidarytų tik pirštu paspaudus.  mastau.gif

yra toks mechanizmas, bet jis eina prie brangesniu stalciu, kurie ne visiems iperkami. pvz. blum, grass stalciuose montuosi tokie mechanizmai, tada nededamas pritraukimas, o idedamas tas atmetimo mechanizmas, kaina gaunasi tokia, kaip ir staciaus su svelniu uzsidarymu ir pritraukimu.
Atsakyti
QUOTE(Viktorijag @ 2008 08 15, 13:37)
dar jei aBocius mestels keleta geru ideju tai isvis bus  thumbup.gif
geras tavo darbas prie kompo sedeti  lotuliukas.gif

maziau kalbu, daugiau darbu, va keliuata ideju (atkreik demesi i paskutini, gal patiks, pasistengiau, is tos mazos erdves solidumo kazkiek ispest):
user posted image
user posted image
user posted image
1 ir 3 varianta apacia dariau tokia, kad mano manymu butu patogiausia darbui.
kas neaisku klausk. nes daug sneket jau siandien nebesinori, laikas nesuper tinkamas mirksiukas.gif

P.S.
sorry pamirsau pataisyt stalvirsio spalva, atidedam tai kitai serijai ok?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ABocius: 16 rugpjūčio 2008 - 01:15
Na ir prisnekejot Jus cia kol atostogavau. mirksiukas.gif Naudojames savo didziule virtuve ir labai patenkinti visi esam. Tik va turim problema....Gal kas patars kur ieskoti pusbario kedziu? Jauu visas parduotuves islakstem, internete pranarsiau. Nerandam nieko. Tai gal kas pasidalins info? ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitak @ 2008 08 15, 23:23)
Ar, tikrai, ant kiekvieno stalčiuko turi būti rankenėlė? Nėra kažkokio mechanizmo, kad atsidarytų tik pirštu paspaudus.  mastau.gif

Yra toks mechanizmas. Bet tada ant visu dureliu turetu jis buti. Bet as nenoreciau tokio tureti (nors man labai grazu), nes ir taip nespeju plauti dureliu nuo pirstu, o jei dar nebutu rankeneliu.....
Atsakyti