QUOTE(Jurgitak @ 2008 08 14, 13:26)
Dabar svarstau, ar jau tikrai labai funkcionalus ir nepamainomas yra kargas? Kas turit, ar darydamos naują virtuvę paliktumėt, ar keistumėt į stalčius?
Parodykit jūs man tundrai iš kaimo, kaip tas kargas atrodo
Ar čia ne tas pats kaip "karuselė" ?
Šiandien savo stalviršį "montavom", tai iš pasiutimo maniau, kad perdegsiu
Priešistorė tokia: stalviršį užsakinėjom iš Termopalo Kaune. Ten užsiroviau ant tokios reikšmingos personos, kuri per savo ego nieko nemato ir apie bendravimą su klientais supratimo neturi. Bet čia palyginus baika. Man reikėjo stalviršio suleisto kampu. Nusivežiau aš savo išmatavimus, aiškinau ko man reikia, tai ji beveik sugebėjo mane įtikint, kad man su matematika prastai, ir pan. Ir nurodė, kad tą stalviršio dalį, kuri bus įleidinėjama, brėžinyje aš turiu pažymėt 3 cm ilgesnę, kadangi per tiek yra suleidinėjama. Aš jos dar perklausiau, o tai ką meistrai patys nežino, konkrečius matmenis turėdami, kur ir kiek uždėt ar atimt reikia? Arogantiškai buvau informuota, kad meistrai turi ką veikt ir be mano brėžinio skaičiavimų. LAbai susinepatoginus užmečiau tuos 3 cm, kur ji liepė ir išsižiojus laukiau kada mano stalviršis bus supjautas.
Finalas toks: MAn reikėjo 176 cm ilgio plokštės, tai nurodžiau lieptus 179, meistrai supjovė 182 cm.
Nors dantim nugraužk tuos cm.
Per ilgąjį savaitgalį planavau ir persikraustyt, bet kad tas nelemptas stalviršis nedabaigtas.
Pirmadienį, susirinkus vaikus, važiuosiu tai
susireikšminusiai pusprotei aiškint kaip pas juos meistrai dirba, ir kaip reikia užsakymus priiminėt. JAu tokia pikta sėdžiu, kad net miegas neima.