QUOTE(Viktorijag @ 2008 08 14, 09:09)
ot tai aciu na matai ta spalva sviesia tokia ir isivaizdavau tik dar stalvirsis bus beveik tokios pat sviesios spalvos na noreciau as tos ktitikos gal atrasi laiko nes dar galiu del projekto ir persigalvoti kiek noriu siaip galiu atsisakyti baro jei ka idomesnio kas pasiulys tik ilgiai negali keistis sienu nes po to svetaine ten tik plocio ji 3metrai mes cia alytnamio tipo nama bandem perdarineti tai tik viena siena ir galejom griaut kitos nesancios ir spintos mano bus 2010cm ne didesnes o pakabinamos galima i auksti dar iki 25cm kanalizacija Mb perves kur sirdis geidzia tik jau ventiliaciaj toje vietoje tiesiai i kamina o dar mano kriaukle kampine pametei tik prie jos priejimas bus ne toks kaip cia pas tave astrus o kitaip na nzn kaip paaskinti patogesnis mano atzvilgiu vienu zodziu
na del kriaukles, tavo breziny jos nera o ten kampe kokia spintele tiksliai stovi irgi neimanoma atspet. ta kriaukle patogiau gal siek tiek kampine, bet yra pora minusu. 1 ji uzima be proto daug vietos, 90x90cm o kai pas jus su ta vieta "nepyragai" tai nezinai ar ji butina tokia. 2 kampu nukista spintele is sito stiliaus issisoktu, tiesiog cia panasiai gautusi jei prie vakarines sukneles apsiautum vasarines basutes. tiesiog ne tos "operos". bet aisku cia jau jusu pasirinkimas, sakau kaip man atrodo. jei visgi paliktumet kampine spintele, tai siulyciau keist visa konsepcija ir daryti labiau retro stiliaus.
Spintos, nezinau kam ta 25cm plocio reikalinga, labai jau siaura.
Krenta is kart i akis, kad nera darbinio pavirsiaus normaliai. nejaugi visas darbas viks ant 45 cm plocio spinteles, labai anksta, bent 60 cm reikia butinai ir pageidautina, kad tai butu tarp kriaukles ir virykles.
na cia tik kritika, konkretus pasiulymai gal veliau.
Siandien man kurybine krize daugiau nesugalvoju nieko.