Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(braske150 @ 2008 08 13, 12:22)
user posted imageprasau patarimo, kokia spalva deti apacioje, jei karkasas vysnia, o fasadas rudas. man siulo meistras tokia kaip karkasas

as tai deciau tokia kaip karkasas smile.gif ziuresim ka kiti patars nes ir man aktualu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktorijag @ 2008 08 13, 12:24)
as tai deciau tokia kaip karkasas  smile.gif  ziuresim ka kiti patars nes ir man aktualu  tongue.gif

o ar spalvos nesipjaus? pas mane dar saldytuvo sone bus uzbaigimas iki pat virsaus+apinteliu apacia. Meistras sako kad reikia daryti kaip karkasas blink.gif
Atsakyti
QUOTE(braske150 @ 2008 08 13, 12:29)
o ar spalvos nesipjaus? pas mane dar saldytuvo sone bus uzbaigimas iki pat virsaus+apinteliu apacia. Meistras sako kad reikia daryti kaip karkasas blink.gif

na jei bijot kad plausis, tada apskritai, karkasas su fasadu pjautis turi.
meistras turbut pasake todel, kad taip priimta daryt ir 90% taip daroma, bet tikrai ne visi 100%. cia jau labai nuo daug ko priklauso ir nezinant bendro vaizdo negalima vienareiksmiskai sakyt, kaip tiksliai geriau. zinociau pilnesni vaizda pasakyciau placiau kaip man atrodo, bet turiu itarima, kad kaip korpuso darant blogai nebus.
Atsakyti
QUOTE(braske150 @ 2008 08 13, 12:22)
user posted imageprasau patarimo, kokia spalva deti apacioje, jei karkasas vysnia, o fasadas rudas. man siulo meistras tokia kaip karkasas

user posted imageikeliu jusu teismui, nes butinai reukia uzdengti tas kojales, nes salia matosi indaplove(ji juk stacionariai stovi) schmoll.gif
Atsakyti
gal kuri nesenai keitet virtuvej duju skaitiklio vieta? labai idomu visa procedura, laikas ir kaina (Kaune).
Pasiskambinau i dujas tai sako uztruktu apie 1.5 men kol atvykti ir kaina butu nuo 250lt. Tai tiek daug?! kazkaip isivaizdavau, kad maziau?
o tai gal zinot kas kitokiu keliu? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elzė: 13 rugpjūčio 2008 - 14:31
QUOTE(braske150 @ 2008 08 13, 14:29)
user posted imageikeliu jusu teismui, nes butinai reukia uzdengti tas kojales, nes salia matosi indaplove(ji juk stacionariai stovi) schmoll.gif

schmoll.gif Jei tik yra galimybė, apačią daryk tokią kaip fasadas. Mano galva, "pjausis" tos spalvos, jei apačia bus kitokia. Šviesi, palyginti su karkasu, apačia atrodys kaip koks prielipas, o ir faktūrų nesutapimas "akis badys" mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo čelsė: 13 rugpjūčio 2008 - 14:24
Mano nuomone, jei kojų uždangalas būtų kaip stalviršio spalvos (šiek tiek matosi), tai gal irgi nieko būtų g.gif
Atsakyti

Grazi labai fasado spalva, tokia pat deciau ir apacoje.
Atsakyti
QUOTE(a79 @ 2008 08 13, 15:30)
Mano nuomone, jei kojų uždangalas būtų kaip stalviršio spalvos (šiek tiek matosi), tai gal irgi nieko būtų  g.gif

o tai kokios spalvos tada daryti saldytuvo sono uzbaigima?
Papildyta:
QUOTE(braske150 @ 2008 08 13, 15:58)

blogiausia, kad tokois spalvos kaip fasadas niekur nerandu, o daugiau spalvu negu trys jau bijau beeksperimentuoti
Atsakyti
QUOTE(braske150 @ 2008 08 13, 16:00)
Papildyta:

blogiausia, kad tokois spalvos kaip fasadas  niekur nerandu, o daugiau spalvu negu trys jau bijau beeksperimentuoti

gal kas gali pasakyti, kur galeciau pasiziureti korpuso(karkaso)spalvu pvz?
Atsakyti
QUOTE(braske150 @ 2008 08 13, 16:22)
gal kas gali pasakyti, kur galeciau pasiziureti korpuso(karkaso)spalvu pvz?

siandien kazkaip visi prisnude, ar oras veikia/
Atsakyti

va dabar jau gerokai aiskiau, kaip fasadu spalvos lygiai lygiai tokios negausi, o jei rasi labai nasiasia, mano subjektyvia nuomone, apacia atrodis niurokai. man geriausia visgi atrodo ta sviesi, ten berods klevas, jis susisaukia su stalvirsiu ir gerai atrodo, korpusus spalva siaipsau, is bedos. spalvu gali pasuziuret kad ir cia sita daug maz populiariausia firma. Vilniuj, Kaune, Klaipedoj ir Siauliuose naturoj gali paziuret pas juos uzsukus.
Atsakyti