na va pagaliau perskaiciau
net citatas visas pameciau tiek prisirinkus buvau
na pamenu tik tiek kad del spalu tai jau ir pamirsau ka norejau parasyti bet kas liecia ten to valymo kad nesimatytu tu blizginimo krypciu ir t.t. tai reikia paprasciausiai mikro pluosto sluoste tureti ir tiek ir ja po to plauti su ukiniu muilu
jos db nebrangios po 1.99lt tai tikrai ir daznai plauti nereikia
aa dar del tos virtuves kur sioje temoje ideta man visai smagu kai tos rankeneles neeina lygiai
mano planuotoje virtuveje bus tokios spinteles viena siaura 25cm plocio ir aukstis lygtais 1.90 tuomet saldytuvas imontuojamas toliai ant zemes stoves indaplove ir virs jos spintute kur leksteslaikysiu visi sie baldai eis vieno aukscio tada zemai 3stalciai 45cm plotis tada kampe kriaukle tada cargo orkaite cargo spintute ir baras paskutine spintute su baru tai MB kaip tai sumaste pagal save tai savo vizijoje nelabai isivaizduoju kaip cia bus bet speju Ok
dar del spalvu tai man tai norisi praktiskumo bet taip norisi grazumo bet jau mano sveikas kol kas protas linksta ties praktiskumu nors kiek ten jo bus tai pamatysiu tik veliau nes gyvenu tarp vyru ir dar suo o mazasis dzigitas tikrai nelabai tikiu kad pries pasiliesdamas prie baldu rankas plausis
o ir siaip nesu is tu kur savo laisva laika aukotu blizginimui
lygtais jei neklystu povilas
atsiprasau kad nico neisiminiau
tikrai lauksiu tavo virtuves foto del spalvu
na va kiek prirasiau kol mazius liuliu
dabar ruosiuosi krikstynom ir aliumininem savo vestuvem tai speju jau kai kita karta cia prisesiu tai busit prirase
arba nakti vel skaitinesiu po truputi
bet tai dar man nerealiai skamba kai surinkus virtuve dar truksta kokiu tai detaliu na as tikiuosi musu nepaves nes tie meistrai pries tai svogeriui dare tai pagal laika nepavede o ir garziai padaryta