QUOTE(linuxe1981 @ 2008 08 08, 14:53)
tai gal ten pas tevus namas.
o dabar nuosavas bustas.
seip tai namas gerai tik po darbo gryzus nepagulesi prie teliko atsiranda tai kieme darbu tai viduj. tai tas tai anas kiema sluok, zole pjauk, sniega kask, malkas krauk, gelytes ravek t.t ir pan.
o dabar nuosavas bustas.
seip tai namas gerai tik po darbo gryzus nepagulesi prie teliko atsiranda tai kieme darbu tai viduj. tai tas tai anas kiema sluok, zole pjauk, sniega kask, malkas krauk, gelytes ravek t.t ir pan.
oj zinau zinau visa gyvenima name augau ir zinau ka reiskia namas ir ka reiskia butas o kadangi man prie teliko gulet nepatinka, jis pas mus is vis yra vienas is nereikalingiausiu darbu, geriau einu sniega karst ir kiema sluost, oj tada prisisodinciau darzovyciu, gelyciu
as dustu bute, tai nors ir gera turet savo busta, bet vis tiek mane vis aplanko ir aplanko mintys apie nama
ir cia manes kiemu ir zole ir sniegu nieks nepagasdins
prie namo yra dar daugiau darbo negu cia papasakojai, bet vieniems tai yra kancia, o kitiems tai yra malonumas
man pavyzdziuj gulet prie teliko kancia
QUOTE(wanesa @ 2008 08 08, 14:55)
Su mielu noru
Dar papasakosiu, buvo draugė kuri irgi su baldais dirba ir pas kurią galvojau virtuvę gamintis, tai sakė kad viskas labai normaliai padaryta, ir mechanizmai visi normalūs sudėti Tai ir pas jus turėtų būti tvarkingai
Dar papasakosiu, buvo draugė kuri irgi su baldais dirba ir pas kurią galvojau virtuvę gamintis, tai sakė kad viskas labai normaliai padaryta, ir mechanizmai visi normalūs sudėti Tai ir pas jus turėtų būti tvarkingai
niu tikrai mechanizmais nesiskundziu ir labai dziaugiuos susidejus tuos bluminius stalcius, nors ju pas mane ir nedaug o tais dujinaisi lankstais tai is vis neatsidziaugiu, kad spinteles nesitranko dabar jau po truputi ipratau, o is pradziu vis noredavos graziai uzdaryt