Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(ABocius @ 2008 08 07, 13:59)
na "nesimetrija" labai matosi ir apatinej spintelej, labai jau ta vaizda sudarko ta kvaila orkaite. doh.gif

o jei rimtai, tai su isikisusiu gartraukiu irgi vaizdas isidarko, o siuo atveju kartrakis su lygiai su spintelemis ir optikskai siek tiek prilygs stambiai rankeneliai, isidarkymas gausis mazesnis. Kaip minejau spintelej virs gartraukio tokiu atveju rankeneles nereikia.

aha, kol neatkreipei, nebuvau išsižiūrėjus, išvada, jei nori simetrijos čia, tai arba dedi siauresne orkaite, atba vienoje pusėje nedarai stalčių, tada, vienoj orkaitės pusėje stalčiai, kitoje spintelės, gal netaip kris į akis.

žinok, kiek mačiau virtuvių, tai man vistiek gražiau tas išsikišes brūgšniukas, ypač, kai spalvota virtuvė, tai labai matosi tos nelygios spintelės. Na bet čia tik man

O beje, galvoju, kad čia tik darant žiūri visas simetrijas, jei nėra labai gausiai stalčių stalčiukų, lentynų lentynėlių, tai pastačius virtuve į akis taip nekrenta
Atsakyti
QUOTE(linnn @ 2008 08 07, 14:15)

žinok, kiek mačiau virtuvių, tai man vistiek gražiau tas išsikišes brūgšniukas, ypač, kai spalvota virtuvė, tai labai matosi tos nelygios spintelės. Na bet čia tik man

cia tas isikisimas ne vien grozi prideda kaikam, nors tikrai nevisiems. o padaro taip, kad virsutines spinteles tenka montuoti auksciau 5 cm, nieko blogo jei virsutines spinteles neaukstos, o jei aukstesnes kaip siuo atveju, tai ir tai is virsutines dalies sunku paimti, tai tas pakelelimas 5 cm daug ka duoda nepatogumui.
Atsakyti
QUOTE(ABocius @ 2008 08 07, 15:23)
cia tas isikisimas ne vien grozi prideda kaikam, nors tikrai nevisiems. o padaro taip, kad virsutines spinteles tenka montuoti auksciau 5 cm, nieko blogo jei virsutines spinteles neaukstos, o jei aukstesnes kaip siuo atveju, tai ir tai is virsutines dalies sunku paimti, tai tas pakelelimas 5 cm daug ka duoda nepatogumui.

jo, suprantu, matai, aš ne kokia dizainerė, tai sakau, kaip man gražiau. Bet dažnai reikia žiūrėti ne tik į grožį, bet ir kur viską sudėsi, jei virtuvytė labai maža
Atsakyti
QUOTE(ABocius @ 2008 08 07, 15:23)

napagal instrukcijas gartrauki imontuoti reikia ne zemiau kaip 60 cm nuo kaitlentes. tai taip gaunasi kad spinteles bus sukabintos pakankamai aukstai na man norisi gartrauki pakelti iki 70 cm virs stalvirsio o visas spinteles gal 50 cm nuo stalvirsio manau vidutinio ugio lietuvis turetu jaustis patogiausiai..
Atsakyti
QUOTE(ABocius @ 2008 08 07, 11:24)
puikus projektukas.
turbut nesupyksi uz truputi kritikos:
1. virsutinese spinteles man neproporcingai dideli dureliu remai lyginant su stiklu, gaunasi kazkoks inkiliukas, cia arba spinteles truputi didesnes daryt, arba rema rinktis siauresni, tik nezinau ar vel kaskas neisidarkis.
2. virsutines spinteles aukstokai, nebandet ziuret kaip atrodo, jei spinteles sukeitus su lentyna?
3. nezinau, kaip tiksliai anas stalvirsis atrodis, bet va prie sito spalvu derinio tiktu ne paprastas o rudai tonuotas stiklas
drinks_cheers.gif
Papildyta:

kai turesi pataisyta varianta imesk cia jei negaila  ax.gif

Del kritikos viskas gerai smile.gif
Del remu tai kazkaip as nelabai ir aiskinausi, reikes paklausti smile.gif
O del aukscio jau nieko nebus, cia visi su manim kariauja, jos gal nepatogu, bet as noriu kad atrodytu erdviau smile.gif
Del stiklo aciu smile.gif

Atsakyti
QUOTE(linuxe1981 @ 2008 08 07, 19:05)
napagal instrukcijas gartrauki imontuoti reikia ne zemiau kaip 60 cm nuo kaitlentes. tai taip gaunasi kad spinteles bus sukabintos pakankamai aukstai na man norisi gartrauki pakelti iki 70 cm virs stalvirsio o visas spinteles gal 50 cm nuo stalvirsio manau vidutinio ugio lietuvis turetu jaustis patogiausiai..

na taip nesiginčiju dėl grožio, bet jei turi didesnę virtuvę, man gražiau simetrija. Pavyzdžiui mano naujoj virtuvėj nusimato vien tik 22 stalčiai, plius tos 4 pakabinamos spintelės, iš kurių vienoje gartraukis, plius dar 3 spintelės jau spintoj. Tai tada gali aukoti vietą pakabinamose spintelėse ir darytis kaip tau patinka smile.gif
Atsakyti
vat vieno nesuprantu - ar dideli gartraukiai jau nebemadinga?? g.gif
Atsakyti
QUOTE(JaLooSion @ 2008 08 07, 23:54)
vat vieno nesuprantu - ar dideli gartraukiai jau nebemadinga?? g.gif

madinga ir dar kaip.
nemadingi geltonai dazyti skardiniai ir "banduros" kabanmcios po spintele, nors sitie dar eina pas bobutes butuose
Atsakyti
Turiu daug klausimų, man jau vėžį varančių doh.gif
Koks galimas siauriausias (gal ne taip pasakiau - ploniausias) stalviršis? PAs mane telpa maximum 35 mm, o siauriausią radau 38 mm unsure.gif Ką daryt, tie 3 mm man visą reikalą gadina doh.gif Nei bėgt, nei rėkt. Jei jau yra tokio pločio, tai kur KAune galima rast? Apvažiavau jau didžiausius taškus, bet nerandu kas man tiktų.

Kitas klausimas, indaplovė pas mane turi tik priekines kojeles, su kuriom pasikelia iki reikiamo ūgio, bet o kaip su galinėm (jų tai nėra), negi ten lentą kišt doh.gif

O dabar jau tik pasiguosiu, turiu IKĖJINĘ virtuvę, ir labai "gramatnas" konsultantas nukonsultavo doh.gif Mano įmontuojamas šaldytuvas tapo įmontuojamas pusiau verysad.gif Durelės neatitinka šaldytuvo matmenų unsure.gif Su šaldikliu tai viskas tvarkoj, bet vat kas į viršų, tai visai nesusipratimas. MAno šaldytuvas ūgio standartinio - 178, šaldiklio durelės eina tvarkingai, o vat šaldytuvo tai nė pro kur - dvejos durelės 90 ir 50 cm ūgio doh.gif
Trauk devynios tuos konsultantus, kurie šneka tik tam, kad ką nors pasakyt unsure.gif
Biškį OT, bet gal kam teko susidurt daugiau su IKĖJA, nei man, ar galima pas juos nupirkt papildomai tik dureles, be pačios spintelės? Ir gal kas kontaktus turi tų kas veža?
Atsakyti
QUOTE(a79 @ 2008 08 08, 00:22)
Turiu daug klausimų, man jau vėžį varančių  doh.gif
Koks galimas siauriausias (gal ne taip pasakiau - ploniausias) stalviršis? PAs mane telpa maximum 35 mm, o siauriausią radau 38 mm  unsure.gif Ką daryt, tie 3 mm man visą reikalą gadina  doh.gif Nei bėgt, nei rėkt. Jei jau yra tokio pločio, tai kur KAune galima rast? Apvažiavau jau didžiausius taškus, bet nerandu kas man tiktų.

Kitas klausimas, indaplovė pas mane turi tik priekines kojeles, su kuriom pasikelia iki reikiamo ūgio, bet o kaip su galinėm (jų tai nėra), negi ten lentą kišt  doh.gif

O dabar jau tik pasiguosiu, turiu IKĖJINĘ virtuvę, ir labai "gramatnas" konsultantas nukonsultavo  doh.gif Mano įmontuojamas šaldytuvas tapo įmontuojamas pusiau  verysad.gif Durelės neatitinka šaldytuvo matmenų  unsure.gif Su šaldikliu tai viskas tvarkoj, bet vat kas į viršų, tai visai nesusipratimas. MAno šaldytuvas ūgio standartinio - 178, šaldiklio durelės eina tvarkingai, o vat šaldytuvo tai nė pro kur - dvejos durelės 90 ir 50 cm ūgio  doh.gif
Trauk devynios tuos konsultantus, kurie šneka tik tam, kad ką nors pasakyt  unsure.gif
Biškį OT, bet gal kam teko susidurt daugiau su IKĖJA, nei man, ar galima pas juos nupirkt papildomai tik dureles, be pačios spintelės? Ir gal kas kontaktus turi tų kas veža?

stalvirsis 28-29mm yra, na grubiai tariant 3cm. tik labai skurdus spalvu pasirinkimas. UAB "termopalas" jei dar nenustojo vezt tai tures. dar senukuose turi but, bet ten jau pigus lenkiski, kokybe nesuperine.
del indaploves pirmiausia ziurek instrukcija, jei fasadai kazkiek pasireguliuja, tai gali nereiket gale kazko kist, o jei ne tai tada teks tikrai kist, siaip keista nesu mates indaploves ant 2 kojeliu. va saldytuvu tai buna.
o kas ten su saldytuvu nesupratau, labai jau pikta matyt 4u.gif tai virsutinem saldytuvo durelem reikia 108cm taip supratau, o spinta turi 90 ir 50cm? na spinta tikiuosi gerai padaryta pagal dureles? tuo atveju sumastau tik viena sprendima, tas dureles jungt, kad darinetusi abi darant saldytuvo dureles. ir nestandartinius baldus darant daznai buna dureles didesnes nei pats saldytuvas ir tos dureles gaunasi ir ant saldytuvi ir dar ant lentynos virs to saldytuvo.
Atsakyti
QUOTE(a79 @ 2008 08 08, 00:22)
Koks galimas siauriausias (gal ne taip pasakiau - ploniausias) stalviršis? PAs mane telpa maximum 35 mm, o siauriausią radau 38 mm  unsure.gif

QUOTE(ABocius @ 2008 08 08, 00:42)
stalvirsis 28-29mm yra, na grubiai tariant 3cm. tik labai skurdus spalvu pasirinkimas. UAB "termopalas" jei dar nenustojo vezt tai tures. dar senukuose turi but, bet ten jau pigus lenkiski, kokybe nesuperine.

Dar vienas variantas - dirbtinio akmens stalviršis, jis gali būti įvairaus storio, bet kaina, aišku, gali atbaidyti g.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Na, ikelsiu ir savo mielaja virtuvyte wub.gif

Na, jinai mazute, ai is karto galiu pasakyti, kad truksta stalciu, ir kad indaplove nepatogioje vietoje, nes kai atidarai indaplove negali atidaryti siukliu dezes ir prie kriaukles sunkoka prieiti nukratyt maisto likucius ax.gif bet nebuvo kaip kitaip ka padaryt biggrin.gif

bet is esmes negaliu atsidziaugti savo virtuvyte thumbup.gif jinai labai patogi, atsistojus vienoj vietoj galiu pasiimti viska ko reikia biggrin.gif niekur vaiksciot nereikia, tik viena zingsni sen, kita ten lotuliukas.gif

ir siose nuotraukose spalva nelabai tokia kokia cia atrodo doh.gif nes dabar rytine saule ten sviecia, tai labai ryskiai oranzine atrodo, is tikruju taip nera ax.gif

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti