Susirenkam čia jau net nebežinau kelinta kartą, tiesiog pamečiau skaičių Dalinkimės ir toliau savo patirtimi, nuomonėmis, patarimais, nepamirškim ir savo virtuves parodyti
sena tema
Dauguma virtuviu vienoje vietoje
Alno programa virtuves planavimui
paidukes virtuve
QUOTE(dute_a @ 2008 08 04, 21:31)
Susirenkam čia jau net nebežinau kelinta kartą, tiesiog pamečiau skaičių Dalinkimės ir toliau savo patirtimi, nuomonėmis, patarimais, nepamirškim ir savo virtuves parodyti
kodel cia taip tuscia?
grazi virtuve tik man tos rankeneles tokios relingines nelabai...
o dziovykla be dureliu?
ir kaip sujunge stalvirsius?
tik su ta spinta kazkas netvarkoj nesutampa siules, rankeneles.
manau kad dziovyklai dureles bus, bet gal buvo brokas ?
o va vienos spintos tikrai biski rankelees iskrite is bendro konteksto... bet gal tas zaismingumas yra tycia? paivairinimui?
siaip gerai viskas susidelioja.
man patinka ukines spintos. tik man labai vietoms joms padaryti buna gaila
o va vienos spintos tikrai biski rankelees iskrite is bendro konteksto... bet gal tas zaismingumas yra tycia? paivairinimui?
siaip gerai viskas susidelioja.
man patinka ukines spintos. tik man labai vietoms joms padaryti buna gaila
QUOTE(linuxe1981 @ 2008 08 05, 11:01)
kodel cia taip tuscia?
o dziovykla be dureliu?
o dziovykla be dureliu?
na virtuve si ne mano o ideta ji cia buvo jau laaaabai senai
QUOTE(dute_a @ 2008 08 05, 12:43)
na virtuve si ne mano o ideta ji cia buvo jau laaaabai senai
O kur taviškė Nemačiau, praleidau gal
QUOTE(wanesa @ 2008 08 05, 16:21)
O kur taviškė Nemačiau, praleidau gal
ai neklausk geriau ji nepabaigta dar ir turbut nebus pabaigta kol patys nepabaigsim
QUOTE(dute_a @ 2008 08 05, 17:03)
ai neklausk geriau ji nepabaigta dar ir turbut nebus pabaigta kol patys nepabaigsim
Tai jau nesiseka jums Prisimenu kai po vieną spintelę vežė O ko dar trūksta?
Ar galit pasakyti, kaip tokios plokstes spalva vadinasi. labai jau patiko , bet pavadinimo nezinau
http://s64.photobuck...IMG_3647-vi.jpg
QUOTE(wanesa @ 2008 08 05, 18:20)
Tai jau nesiseka jums Prisimenu kai po vieną spintelę vežė O ko dar trūksta?
truksta plokstes ant sienos ir keliu lentyneliu, bet turbut teks patiems vaziuoti i termopala ir uzsisakyti
QUOTE(*Maja* @ 2008 08 05, 18:26)
Ar galit pasakyti, kaip tokios plokstes spalva vadinasi. labai jau patiko , bet pavadinimo nezinau
fino bronza( EGGER) pas mane irgi tokia, kai pamaciau iskart isimylejau ir apie kita net negalvojau derinau su sviesiu stalvirsiu, rezultatas gaila kad dar ne galutinis
QUOTE(dute_a @ 2008 08 05, 18:35)
truksta plokstes ant sienos ir keliu lentyneliu, bet turbut teks patiems vaziuoti i termopala ir uzsisakyti
fino bronza( EGGER) pas mane irgi tokia, kai pamaciau iskart isimylejau ir apie kita net negalvojau derinau su sviesiu stalvirsiu, rezultatas gaila kad dar ne galutinis
as norejau bordini, bet kai pamaciau sita, tai sakau dabar pakeisu, nes laaabai jau miela spalva kazin ar gelsvas stalvirsis prie jo su mazais taskeliais tiks?
O gal dar koda sitos spalvos zinot? nes ju visokiu atspalviu matyt buna ir savo koda turi. Bent jau projektuotojas musu kodo pasiteiravo
QUOTE(*Maja* @ 2008 08 05, 18:38)
as norejau bordini, bet kai pamaciau sita, tai sakau dabar pakeisu, nes laaabai jau miela spalva kazin ar gelsvas stalvirsis prie jo su mazais taskeliais tiks?
gal toscana 1/40 is termopalo
QUOTE(dute_a @ 2008 08 05, 18:35)
O jūs pinigus už tai sumokėjot Siaubas, taip ir būna kai su pažįstamais prasidedi Mums irgi pažįstamas darė, tai gavosi geras mėnuo vėliau nei turėjo būti Bet viskas jau tvarkingai stovi.
Aš ir galvoju kad čia bronza, nes mūsų cinamonas tai šiek tiek šviesesnis