QUOTE(Zuikių_dainos @ 2009 04 15, 17:19)
labas visoms
perskaičiau visą temutę ir man iškilo pora klausimėlių...
daugkas kaltinate temos autorę kaip susireikšminusią materialistę, bet... o teigiančios, kad jų draugams, mylimiesiems, giminėms turėtų užtekti vien jų garbingo pasirodymo, mat tuo metu jos galėjo sau leisti smagiai laiką kabake, klube ar dar kur nors, bet va visgi atėjo... o jos tai nėra susireikšminusios man asmeniškai patinka teikti dovanas, aš ir daug pinigų, ir daug laiko joms išrinkti išleidžiu. jei man asmuo svarbus, aš nepatingėdavau ir pasitaupyti, ir pasiskolinti, nes pinigais niekad nebuvau pertekus. puikiai žinau, kad gal ir užtektų vien mano pasirodymo, bet aš noriu stebint, džiugint, nes tai man širdžiai mielo žmogaus šventė ( į nemielų neinu ). Aišku, priklauso nuo šventės mąsto - neveži sode su šašlykais švenčiančiam žmogui krikštolinio servizo ar pan. bet jei žmogus stengiasi, nuomuoja patalpas, vadinasi, jam ta šventė yra pakankamai svarbi ir kažkaip į tai reiktų atsižvelgti. o pvz. kai jūs einat į vestuves ir skaičiuojat - čia pinigai mano suknei, makeupui, ševeliūrai, kas liks dovanai - va tai tai man grynas išskaičiavimas. man net neapsiverstų liežuvis tai pavadinti vestuvių dovana. Aš jau geriau jaunavedžiams geresnę dovaną įteikčiau, bet ateičiau su sena suknute.
perskaičiau visą temutę ir man iškilo pora klausimėlių...
daugkas kaltinate temos autorę kaip susireikšminusią materialistę, bet... o teigiančios, kad jų draugams, mylimiesiems, giminėms turėtų užtekti vien jų garbingo pasirodymo, mat tuo metu jos galėjo sau leisti smagiai laiką kabake, klube ar dar kur nors, bet va visgi atėjo... o jos tai nėra susireikšminusios man asmeniškai patinka teikti dovanas, aš ir daug pinigų, ir daug laiko joms išrinkti išleidžiu. jei man asmuo svarbus, aš nepatingėdavau ir pasitaupyti, ir pasiskolinti, nes pinigais niekad nebuvau pertekus. puikiai žinau, kad gal ir užtektų vien mano pasirodymo, bet aš noriu stebint, džiugint, nes tai man širdžiai mielo žmogaus šventė ( į nemielų neinu ). Aišku, priklauso nuo šventės mąsto - neveži sode su šašlykais švenčiančiam žmogui krikštolinio servizo ar pan. bet jei žmogus stengiasi, nuomuoja patalpas, vadinasi, jam ta šventė yra pakankamai svarbi ir kažkaip į tai reiktų atsižvelgti. o pvz. kai jūs einat į vestuves ir skaičiuojat - čia pinigai mano suknei, makeupui, ševeliūrai, kas liks dovanai - va tai tai man grynas išskaičiavimas. man net neapsiverstų liežuvis tai pavadinti vestuvių dovana. Aš jau geriau jaunavedžiams geresnę dovaną įteikčiau, bet ateičiau su sena suknute.
Papildyta:
QUOTE(Forget The Pain @ 2009 04 23, 13:17)
Bet pvz jeigu aš negaliu leisti daugiau? Tai ką į vestuves pas draugę neiti, ar kaip? Tarkim praeitą vasarą ėjau pas vaikystės draugę šį vestuves, tikrai sunkus laikotarpis buvo, tai padariau dekupažinę dėžutę su angelais, nes ji juos kolekcionuoja. Sakė, kad buvo labai gera ir nuoširdi dovana, ir tikiu, kad nemelavo. Aišku, kad pravlgiau daugiau, ir pragėriau, bet juk ne kavinė, kad kiekvienas atsiskaitytų. Ar balius daromas tam, kad atsipirktų?ar kaip?
jei jau kalbama apie pinigų vertę - tai tokia dėžutė tikrai nėra pigi - piniginiu vienetu skaičiuojant
O svarbiausia - turėti savo namuose draugo rankų darbą, darbą skirtą būtent tai asmenybei, vardindinį - tai yra neįkainojama
keista,kad jūs taip nuvertinat
Papildyta:
QUOTE(mamuke68 @ 2008 08 04, 14:10)
...ar tai taip...Jaučiuosi nelabai kaip, nes pokylis buvo tikrai prabangus, o kai gauni iš grupės žmonių grupinę dovaną už ...litų, tai ...Aš nematerialistė, bet galiu sau leisti pirktis ką noriu, tie žmonės tai žino...ir pasistengė, kad nebūtų man pergerai. Jei aš neteisi- smerkit ir barkit.Man tai įžeidimas...
o gal tai buvo tokia suma pinigėlikų kiek tau metų? ne? negalėjo būti tokia mintis?