Įkraunama...
Įkraunama...

Menkavertė(pigi) dovana...jubiliejaus proga

QUOTE(Brėkšta @ 2008 08 11, 09:52)
na nemanau, kad yra daug šeimų, kurioms 30 lt netekimas reikštų asmeninį bankrotą arba didelę skylę šeimos biudžete  g.gif

bet ar aš ko nesupratau, ar tikrai būrys žmonių 30 lt padovanojo, jei taip tai čia ne negražiai pasielgė, bet turbūt įžeist norėjo ir klausimas kodėl?]

as supratau, kad kekvienas po 30lt susimete...na, taip, gal ir negrazu is ju puses dar priklauso, kokios tradicijos pas juos, po kiek metasi ir t.t.
manau autore ispute dideli burbula, juk ne dovanose esme, as asmeniskai labiau isizeisciau jei draugas, bet neturintis pinigu neateitu i man svarbia svente, nei, kad padovanotu 30lt ir nemanau, kad jie norejo izeist autore, juk linksmai paminejo jubilieju.
Atsakyti
...ai, gal baikim jau gilintis, skaudu buvo, jau baigia praeit, viskas buvo- praėjo. Tik nenorėčiau, kad kuri mano situacijoj atsidurtumė. Juk čia neišpasakosi savo indėlio į jų gyvenimus ir t.t. turiu daug gerų draugų, kurie ir atėję į mano jubiliejų kad ir tuščiomis rankomis taip neįžeistų, o kad ne materialistė aš - tai visi žino tiek draugai, tiek giminės ir artimieji. Gal todėl ir materialine padėtimi skųstis negaliu - viskas pas mus OK. O taip pasielgti negalėčiau ir taškas. Ačiū kas supratot, o kas smerkiat - irgi ačiū už jūsų nuomonę. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamuke68 @ 2008 08 11, 12:42)
...ai, gal baikim jau gilintis, skaudu buvo, jau baigia praeit, viskas buvo- praėjo. Tik nenorėčiau, kad kuri mano situacijoj atsidurtumė. Juk čia neišpasakosi savo indėlio į jų gyvenimus ir t.t. turiu daug gerų draugų, kurie ir atėję į mano jubiliejų kad ir tuščiomis rankomis taip neįžeistų, o kad ne materialistė aš - tai visi žino tiek draugai, tiek giminės ir artimieji. Gal todėl ir materialine padėtimi skųstis negaliu - viskas pas mus OK. O taip pasielgti negalėčiau ir taškas. Ačiū kas supratot, o kas smerkiat - irgi ačiū už jūsų nuomonę. 4u.gif

o kokia dovana nupirko,kiek zmoniu metesi,kazkaip viskas pasakoma ne iki galo......rolleyes.gif ar tai jusu bendradarbiai,ar senai su jais dirbate mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolita.martyna: 11 rugpjūčio 2008 - 13:54
O ar čia nebus tokia pati situacija, kuri nutiko man ir mano draugams - sumetėm nemažą sumą pinigų ir patikėjom vienam asmeniui, o šis, pasirodo, pasisavino daugiau nei pusę sumestos sumos.
Atsakyti
Zinoma yra zmoniu, kuriems ir 30 litu yra dideli pinigai, taciau jei metasi didesne zmoniu grupe, protingi zmones tikrai nepriestaraus, kad tas kas gali detusi daugiau, kas negali - maziau. Manau kompanija vieni kitus pazista ir jei yra normalus draugai, tikrai nedarys tragedijos jei kas skirs maziau pinigeliu del visiems suprantamu priezasciu. Kam tai nepriimtina gali dovana pirkti asmeniskai.
Siuo konkreciu atveju, manau, temos autore tikrai pazista sveikintojus ir, matyt, zino ju finansines galimybes, kad taip isizeide.
Mano asmenine nuomone, zmogui kuris tikrai turi pakankamai pinigu, kad gali sau leisti pirkt ka tik sirdis uzsigeidzia, dovanoti pinigus yra..... na net nizinau koks zodis cia butu tinkamiausias... g.gif g.gif g.gif Na, kad nepagarbu tai tikrai. tiesiog nepasivarginimas pasukti smegeneles ir pagalvoti, kas ta zmogu galetu nudziuginti. Manau, kad kompanija padovanojusi kokia nors dovana, net jei ji butu kainavusi maziau nei padovanota pinigu suma, jubilijate butu maziau izeidusi.
Zinoma, kad zmogui, kuris "turi viska" dovana isrinkti labai sunku, bet draugus vertiname ne uz tai kiek jie mums skiria pinigu dovanai, o uz tai, kiek demesio jie mums parodo. Kad ir kaip banaliai skambetu kita karta pigus niekutis gali buti vertingesnis nei brangiausia dovana, jei jis dovanoja mums geras emocijas, sukelia siltus prisiminimus.
Diskutuoti 30 litu daug ar mazai, manau, kad nera prasmes. Cia jau is kurios puses paziuresi ir kaip juos sugebesi panaudoti.
(beja man 30 litu jubiliejaus proga irgi butu izeidimas. Uz tokia suma perku tik simboline dovanele draugui, kad parodyciau demesi ir tai, kad nepamirsau jo gimtadienio. Jei jau organizuojamas balius ta proga tai tikrai su tokia suma "neprasisukciau" perkant dovana...)
Atsakyti
Jei nepaslaptis, kiek metų jubiliejus? Nes amžius irgi turi įtakos mirksiukas.gif
Atsakyti
o aš taip ir nesupratau, tai iš viso už 30 lt dovana buvo? ar kiekvienas metėsi po 30 lt? ir kiek žmonių?

beje, nelabai sutikčiau, kad nuo amžiaus turi priklausyti dovanos dydis... galima nebrangią dovaną padovanoti su gilia mintim rolleyes.gif

autorės nesmerkiu, bet man čia kvepia materializmu, gal pati nenorite pripažinti, bet giliai širdy juk tikėjotės braaaangios dovanos g.gif negi pinigų suma jums rodo pagarbą ir draugiškumą?
Papildyta:
dar pagalvojau... už kokią sumą pirkta dovana jau laikoma gera ir neįžeidimas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Meina @ 2008 08 11, 17:15)
beje, nelabai sutikčiau, kad nuo amžiaus turi priklausyti dovanos dydis... galima nebrangią dovaną padovanoti su gilia mintim rolleyes.gif

Na, rašė, kad nuo kiekvieno po 30lt. O amžių turėjau omeny, kad pvz jei jubiliejus yra jauno žmogaus, na, 20-25m., tai ir draugai jaunimėlis dažnai būtent po tiek ir metasi. Šiaip ar taip, man tai visai padori suma smile.gif
Atsakyti
paskaičiau, paskaičiau ir nieko nesupratau lotuliukas.gif kokią čia problemą sprendžiam - kad per mažai susimetė, ar per daug žmonių tiek sumetus atėjo, daugiau suvalgė ir išgėrė, nei padovanojo... Niekada net pagalvoti nedrįsčiau, kad kažkas per mažai man padovanojo...
Atsakyti
sveikos 4u.gif pralinksmino tema. Ne tiek, kad kazkas juokingo, bet kad ir man yra panasiai buve... doh.gif tik tiek, kad mes ta dovana gavom per vestuves. tai buvo berods 70 Lt nuo vienos poros tongue.gif Niekaip su vyru neikirtom, kur cia prasme, nes zmones tikrai uzdirbantys ne viena ir ne du tukstancius. Ir kas juokingiausia, banknotai buvo sulenkti i tris dalis ir ideti i toki mazyti gerokai padeveta dovanu maiseli, o tas maiselis buv sugrustas i vyruko svarko vidine kisene lotuliukas.gif labai juokinga prisimint, ir pamenu, kad mums su vyru buvo labai juokinga, kai po vestuviu ziurinejom vokeliu turinius tongue.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
na nemanau, kad problema autorės materelizme, nors biesas žino........
aš kai perku dovanas, tai jau perku, kad gėda nebūtų paduot žmogui, tūkstančių neišleidžiu, bet būnu dosni, o vat pati nemėgstu gaut dovanų, man geriausiai kai sms žinute pasveikina, pastabesnės tuoij įžvelgs materelizmą ir jos bus teisios neaiškinsiu kodėl

skrudžų nemėgstu ax.gif ir nesuprasiu žmonių, kurie galvoja, kad padovanos daiktą, kurį nebent rūsį slėpt ir bus socialines pareigas atlikę, tai jau geriau nedovanot nieko, o padorią gėlių puokštę nupirkt.

O ir tos gilią mintį slepiančios dovanėlės... kaip čia pasakius, man nesuprantamos, esu mačius, kai viena draugė kitai gimimo dienos proga padovanojo skylėta šaukštą su gilia mintim ir porą vyriškų puskojinių gili mintis buvo apeliacija į studentiškus laikus ir benrą boyfrendą ha ha ha labai juokinga buvo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif tik skylėtas šaukštas ilgai mėtėsi darbiniame stalčiuje, paskui paslaptingai dingo, o kojinės iškeliavo paskui šaukštą....

Atsakyti
QUOTE(mamuke68 @ 2008 08 11, 14:42)

galbut todel jus izeide tokia suma? nes man tai butu padoriai asmeniskai(nesiskundziu pinigu stygium irgi, bet rusoti jubilieju butu isbandymas kisenei truputi blush2.gif ), juk visad grupe zmoniu metasi mazesnem sumom nei nestu individualiai g.gif
Atsakyti