Įkraunama...
Įkraunama...

Menkavertė(pigi) dovana...jubiliejaus proga

QUOTE(jolita.martyna @ 2008 08 06, 15:41)
Jei jau paskelbete tema,tai gal galima konkreciau,kad isijausti i Jusu padeti..kiek zmoniu ir kokia suma bigsmile.gif

va va ir man butu idomu. ax.gif

Mes pvz. dazniausiai kelios eimos dovanojame kazka - jubiliejus tai buna ar nea... T.y. musu seima, tevu seima ir mociute mano, dazniausiai tokia sudetis sveikinam mamos broli.va ir dabar buvo jo gimtadienis, ne jubiliejus, tai nupirkome dovanu kuponus uz 200 lt.Na man atrodo nera maza dovana, kad ir nuo musu 6 zmoniu rolleyes.gif Mamai jubiliejaus proga dvi seimos dovanojo 300 lt Maziausia dovana pinigais buvo 100 lt bet istikruju niekada per daug nesureiksminu as tu dovanu.aisku norisi vertingos dovanos, bet, akd daiktu mums dazniausiai jau nebreikia, o pinigelis, kad ir koks didelis, ar menkas butu, visgi pinigelis, kazka pridedi ir turi daikta, kelione, kurios labai norime rolleyes.gif
Atsakyti
...manau, kad jubiliejaus proga, o ir ne tik -kad ir paprasto gimtadienio proga, būtų galima skirti daugiau, negu 30 litukų...nuo žmogaus...
Atsakyti
QUOTE(mamuke68 @ 2008 08 07, 21:33)
...manau, kad jubiliejaus proga, o ir ne tik -kad ir paprasto gimtadienio proga, būtų galima skirti daugiau, negu 30 litukų...nuo žmogaus...

Čia jubiliejui po tiek metėsi??? blink.gif Nu, tikrai žiauru... prieš dešimt metų gal ir buvo pinigas, o dabar doh.gif Ne piniguose laimė, bet čia jau visiška nepagarba schmoll.gif Jei neturi tuo metu, tai neik iš viso. Bet jei visi po tiek nutarė mestis, tai išvis nesuprantama schmoll.gif Įsižeidei ne be reikalo, bet ką tokioje situacijoje daryt, tai sunku ir pasakyt unsure.gif

Man iki šiol labai gėda, kai draugo gimtadieniui pavedėm dovaną nupirkti vienai merginai. Draugas turi ir gali nusipirkti visko, ko jam reik, tai ji sugalvojo labai gražią idėją nupirkti aitvarą. Bet kai visi (kartu ir draugas) pamatėm PAMIRŠTĄ nuklijuoti kainą, asmeniškai mes su vyru, netekom žado - 30 ar 40 Lt, kuriuos dalinosi 4 žmonės doh.gif Sakau, iki šiol labai gėda, nors ir ne jubiliejus ir baliaus didelio nebuvo, tiesiog pasisedėjom su alum ir šašlykais blush2.gif Nuo to karto niekam nepatikim dovanų pirkimo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sweet Dreams @ 2008 08 09, 15:40)
Čia jubiliejui po tiek metėsi??? blink.gif Nu, tikrai žiauru... prieš dešimt metų gal ir buvo pinigas, o dabar doh.gif Ne piniguose laimė, bet čia jau visiška nepagarba schmoll.gif Jei neturi tuo metu, tai neik iš viso. Bet jei visi po tiek nutarė mestis, tai išvis nesuprantama schmoll.gif Įsižeidei ne be reikalo, bet ką tokioje situacijoje daryt, tai sunku ir pasakyt unsure.gif

Man iki šiol labai gėda, kai draugo gimtadieniui pavedėm dovaną nupirkti vienai merginai. Draugas turi ir gali nusipirkti visko, ko jam reik, tai ji sugalvojo labai gražią idėją nupirkti aitvarą. Bet kai visi (kartu ir draugas) pamatėm PAMIRŠTĄ nuklijuoti kainą, asmeniškai mes su vyru, netekom žado - 30 ar 40 Lt, kuriuos dalinosi 4 žmonės doh.gif Sakau, iki šiol labai gėda, nors ir ne jubiliejus ir baliaus didelio nebuvo, tiesiog pasisedėjom su alum ir šašlykais blush2.gif Nuo to karto niekam nepatikim dovanų pirkimo doh.gif

Manau, kad nė vienam iš jų nebuvo ir nėra gėda...Nieko aš nesakysiu, net neduosiu suprasti, kad mane tai įžeidė, nes supras, kad esu pasikėlusi, visko pertekusi, kad 30 litų man ne pinigas...Čia būtų jų žodžiai...Mane su botagu į jubiliejų su tiek litų niekas neišvarytų...Dabar jau kiek atlėgo, bet iš pradžių ,- nors imk ir išdalink atgal tą išmaldą...
Atsakyti
man atrodo autore be reikalo taip jautriai sureagavo...tau gal tas 30lt atrodo kaip ismalda, o kazkam dideli pinigai ir skirdamas tuos 30lt galbut labai nuskriaude savo seima, kazko atsisake...o tu ir taip viska turi, tai ko cia pykti. 4u.gif svarbiausia linksmai (tikiuos) praleidot laika smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Dita* @ 2008 08 10, 15:28)
man atrodo autore be reikalo taip jautriai sureagavo...tau gal tas 30lt atrodo kaip ismalda, o kazkam dideli pinigai ir skirdamas tuos 30lt galbut labai nuskriaude savo seima, kazko atsisake...o tu ir taip viska turi, tai ko cia pykti. 4u.gif svarbiausia linksmai (tikiuos) praleidot laika smile.gif

ačiū, laiką praleidome tikrai labai gerai, o viską ką noriu tikrai galiu įsigyti, ir be tų litukų...Jie tai žino, ir turbūt pagalvojo, kad tik man per daug gėrybių nebūtų...Norėčiau, kad negalvotumėt, kad esu materialistė, nes man pačiai ypač patinka dovanoti dovanas, labiau negu jas gauti, tai tiek norėjau...O kad yra žmonių be supratimo ir kito vertinimo- tai tikrai, patikėkit.Aš jiems esu labai daug gero neatlygintinai daug padariusi ir atlygio nelaukiu, bet , kaip kažkuri mamytė pasakė, kad tai yra nepagarba ir tiek.Juk ne paprastas kavos pagėrimas buvo.Manau, kad kai kurie iš jų pirmą kart tokiam renginyje buvo...
Atsakyti
Na man tai cia irgi ziauru, esme net ne tuose 30 lituku, bet tame, kad zmones visiskai neidejo pastangu ir net nesijaucia prastai po sito. Siaip nezinau ar normalus save ir ktius gerbiantys zmones galetu sitaip pasielgti. Atsimenu pries 7 metus mes su MB dar buvome studentai, visiski ubagiukai tokie, ir tai kursiokes vestuvems sukrapstem normalia praktiska dovana uz 150lt. (2001m!) Tiesiog geda dovanoti kazka tokio a la erelis su nulauztu sparnu - tai daug pasako ir apie tave pati.
Atsakyti
QUOTE(Ange @ 2008 08 10, 15:54)
Na man tai cia irgi ziauru, esme net ne tuose 30 lituku, bet tame, kad zmones visiskai neidejo pastangu ir net nesijaucia prastai po sito. Siaip nezinau ar normalus save ir ktius gerbiantys zmones galetu sitaip pasielgti. Atsimenu pries 7 metus mes su MB dar buvome studentai, visiski ubagiukai tokie, ir tai kursiokes vestuvems sukrapstem normalia praktiska dovana uz 150lt. (2001m!) Tiesiog geda dovanoti kazka tokio a la erelis su nulauztu sparnu - tai daug pasako ir apie tave pati.

...ačiū už supratingumą...Tikrai esmė ne 30 litų...
Atsakyti
QUOTE(mamuke68 @ 2008 08 10, 15:39)
Jie tai žino, ir turbūt pagalvojo, kad tik man  per daug gėrybių nebūtų...Norėčiau, kad negalvotumėt, kad esu materialistė, nes man pačiai ypač patinka dovanoti dovanas, labiau negu jas gauti, tai tiek norėjau...Aš jiems esu labai daug gero neatlygintinai daug padariusi ir atlygio nelaukiu.Juk ne paprastas kavos pagėrimas buvo.Manau, kad kai kurie iš jų pirmą kart tokiam renginyje buvo...

tai kam tokius isvis i savo jubilieju kviest?kurie tik ziuri, kad jums gerybiu perdaug nebutu...man tai atrodo, tik neisizeiskit, kad jus materialiste..oi koks renginys buvo, puse tokio gyvenime nemate, o padovanojo kazkokia ismalda.svrbiausia, kad linksmai gimtadienis praejo.
p.s.as cia nepiktai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Dita* @ 2008 08 10, 15:28)

na nemanau, kad yra daug šeimų, kurioms 30 lt netekimas reikštų asmeninį bankrotą arba didelę skylę šeimos biudžete g.gif

temos autorės kolegos tikrai negražiai pasielgė, bet ar aš ko nesupratau, ar tikrai būrys žmonių 30 lt padovanojo, jei taip tai čia ne negražiai pasielgė, bet turbūt įžeist norėjo ir klausimas kodėl? pavydas? nemylima kolegė?
ir dar ar visems kolegoms už 30 lt dovanas perkat? nes jei ne tai jūsų nemėgsta kolegos, jei taip, tai gal problemos nėra?

Atsakyti
QUOTE(Brėkšta @ 2008 08 11, 09:52)
na nemanau, kad yra daug šeimų, kurioms 30 lt netekimas reikštų asmeninį bankrotą arba didelę skylę šeimos biudžete  g.gif

temos autorės kolegos tikrai negražiai pasielgė, bet ar aš ko nesupratau, ar tikrai būrys žmonių 30 lt padovanojo, jei taip tai čia ne negražiai pasielgė, bet turbūt įžeist norėjo ir klausimas kodėl? pavydas? nemylima kolegė?
ir dar ar visems kolegoms už 30 lt dovanas perkat? nes jei ne tai jūsų nemėgsta kolegos, jei taip, tai gal problemos nėra?

Kaip aš supratau, tai kiekvienas iš to būrio žmonių metėsi po 30Lt.
Atsakyti
QUOTE(*Dita* @ 2008 08 11, 09:13)
tai kam tokius isvis i savo jubilieju kviest?kurie tik ziuri, kad jums gerybiu perdaug nebutu...man tai atrodo, tik neisizeiskit, kad jus materialiste..oi koks renginys buvo, puse tokio gyvenime nemate, o padovanojo kazkokia ismalda.svrbiausia, kad linksmai gimtadienis praejo.
p.s.as cia nepiktai 4u.gif

as irgi nepiktai, tik pakomentuosiu ax.gif
Juk kalba ne apie ismalda ir ne apie kaina.
O apie zmogaus negerbima.Reikia ir saves ir jubiliato negerbt, kad ateit sveikint su tokia dovana...
Jei jau taip striuka su pinigais - tai gal geriau atsiskayti kvietimo... Na jei artmas zmogus ir negrazu atsisakyti - padovanoti gelyte is ryto ar pan - ir neateiti. Juk akivaizdu - zmoniu burys atejo pabaliavoti, ir aisku paskutine sekunde prisimine, kad neturi dovanos - iskrapste kiek kas turejo metalo piniginej - susimete... Vartykim kiek norim - negrazu.
Atsakyti