palaikau-temos autore susireiksminusi materialiste,perdaug kartu buvo pabrezta,kad turinti pinigu nusipirkti visko,kad dovana pigi,kad zmones gal net nebuve tokiame pobuvyje.klausimas-o kam kvietei?
as vat esu svecioje salyje,draugu neturiu (tikru),kuriuos noreciau matyti gimtadienyje.taigi sventimas buvo-su mama nuvaziavom i kita miesta,pasivaiksciojom,maniskis kele savaitgali gimtadieni (skirtumas tarp musu 4 dienos),tai atejo jo draugai.nors jis tvirtino,kad cia musu gimtadieniai,bet as taip nemaniau ir nemanau.matesi kas ka mano apie zmogu...viena pora atnese stikliniu 2 kompletus po 4 vnt,pirktus artimiausiame supermarkete,is vieno komplekto stikline sprogo,ja perduodant gimtadienio kaltininkui i rankas.is kitu-magnetinis zaisliukas,matesi,kad zmones suko galva,galvojo,ka dovanot,dovana smulki,bet tikrai labai smagi.is pusseseres gavo sidabrine apyranke,kad ir nenesioja,bet kazkaip priprato,nors kai nera jos-net neprisimena.is manes gavo,ko norejo-nauja barzdaskute,tik rinkosi pats,mat as nezinojau kas tiks,kokios nori.na o man taip niekas nieko ir nepadovanojo,tik manasis epiliatoriu,kuri nesem atgal,nes nupirko ta,kurio man nereikejo.pasakiau jam tada tiesiai-geriau nepirktum,nes zmogus tikejosi,kad gavo tai,ko norejo,o isejo taip,kad gavo netinkama daikta,tai,ko nereikejo.ir esme ne tame,kad perdaug iskelusi reikalavimus,nes dovana (kate) gavau net pries gimtadieni,labai norejau,rinkomes kartu.o tas epiliatorius...nei i tvora,nei i mieta,taip sakant
man geriau tada pinigus.o manasis nusiteikes-jei pinigus,tai jau nepagarba zmogui,nes nezinojo ka dovanot ir zmogus tos dovanos neatsimins po kurio laiko